Running-Magazine-Logo

Μαραθώνιος 2014: Πρόγνωση καιρού για την Κυριακή 9 Νοεμβρίου

treksimo koritsi

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Αναλυτικά ο καιρός στις περιοχές που θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος αλλά και οι διαδρομές των 5 και 10 χιλιομέτρων.

Καθώς οι περιοχές που θα διασχίσουν οι αθλητές είναι αρκετές ας δούμε πρώτα περιληπτικά τη διαδρομή του 32ου Μαραθωνίου Αθήνας.

Η εκκίνηση του Μαραθωνίου θα δοθεί στις 09.00 πμ στο Μαραθώνα. Στη συνέχεια οι δρομείς θα κινηθούν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος και θα κατευθυνθούν προς το Πικέρμι, την Παλλήνη και το Γέρακα. Ύστερα θα διασχίσουν τη Λεωφόρο Μεσογείων από την Αγία Παρασκευή, το Χαλάνδρι και τον Χολαργό, φτάνοντας στο ύψος του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας καταλήγοντας στον κόμβο της Κατεχάκη. Μετά το Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν θα κατευθυνθούν επί της Μιχαλακοπούλου, κατηφορίζοντας τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, περνώντας μπροστά από την Αμερικάνικη Πρεσβεία, το Μέγαρο Μουσικής, το Πολεμικό Μουσείο. Στα τελευταία μέτρα θα περάσουν μπροστά από το Μέγαρο Μαξίμου, το Προεδρικό Μέγαρο και τον Εθνικό Κήπο, λίγο πριν καταλήξουν στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

Χάρτης διαδρομής Μαραθωνίου

marathon

Σύμφωνα με το accuweather.com, θα υπάρχουν μερικά σύννεφα στον Μαραθώνα στις 09:00 το πρωί με πιθανότητα βροχής 40%, 86% υγρασία και θερμοκρασία στους 16 βαθμούς. Ηλιοφάνεια θα υπάρχει τις επόμενες ώρες σε Πικέρμι, Παλλήνη και Γέρακα με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει στους 18-19 βαθμούς. Ο καιρός στην Αγία Παρασκευή και το Χολαργό θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα ενώ μπορεί να υπάρξουν μερικές νεφώσεις. Από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:oo το απόγευμα ο καιρός στο κέντρο της Αθήνας θα κυμαίνεται στους 19-20 βαθμούς Κελσίου με εξαιρετικά χαμηλή πιθανότητα βροχής (7-16 %).

Όσον αφορά τους αγώνες των 5 και 10 χιλιομέτρων η εκκίνηση θα δοθεί στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας, στο ύψος του Μεγάρου Μποδοσάκη (στις 07:50 και 08:50 αντίστοιχα), με κατεύθυνση προς το Σύνταγμα.

Χάρτης διαδρομής 5 χιλιομέτρων

5km

Η θερμοκρασία στις 07:50 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας θα είναι στους 16 βαθμούς Κελσίου, με 84% υγρασία και 20% πιθανότητα βροχής.

Χάρτης διαδρομής 10 χιλιομέτρων

10km

Η θερμοκρασία στις 08:50 το πρωί στο κέντρο της Αθήνας θα είναι στους 17 βαθμούς Κελσίου, με 81% υγρασία και 20% πιθανότητα βροχής.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X