Running-Magazine-Logo

Η πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου μιλάει για το Attika Run & Fun Grand Prix 2015

polyzou marathon

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Δες Επίσης : Online Εγγραφές για το Attika Run & Fun Grand Prix 2015

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΛΥΖΟΥ

 

1) Κα Πολύζου έχετε υπάρξει πρωταθλήτρια Μαραθωνίου, έχετε ακόμη το πανελλήνιο ρεκόρ Μαραθωνίου και με τη μεγάλη πείρα σας μπορείτε να συμβουλεύετε και να παροτρύνετε τους δρομείς σε πολλά πράγματα. Τι πιστεύετε λοιπόν για το ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX;

Απάντηση κας Πολύζου:

Πιστεύω ότι τέτοιοι αγώνες δίνουν την ευκαιρία σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, να ξεκινήσουν  να αθλούνται και να γνωρίσουν τα οφέλη που επιφέρουν οι δρόμοι αντοχής σε πνευματικό σωματικό και ψυχικό επίπεδο.  Το ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX είναι ότι καλύτερο γίνεται και συμβάλει στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην χώρα μας.

 

2) Το ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX είναι ένας διαφορετικός αγώνας από τους άλλους αφού εκτός από το RUN & FUN  συγκεντρώνει βαθμολογία με μεγάλα δώρα για όλους τους συμμετέχοντες με κλήρωση. Πόσο μπορεί ένας RUNNER να ευχαριστηθεί τον αγώνα και ταυτόχρονα να ξεπερνά τον εαυτό του και να διακρίνεται;

Απάντηση κας Πολύζου:

Είναι πολύ σημαντικό ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων, και η βαθμολογία, καθώς οι συνεχόμενοι αγώνες δίνουν την ευκαιρία στον δρομέα, να βάζει  νέους  στόχους, να συνεχίζει την προσπάθεια του στην προπόνηση, προκειμένου στον επόμενο αγώνα να αγωνιστεί καλύτερα.  Επίσης, του δίνεται  η  ευκαιρία να παρακολουθεί την προσωπική του βελτίωση και αυτό του δίνει δύναμη και ψυχική ανάταση να συνεχίζει να αθλείται και να μην σταματά.

 

3) Πριν τον αγώνα η Feel Good Sports έχει φροντίσει για την προθέρμανση των αθλητών με τον Κρις Βάλλας, έναν ταλαντούχο γυμναστή-προπονητή που με ρυθμούς JAZZ και POP music θα προετοιμάσει και προθερμάνει τους μετέχοντες δρομείς. Πόσο ευεργετικό είναι αυτό για τους Runners;

 

Απάντηση κας Πολύζου:

 

Πιστεύω ότι η προθέρμανση είναι ένα πολύ βασικό στάδιο  για την προετοιμασία ενός  αγώνα.  Θεωρείται δε απαραίτητο, και εάν μάλιστα την προθέρμανση την προτείνει ένας προπονητής  – γυμναστής με γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, αυτό είναι το  ιδανικό.

 

4) Μέρος των εσόδων του ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX πηγαίνει στον οργανισμό Χαμόγελο του Παιδιού βοηθώντας έτσι τους σκοπούς του.

Τι κάλεσμα  – πρόσκληση κάνετε στους δρομείς;

Απάντηση κας Πολύζου:

Πιστεύω ότι όλοι μας έχουμε υποχρέωση να στηρίζουμε οργανισμούς που υποστηρίζουν τέτοιους ευγενείς σκοπούς. Όλοι μας στην Ελλάδα γνωρίζουμε την πολύ καλή δουλειά που γίνετει στον οργανισμό για το Χαμόγελο του Παιδιού και μπράβο στον Πρόεδρο του.

Συνδυάζουμε έτσι το όφελος που έχουμε εμείς ως δρομείς να αγωνιζόμαστε και να απολαμβάνουμε το τρέξιμο με το όφελος που έχουν οι συνάνθρωποι μας, μέσω της προσφοράς μας.  Ας κάνουμε λοιπόν όλοι μας λίγα χιλιόμετρα για καλό σκοπό!

