Running-Magazine-Logo

4 εφαρμογές – apps για “ασφαλές” τρέξιμο

dromeas

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η κοινή λογική λέει ότι πρέπει να έχετε σοβαρά υπόψιν σας την ασφάλεια στο τρέξιμο. Αυτές οι 4 εφαρμογές θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε τις κακοτοπιές!

Εσύ ακόμα να ψηφίσεις την αγαπημένη σου Running εφαρμογή; Ψήφισε την αγαπημένη σου εφαρμογή για το 2014 και δες την στις πρώτες θέσεις της κατάταξης!

Ενώ οι περισσότεροι από εμάς θα προσπαθήσουμε να τηρήσουμε αυτές τις συμβουλές ασφάλειας, υπάρχουν φορές που τρέχουμε σε άγνωστα μονοπάτια ή δεν καταφέρνουμε να επιστρέψουμε πριν νυχτώσει. Βρήκαμε 4 apps που θα μας βοηθήσουν να είμαστε πιο προσεκτικοί:

Kitestring

Το Kitestring είναι μια απλή νέα υπηρεσία που μπορείτε να ενεργοποιήσετε όταν βρίσκεστε σε μια δυνητικά επικίνδυνη κατάσταση, όπως ένα νυχτερινό σόλο τρέξιμο. Το Kitestring κάνει σταδιακά ελέγχους μετά από μια χρονική περίοδο και αν δεν μπορείτε να απαντήσετε, στέλνει ένα προσαρμοσμένο μήνυμα έκτακτης ανάγκης σε προ-επιλεγμένες επαφές σας. Ένα από τα πιο cool πράγματα σχετικά με το app είναι ότι είναι web-based, έτσι ώστε να μην χρειάζεται καν ένα smartphone για να χρησιμοποιήσετε τις δυνατότητες ασφαλείας του μέσω SMS.

Δωρεάν – Για όλες τις συσκευές

Road ID

Αν έχετε φίλους ή οικογένεια που ανησυχεί όταν τρέχετε μόνοι, η νέα εφαρμογή Road ID τους επιτρέπει να κάνουν check-in σε ένα ψηφιακό κομμάτι της διαδρομής σας. Αν σταματήσετε να κινήστε για πέντε λεπτά και δεν ανταποκρίνεστε σε μια ειδοποίηση μέσα σε 60 δευτερόλεπτα, η εφαρμογή θα στείλει ένα SOS μήνυμα στις επαφές που έχετε επιλέξει. Όπως και το Kitestring, το Road ID ενεργοποιείται από την αδράνεια, το οποίο μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά σε περίπτωση σοβαρής έκτακτης ανάγκης.

Δωρεάν – Για συσκευές iOS (δείτε επίσης τις καλύτερες εφαρμογές τρεξίματος για iOs)

bSafe

Αν έχετε πρόσβαση στο τηλέφωνό σας κατά σε στιγμές κινδύνου, μπορείτε να καλέσετε για βοήθεια μέσω του bSafe. Ένα κουμπί μετατρέπει το τηλέφωνό σας σε σειρήνα, προειδοποιεί τις αρχές, καταγράφει βίντεο και ενημερώνει τις επαφές σας για τη θέση σας, μέσω GPS.

Δωρεάν – Για συσκευές iOS & Android

ReactMobile

Όπως και με το bSafe, το ReactMobile προειδοποιεί την αστυνομία ή στέλνει τη θέση σας στις επαφές έκτακτης ανάγκης με το πάτημα ενός κουμπιού. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπορούν επίσης να παρακολουθούν την κίνησή σας σε πραγματικό χρόνο.

Δωρεάν – Για συσκευές iOS & Android

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X