Running-Magazine-Logo

Δοκιμάσαμε το Floatride Energy City, το νέο παπούτσι της Reebok

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο Μεγάλος Αυθεντικός Μαραθώνιος τελείωσε, μας βρήκε με ένα Personal Best στα 5km και στο πλαίσιο της συνεχούς αναζήτησης νέων running shoes  αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε και να σας παρουσιάσουμε το Reebok Floatride Energy City, το νέο παπούτσι της Reebok για μικρές και μεσαίες αποστάσεις.

Το παπούτσι δοκιμάστηκε σε αστικό περιβάλλον ( δρόμους, πεζοδρόμια κ.α. ), σε γήπεδο σε μικρές διαλειμματικές προπονήσεις ( 300άρια – 400άρια ) καθώς και στην αγαπημένη δρομική διαδρομή των φίλων του τρεξίματος στην 4άρα του Υμηττού για 12km.

Το Reebok είναι μία εξαιρετική επιλογή σε αυτούς που δε θέλουν να ξοδέψουν μία περιουσία για ένα δρομικό παπούτσι χωρίς όμως να χάσουν σε ποιότητα και απόδοση. Το παπούτσι είναι ιδιαίτερα άνετο στο πόδι ( wide range toe ) με πολύ καλή αίσθηση στο πάτημα. Σε μικρές αποστάσεις που δοκιμάστηκε μέχρι 15km το παπούτσι συμπεριφέρθηκε άρτια με πολύ καλό responsiveness. Το επάνω μέρος του παπουτσιού είχε διαφορά με αντίστοιχες δοκιμές όσον αφορά στη διαπνοή όπου νιώθεις ξεκάθαρα ότι το πόδι σου αναπνέει.

Επιπλέον,  λόγω του ότι το 30% του είναι από ανακυκλωμένο υλικό το κάνει και eco-friendly για αυτούς που στηρίζουν περισσότερο την οικολογία σε συνδυασμό με το τρέξιμο.

Άρα λοιπόν στα PROs βάζουμε

  • Πολύ καλή τιμή που το κάνει μία εξαιρετική value for money επιλογή για mid range προπονήσεις και αγώνες
  • Εξαιρετική διαπνοή και wide toe εσωτερικό
  • Κατασκευασμένο από ανακυκλώσιμα υλικά που το κάνει eco-friendly
  • Η σταθερότητα του παπουτσιού είναι ικανοποιητική για ρυθμούς κοντά στο 4’/km

Ένα τελευταίο κομμάτι που θα θέλαμε να σχολιάσουμε που εμάς μας έκανε θετική εντύπωση είναι ο αφρός Floatride Energy Foam που έχει στο πάτημα, κάνοντας το παπούτσι ιδιαίτερα μαλακό, γεγονός που σου δίνει τη δυνατότητα να το φορέσεις και εκτός δρόμου.

Συμπερασματικά, το Reebok Floatride αποτελεί μία all in one επιλογή διαθέσιμη για αγορά για μικρές και μεσαίες αποστάσεις προσφέροντας ασφάλεια και άνεση στο τρέξιμο σας!

Η online αγορά παπουτσιών συνοδεύεται πάντοτε με την απορία «Θα είναι άραγε το νούμερό μου;». Για να αποφύγετε, όμως, τις επιστροφές / αλλαγές των παπουτσιών σας, στην ιστοσελίδα της Intersport μπορείτε να πατήσετε εδώ και να βρείτε ακριβώς ποιο είναι το μέγεθός σας!

Το ανδρικό παπούτσι μπορείτε να το προμηθευτείτε άμεσα εδώ και το γυναικείο αντίστοιχα εδώ.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X