 

5) Οι διοργανωτές Δήμος Πειραιά, Δήμαρχος κος Μώραλης και η Feel Good Sports Club έχουν φροντίσει για μια πολύ ωραία διαδρομή και μια γιορτή του RUNNING.

Πείτε μας για τη διαδρομή του Πειραιά και τι είδος αγώνας πιστεύετε οτι θα γίνει στον Πειραιά;

Απάντηση κας Πολύζου:

 

Πιστεύω ότι θα γίνει ένας πολύ καλό αγώνας και όλοι θα ωφεληθούμε από την συμμετοχή μας, σε κάτι τόσο ωραίο όπως είναι οι δρόμοι μεγάλων αποστάσεων. Η εμπειρία που έχουν σε τέτοιες διοργανώσεις ο Δήμαρχος Πειραιά   κος Μώραλης και  η Feel Good Sports Club διασφαλίζουν την επιτυχία της διοργάνωσης και πιστεύω ότι όλοι μας θα χαρούμε και θα τρέξουμε έναν ωραίο αγώνα.

 

 

6) Εσείς έχετε δημιουργήσει την ΜΑRATHON TEAM GREECE by Maria Polyzou και κάνετε μια πολύ καλή προσπάθεια για το RUNNING και την ανάδειξη του. Θα μετέχετε ως ΜΑRATHON TEAM GREECE by Maria Polyzou στο ATTIKA RUN & FUN GRAND PRIX και τι εύχεστε στους RUNNERS που θα μετάσχουν στον αγώνα της 1ης Μαρτίου στον Πειραιά;

Απάντηση κας Πολύζου:

Το  ΜΑRATHON TEAM GREECE by Maria Polyzou είναι μία ομάδα που   απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, όποιος κι αν είναι ο στόχος που θέλουν να επιτύχουν και όποια κι αν είναι η φυσική τους κατάσταση.

 Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να βιώσει το προσωπικό του άθλο!

Τα προγράμματα προπόνησης διαμορφώνονται ανάλογα με τον στόχο, τις δυνατότητες και τις ανάγκες του καθενός.

 

  • Να τρέξει  τον πρώτο μαραθώνιο του
  • Να καταρρίψει  τον προσωπικό του ρεκόρ στο μαραθώνιο ή σε οποιαδήποτε άλλη απόσταση
  • Στοχεύει  στη βελτίωση ή διατήρηση της καθολικής υγείας, σωματικής / πνευματικής / ψυχικής.
  • Θέλει  απλά να κάνει την  άσκηση  δια βίου.
  • Θέλει να χάσει  βάρος

 

Λαμβάνοντας το προσωπικό προφίλ του κάθε ανθρώπου, διαμορφώνεται το κατάλληλο προπονητικό πρόγραμμα με το είδος άσκησης (περπάτημα, δυναμικό βάδισμα, τρέξιμο, ενδυνάμωση κ.τ.λ.) και τον ρυθμό (αργό / μέτριο / γρήγορο) που ταιριάζει αποκλειστικά και μόνο στο κάθε άνθρωπο.

Δεν ακολουθώ ποτέ γενικές φόρμες που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Είναι προπόνηση που ετοιμάζω προσωπικά και πολύ προσεκτικά για τον κάθε άνθρωπο, διότι πιστεύω ότι η προπόνηση , οι στόχοι , η ιδιοσυγκρασία, η εργασία, η ηλικία , το φύλο , παίζει σημαντικό ρόλο και θα πρέπει να προσεχθούν όλα αυτά προκειμένου να ετοιμάσεις την κατάλληλη προπόνηση για τον κάθε έναν ξεχωριστά.

 

Παράλληλα με τα προπονητικά προγράμματα παρέχονται και συμβουλές διατροφής, υποστήριξης και ενθάρρυνσης..

 

Που γίνεται η προπόνηση;

 

Ο δρομέας ακολουθεί ένα προπονητικό πρόγραμμα που λαμβάνει στο προσωπικό του ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Κάθε Σάββατο στις 9:30 με 11:00  στο βοηθητικό στάδιο του ΟΑΚΑ  γυμνάζεται  όλη  η  ομάδα του MARATHON TEAM GREECE by Maria Polyzou ομαδικά  και παίρνει κατάλληλες προπονητικές οδηγίες προσωπικά από εμένα.

 

Εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ

 

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X