Running-Magazine-Logo

Ένας 50χρονος έτρεξε μαραθώνιο 42 χιλιομέτρων καπνίζοντας συνέχεια και τερμάτισε κανονικά σε λιγότερες από 3,5 ώρες

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο… «μερακλής» «Θείος Τσεν» άφησε πίσω του περίπου 1.000 από τους 1.500 δρομείς που συμμετείχαν στον μαραθώνιο του Σιναντζιάνγκ

 

Κανείς δεν ξέρει το γιατί, κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πώς…
Viral στο διαδίκτυο έχει γίνει ένας 50χρονος άνδρας από την Κίνα, ο οποίος συμμετέχει σε μαραθώνιους εδώ και αρκετά χρόνια καπνίζοντας κατά τη διάρκεια της κούρσας!

Ο «Θείος Τσεν» ή ο «Αδερφός που καπνίζει», όπως τον έχουν ονομάσει στην Κίνα, κατάφερε μάλιστα να βελτιώσει τους χρόνους του συγκριτικά με τους δύο τελευταίους μαραθώνιους τους οποίους ολοκλήρωσε με ένα τσιγάρο στο στόμα. Για την ακρίβεια, έχοντας καπνίσει τουλάχιστον ένα πακέτο, με ΜΜΕ του εξωτερικού να αναφέρουν πως δεν… ξεχαρμάνιασε απλώς, αλλά έτρεχε σβήνοντας το ένα και ανάβοντας το άλλο!
Ο 50χρονος είχε στέψει την προσοχή πάνω του το 2018 όταν τερμάτισε με χρόνο 3 ώρες και 36 λεπτά, αλλά και την επόμενη χρονιά (2019) τερματίζοντας σε 3 ώρες και 32 λεπτά. Φέτος, και μάλιστα μετά από τις σκληρές καραντίνες που πέρασαν στην Κίνα, ο Τσεν τα πήγε ακόμη καλύτερα περνώντας τη γραμμή του τερματισμού μετά από 3:28:45!

Στον μαραθώνιο συμμετείχαν περίπου 1.500 άτομα, με εκείνον να παίρνει την 574η θέση. Βούτυρο στο ψωμί του τα 42 χιλιόμετρα, μιας και σύμφωνα με υλικό που υπάρχει στο διαδίκτυο μπορεί να τρέξει άνετα για 12 ώρες.

Πηγή

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X