Running-Magazine-Logo

Κρυοθεραπεία για Αποκατάσταση μετά το Μαραθώνιο ή τα 5/10km με €20 για 1 συνεδρία

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Το νέο Wellness Center στον Άλιμο μπαίνει με το δεξί στο δρομικό κίνημα και έρχεται να συμβάλει τα μέγιστα για την αποκατάσταση μας!

€20 για 1 συνεδρία Κρυοθεραπείας πριν ή μετά το μεγάλο αγώνα του Μαραθωνίου της Αθήνας και για τις παράλληλες διαδρομές 5 και 10km!

Συμπληρώστε τη φόρμα και γνωρίστε από κοντά τα πολλαπλά οφέλη της κρυοθεραπείας για τους δρομείς!

Δείτε επίσης : Δώρο 1 συνεδρία πρεσσοθεραπείας για αποκατάταση για ΟΛΟΥΣ τους δρομείς του Μαραθωνίου της Αθήνας και των 5 και 10km

Τι είναι η Cryosauna

Η Κρυοθεραπεία είναι μια επαναστατική μέθοδος κατά την οποία εφαρμόζονται στο σώμα πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, από -120°C έως -190°C. Η διαδικασία πραγματοποιείται μέσα σε έναν θάλαμο, ο οποίος ονομάζεται Κρυοσάουνα και διαρκεί μόλις 2 με 3 λεπτά. Η θερμοκρασία του κορμού δεν επηρεάζεται καθώς το παγωμένο μείγμα αέρα που δημιουργείται δεν περιέχει καθόλου υγρασία

Πως γίνεται;

  • Εισέρχεσαι στην Κρυοσάουνα φορώντας ειδικά μποτάκια, τα εσώρουχά σου και γάντια.
  • Οι ώμοι πρέπει να βρίσκονται στην ίδια ευθεία με το επάνω μέρος της καμπίνας. Ο ειδικός χειριστής ανασηκώνει τη βάση της καμπίνας αν χρειαστεί, αυτό εξαρτάται από το ύψος σου.
  • Η Κρυοσάουνα γεμίζει από ένα παγωμένο μείγμα αέρα και ατμών αζώτου. Εξαιτίας της πλήρους απουσίας υγρασίας στο μείγμα αέρα που σε περιβάλλει, η συνεδρία είναι άνετη.
  • Κατά τη διάρκεια της συνεδρίας στην Κρυοσάουνα, ο χειριστής παραμένει πάντα κοντά στο μηχάνημα, επιτηρώντας τη διαδικασία και εσένα.
  • Η πόρτα της καμπίνας μπορεί να ανοίξει απέξω, αλλά και από μέσα.
  • Κάθε συνεδρία διαρκεί από 1 έως 3 λεπτά.

Τα οφέλη

Η έκθεση στο κρύο είναι το μυστικό. Από την αρχαιότητα, με τον Ιπποκράτη να χρησιμοποιεί τον πάγο για την καταπολέμηση πολλών ασθενειών, μέχρι σήμερα που με τις καινούριες τεχνολογίες τα οφέλη για την υγεία, τη διάθεση και την εμφάνισή μας πολλαπλασιάζονται.

Η κρυοθεραπεία στην ουσία διεγείρει τις φυσικές ιδιότητες του σώματος για αυτοθεραπεία. Οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες επιδρούν σε τρία επίπεδα: στο κυκλοφορικό σύστημα, στο νευρικό σύστημα και στους μεσημβρινούς, καθιστώντας την μία εξαιρετική μέθοδο ολιστικής προσέγγισης.

Ομορφιά

Ευεξία

Υγεία

Λίγα λόγια για το Nice Cryo

 

Το σημείο όπου η εξελιγμένη τεχνολογία και η διακοσμητική γήινη αρμονία συναντά τις επιθυμίες σου για ομορφιά, υγεία, καλαισθησία και προσωπική ευεξία.

Μινιμαλισμός. Η δύναμη της απλότητας. Η υψηλή αισθητική της καθαρότητας. Ηρεμία. Ξύλο. Γυαλί. Φως. Αρμονία. Τα στοιχεία της φύσης συνυπάρχουν με τις γήινες αποχρώσεις δημιουργώντας ένα περιβάλλον ψυχικής ανάτασης και χαλάρωσης.

Μικρές πινελιές χρώματος σου κλείνουν το μάτι με ένα χαμόγελο. Καλώς ήρθες στο χώρο που θα σε βοηθήσει να αγαπήσεις τον εαυτό σου ακόμα περισσότερο. Σώμα, μυαλό και ψυχή σε απόλυτη συνεργασία. Nice to meet you…

Διακοσμητική ευγένεια και ποιοτική εξυπηρέτηση συνωμοτούν με τη δύναμη της πιο εξελιγμένης τεχνολογίας για να ικανοποιηθούν οι υψηλές απαιτήσεις και να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες. Επί της ουσίας σεβασμός στη διαφορετικότητα των αναγκών. Στο Nice η πρόκληση και πρόσκλησή μας είναι ο κάθε πελάτης να συναντήσει την καλύτερη εκδοχή του. Nice to see you…

Ένας κόσμος ομορφιάς και wellness, ένα “spa” σύγχρονης τεχνολογίας, ένα εναλλακτικό γυμναστήριο, ένα meeting point όπου η ψυχρότητα του πάγου αποτελεί το μονοπάτι που θα σε οδηγήσει στη θερμότητα της απόλυτης ευεξίας. Εδώ η αυτοπεποίθησή σου θα υποκλιθεί στις σωστές επιλογές σου. Nice to hear you…

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X