Running-Magazine-Logo

Το καλύτερο πρωινό γεύμα με το καλήμέρα

Breakfast in bed

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Οδηγείς για ώρες σε ένα ανηφορικό δρόμο. Έχεις ανοιχτό το κλιματιστικό του αυτοκινήτου, τους υαλοκαθαριστήρες ανοιχτούς και το πεντάλ του γκαζιού πατημένο συνεχόμενα. Μετά από 6 ώρες, το αυτοκίνητο σου αρχίζει να “κλατάρει”. Κάνεις στην άκρη και βάζεις βενζίνη.

Φαντάσου τώρα πως το αυτοκίνητο αυτό είναι το σώμα σου. Εργάζεται σκληρά, στον αυτόματο, όλη την νύχτα για κρατηθεί σε λειτουργία. Ακόμα, πολλοί από εμάς δεν γεμίζουμε το ρεζερβουάρ μόλις ξυπνήσουμε. Δυστυχώς, η παράλειψη του πρωινού γεύματος, Αυξάνει τον κίνδυνο να πάρεις βάρος, αλλά επίσης επηρεάζει τα ενεργειακά επίπεδα του σώματος σου, την διάθεσή σου και την γνωστική λειτουργία του εγκεφάλου σου.

Χρειάζεσαι την σωστή καύσιμη ύλη για υψηλή απόδοση. Ξεκίνησε την ημέρα σου με μια από αυτές τις 5 πρωινές επιλογές.

1. Γιαούρτι

greek yogurt

Το γιαούρτι αποτελεί την τέλεια γρήγορη επιλογή. Περιέχει σημαντικά διατροφικά στοιχεία όπως ασβέστιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Αλλά παρέχει και μα σημαντική ποσότητα πρωτεΐνης με λίγες μόνο θερμίδες. Κατανάλωσε απλό γιαούρτι και όχι με γεύσεις και φρούτα, τα οποία έχουν πολλά πρόσθετα απλά σάκχαρα. Αν το σκέτο γιαούρτι είναι άγευστο για εσένα, πρόσθεσε εσύ την γεύση που θέλεις με την προσθήκη μούρων ή κομματιών μπανάνας, μια χούφτα καρύδια ή λίγο λιναρόσπορο.

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X