Running-Magazine-Logo

11 λόγοι για τους οποίους δεν χάνεις λίπος

Closeup of runners shoe

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Όταν προπονείσαι αλλά δεν χάνεις άλλο λίπος, αισθάνεσαι ότι όλα πάνε λάθος. Θα ρωτήσεις «Γιατί δεν δουλεύει αυτό;», «Τι άλλο μπορώ να κάνω για να χάσω βάρος;». Με την πάροδο του χρόνου, θα απογοητευτείς γιατί θα νιώθεις ότι προπονείσαι και τρώτε σωστά, χωρίς όμως να βλέπεις τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ήρθε η ώρα να σταματήσεις τον φαύλο κύκλο και να ξεκινήσεις να καις λίπος ξανά. Η αλήθεια είναι ότι είσαι πιο κοντά στον στόχο σου απ ‘όσο νομίζεις – το μόνο που χρειάζεται είναι να αποκαλύψεις τα καταστροφικά σου λάθη τα οποία καταστρέφουν την πρόοδό σου και τις εύκολες αλλαγές που μπορείς να κάνεις για να μεταμορφώσεις το σώμα σου σε μια μηχανή καύσης λίπους.

Δες επίσης : 7 τροφές που καταπολεμούν το λίπος

1. Κλέβεις στην διατροφή σου

Το να κλέβεις στη διατροφή σου δεν είναι κακό, αλλά θα πρέπει να το κάνεις σωστά. Κατά τη διάρκεια ενός ελλείμματος θερμίδων, το επίπεδο της λεπτίνης σου πέφτει, η οποία είναι μια ορμόνη που ελέγχει την απώλεια βάρους και υπερασπίζει την επιβίωση ενάντια στη λιμοκτονία. Η χαμηλή λεπτίνη όχι μόνο καθιστά πιο δύσκολη την απώλεια βάρους, αλλά μπορεί επίσης να οδηγήσει σε περισσότερο κέρδος λίπους. Για να αποκαταστήσεις την λεπτίνης σου, θα πρέπει να παίρνεις ένα περιστασιακό γεύμα υψηλής περιεκτικότητας σε υδατάνθρακες.

Όμως, η φράση-κλειδί είναι «πλούσιο σε υδατάνθρακες», όχι «πλούσιο σε λιπαρά». Η κατανάλωση τροφίμων πλούσιων σε υδατάνθρακες και λιπαρά θα στείλει τα θρεπτικά συστατικά στα λιποκύτταρα καταστρέφοντας την πρόοδό σου.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X