Running-Magazine-Logo

Οι καλύτερες εφαρμογές για τρέξιμο στο iPhone

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ψάχνετε για τις καλύτερες εφαρμογές στο iPhone που θα  σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε το τρέξιμο σας; Γενικά σας βοηθούν να καταγράψετε τα μίλια σας, την επίτευξη όλων των στόχων σας και πολλά άλλα. Για πάμε να τις δούμε:

iSmoothRun Pro ($5.99)

apps

Το iSmoothRun Pro είναι μία από τις πιο προηγμένες εφαρμογές τρεξίματος που θα βρείτε για το iPhone. Με αυτή την εφαρμογή δεν παρακολουθείτε μόνο τα τρεξίματα σας, αλλά μπορείτε να δείτε και το διάστημα της κατάρτισης κάτι που σας βοηθά να προγραμματίσετε ένα πρόγραμμα προπόνησης για να καλύψετε τους στόχους σας. Το iSmoothRun υποστηρίζει όλους τους αισθητήρες Bluetooth και ANT + hardware που το κάνει τη no. 1 επιλογή για τους σοβαρούς δρομείς.

RunKeeper (δωρεάν)

apps1

Το RunKeeper σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όχι μόνο τα τρεξίματα σας, αλλά ακόμα και τις προπονήσεις που κάνετε περπατώντας ή κάνοντας ποδήλατο. Μπορείτε να έχετε τα προσωπικά σας αρχεία και να βάζετε στόχους, όπως το να χάσετε βάρος ή να καλύψετε μια απόσταση.

Map My Run+ ($2.99)

apps2

Το Map My Run βρίσκεται ένα σκαλί παραπάνω από το RunKeeper καθώς παρέχει πολλά στατιστικά συμπεριλαμβανομένων των θερμίδων που καίμε, της απόστασης που διανύουμε, του ρυθμού που έχουμε και άλλα πολλά.  Έχει τη δυνατότητα να συνδέεται με υπηρεσίες όπως το My Fitness Pal με σκοπό να συγχρονίσετε τα δεδομένα της διατροφής σας αλλά και της άσκησης που κάνετε. Επίσης σας ειδοποιεί όταν κάποιος φίλος σας κάνει προπόνηση!

Endomondo (δωρεάν)

apps3

Με το Endomondo μπορείτε να δημιουργήσετε δικές σας διαδρομές και παράλληλα να τις μοιραστείτε (εάν θέλετε) με τους υπόλοιπους χρήστες της εφαρμογής. Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε με το My Fitness Pal και να κάνετε τα ίδια πράγμα όπως με το Map My Run. Η εφαρμογή σας προσφέρει δωρεάν τεστ φυσικής κατάστασης για να δείτε σε τι επίπεδο βρίσκεστε. Επίσης σας προτρέπει να συμμετέχετε σε διάφορες ασκήσεις μαζί με άλλους χρήστες του.

Runtastic (δωρεάν)

apps4

Το Runtastic μπορεί να καταγράφει δεδομένα για το τρέξιμο, το τζόγκινγκ ακόμα και το περπάτημα. Όλα τα διαγράμματα αλλά και οι πληροφορίες που παρέχει είναι πολύ αναγνωρίσιμα και εύκολα για όλους τους τύπους δρομέων. Εάν θέλετε μία εφαρμογή που είναι πιο ανθρώπινη αλλά λιγότερο ανταγωνιστική τότε το Runtastic είναι αυτό που σας ταιριάζει.

 Strava Run (δωρεάν)

apps5

Το Strava Run είναι από τις λίγες εφαρμογές που χρησιμοποιούν επεξεργαστή κίνησης στα iPhone 5s, για να παρέχουν πιο ακριβή στοιχεία. Μπορείτε να θέσετε σε λειτουργία όλους τους αισθητήρες για να μετρήσετε την ταχύτητα ακόμα και τον καρδιακό σας ρυθμό! Υποστηρίζει αισθητήρες Bluetooth και προσφέρει αρκετά challenges μαζί με άλλους χρήστες του. Εάν έχετε ένα iPhone 5s και θέλετε πιο ακριβή αποτελέσματα τότε το Strava Run είναι η εφαρμογή σας.

Nike+ Running (δωρεάν)

apps6

Με το Nike + Running μπορείτε να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας, να καταγράψετε τα στοιχεία της διαδρομής αλλά και να κάνετε ολόκληρες προπονήσεις. Μπορείτε να επιλέξετε τι τύπος δρομέα είστε και η εφαρμογή θα φτιάξει προπονήσεις στα μέτρα σας. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί το Nike ID σας εφόσον έχετε πρόσβαση και σε άλλα Nike+ προϊόντα όπως η εφαρμογή Fuel Band. Εάν θέλετε μια εφαρμογή τρεξίματος που να σας παρέχει προπονητικές συμβουλές χωρίς να στοιχίζει τότε το Nike+ Running θα σας ταιριάξει απόλυτα.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X