11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Το Running Magazine δίνει τη δυνατότητα σε 25 τυχερούς φίλους του να τρέξουν σε δύο απολαυστικές Trail διαδρομές με €8 και €12 αντίστοιχα, στο Donoussa Trail Running 2019.

Προσοχή – Γενικές οδηγίες : Λόγω των περιορισμένων εγγραφών μετά τη συμπλήρωση της εγγραφής η συμμετοχή σας παραμένει ενεργή για 48ώρες ώστε να εξοφληθεί για να κατοχυρώσετε τη θέση σας.

Οι εγγραφές αφορούν τις διαδρομές των 9 και 20 χιλιομέτρων και οι 25 πρώτοι που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσα από το Running Magazine θα έχουν αποκλειστική έκπτωση.

Πιο συγκεκριμένα το κόστος για τη διαδρομή των 9km είναι €8 από €10 και στα 20km €12 από €15.

Να σημειωθεί πως η συμμετοχή θα θεωρηθεί έγκυρη από τη στιγμή που θα αποσταλεί το αποδεικτικό της κατάθεσης στο info[@]runningmagazine.gr με Θέμα «Συμμετοχή στο Donoussa Trail Running 2019».

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να κατοχυρώσεις τη συμμετοχή – Η φόρμα θα παραμείνει ενεργή για περιορισμένο αριθμό εγγραφών!

Donoussa Trail Running 2019 – Η προκήρυξη :

Ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος Δονούσας “ΠΟΣΕΙΔΩΝ”, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και την Ένωση Δονουσιωτών Κυκλάδων, προκηρύσσει το τρίτο αγώνα ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία “Ο Γύρος της Δονούσας” στο νησί της Δονούσας.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει αγώνα ορεινού τρεξίματος απόστασης 19χλμ με υψομετρική ανάβαση 1000μ και αγώνα ορεινού τρεξίματος απόστασης 9χλμ με υψομετρική ανάβαση 430μ.
Ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα είναι το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 με σημείο εκκίνησης το λιμάνι του Σταυρού στις 10.00πμ.

Οι δρομείς καλούνται να τρέξουν στο σύνολο των παραδοσιακών μονοπατιών που συγκροτούν το Δίκτυο Διαδρομών Πολιτιστικού Ενδιαφέροντος της Δονούσας, σε ένα τοπίο κατεξοχήν Κυκλαδίτικο με διαρκή θέα στο Αιγαίο διαπερνώντας το σύνολο του ορεινού όγκου του νησιού και διασχίζοντας και τα 4 χωριά της Δονούσας. Έτσι οι δρομείς έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα τον τόπο, τις φυσικές ομορφιές του, τους ανθρώπους του.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η ανάδειξη των πεζοπορικών διαδρομών του νησιού, η προσέλκυση εναλλακτικού τουρισμού και η διάδοση της αξίας του αθλητισμού και της αγάπης για τη φύση.

Κατηγορίες που θα βραβευτούν:

Θα υπάρχουν 2 κατηγορίες βράβευσης. Οι 3 πρώτοι άντρες και οι 3 πρώτες γυναίκες που θα ολοκληρώσουν τις διαδρομές ηλικίας μέχρι 39 ετών και οι 3 πρώτοι άντρες και οι 3 πρώτες γυναίκες ηλικίας 40+.

Δικαίωμα συμμετοχής:

Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν άντρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας τους την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα. Για τους αθλητές-τριες που δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους είναι απαραίτητη εκτός από την εγγραφή τους και η προσκόμιση στη γραμματεία της υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης του γονέα με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από επίσημη αρχή.

Κόστος Συμμετοχής:

Το κόστος συμμετοχής του αγώνα για τους αθλητές- τριές είναι 10 ευρώ για τη διαδρομή των 9χλμ και 15 ευρώ για τη διαδρομή των 19 χλμ.  Στο κόστος συμπεριλαμβάνονται: Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, τροφοδοσία και υποστήριξη, μετάλλειο και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό.