4. Ψωμάκι ολικής άλεσης με φυστικοβούτυρο
Δεν έχει σημασία αν το φυστικοβούτυρο που θα βάλεις θα είναι κρεμώδες, οργανικό ή φυσικό, αρκεί να περιέχει φιστίκια. Το ψωμάκι θα πρέπει να είναι ολικής άλεσης, καθώς μια έρευνα του 2011 υποστηρίζει πως η κατανάλωση περισσοτέρων προϊόντων ολικής άλεσης και λιγότερα προϊόντα επεξεργασμένων σπόρων και δημητριακών, σχετίζεται με χαμηλό κίνδυνο ανάπτυξης παχυσαρκίας και σχετικών χρόνιων νοσημάτων.
Αφήστε μας τα σχόλια σας