Running-Magazine-Logo

900 εγγραφές για το Pearl Izumi Mountain Cup στο Κρυονέρι στις 18 Ιανουαρίου!

pearl izumi mountain cup 2015

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Έκλεισαν οι εγγραφές!! 900 συμμετοχές για το Pearl Izumi Mountain Cup στο Κρυονέρι!

Οι εγγραφές για τον πρώτο αγώνα της σειράς που θα γίνει την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στο Κρυονέρι Αττικής, έκλεισαν χθες το βράδυ και περίπου 900 αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή. Εφόσον έχετε κάνει την κατάθεση στην τράπεζα, βεβαιωθείτε ότι το όνομά σας βρίσκεται στη λίστα συμμετεχόντων, σε αντίθετη περίπτωση επικοινωνήστε με την υπεύθυνη γραμματείας, Τόνια Αβδελοπούλου, στο 6977 216 449.

 

Η κακοκαιρία των τελευταίων ημερών δείχνει να μας αφήνει και η πρόγνωση για την Κυριακή είναι καλή. Μη ξεγελαστείτε όμως αφού τα χιόνια στα γύρω βουνά δε θα έχουν λιώσει και θα κρατάνε αρκετά χαμηλά τη θερμοκρασία.

Η λάσπη θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο της διαδρομής δημιουργώντας συνθήκες παιδικής χαράς! Εξοπλιστείτε όμως αναλόγως ώστε να απολαύσετε με ασφάλεια το γλιστερό τερέν.

 

Νέοι υποστηρικτές των αγώνων αυξάνουν τις παροχές προς τους συμμετέχοντες και πιο συγκεκριμένα:

  • Η Nuventi (www.facebook.com/nuventi) θα είναι για πρώτη χρονιά υποστηρικτής της σειράς των τριών ορεινών αγώνων και θα προσφέρει 1 μήνα δωρεάν προπονήσεις, κάθε Σάββατο πρωί, με τις ομάδες της Nuventi για όλους τους συμμετέχοντες στους αγώνες του Mountain Cup 2015.
  • Το Isalos café Hydra (www.isalos.com) προσφέρει, μετά από κλήρωση, μία δωρεάν συμμετοχή στο αγωνιστικό διήμερο της Ύδρας στις 4-5 Απριλίου (www.hydrastrail.gr). Η προσφορά περιλαμβάνει δωρεάν μεταφορά, διαμονή με πρωινό και ένα πλούσιο γεύμα μετά τους αγώνες!

Προϋπόθεση για να μπείτε στη κλήρωση είναι να έχετε τρέξει και στους 3 αγώνες της σειράς.

 

Για την αποσυμφόρηση της γραμματείας την ημέρα του αγώνα, για πρώτη φορά φέτος, θα μπορείτε να παραλάβετε το πακέτο συμμετοχής σας, το Σάββατο 17/1 από τις 10.00 έως τις 17.00 από το κατάστημα Runner Store, Λ. Κηφισίας 37Α Golden Hall, Μαρούσι. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε μαζί το αποδεικτικό κατάθεσης και την ταυτότητά σας.

 

Για την καλύτερη οργάνωση του χρόνου σας υπενθυμίζουμε πως ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 10.30, σύντομα θα σας ανακοινώσουμε και το ακριβές πρόγραμμα της ημέρας του αγώνα.

 

Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία

 

Η οργανωτική επιτροπή.

pearl izumi χορηγοί

 

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X