Running-Magazine-Logo

6ο The North Face Zagori Mountain Running – 22-24 Ιουλίου | Ζαγόρι

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για τον κορυφαίο αγώνα ορεινού τρεξίματος “The North Face Zagori Mountain Running”.

Οι διοργανωτές ανεβάζουν ακόμη πιο ψηλά τον πήχη και υπόσχονται ένα συναρπαστικό αγωνιστικό τριήμερο στα μονοπάτια της Τύμφης και του Ζαγορίου. Το 6ο «The North Face Zagori Mountain Running» , θα διεξαχθεί από 22-24 Ιουλίου 2016 και θα αποτελέσει το δρομικό γεγονός του καλοκαιριού!

4 αγώνες υψηλών προδιαγραφών σε μια κορυφαία διοργάνωση που κυριαρχεί στο Ελληνικό ορεινό δρομικό κίνημα και στην 6η χρονιά της,αναμένεται να προσελκύσει ακόμη περισσότερους δρομείς από το εξωτερικό.
  • TeRA 80km. Ενας ultra αγώνας που όμοιός του δεν υπάρχει στην Ελλάδα, με θετική υψομετρική διαφορά να υπερβαίνει τα 5100 μέτρα. Έχει χρονικό όριο ολοκλήρωσης 21 ώρες από την έναρξή του και τέσσερα ενδιάμεσα χρονικά όρια αποκλεισμού. Ο αγώνας ξεκινά και τερματίζει στον καλλιτεχνικό σταθμό της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών στο χωριό Τσεπέλοβο. Όριο συμμετοχής 150 αθλητές. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής!
  • Marathon 42 km και +2500m υψομετρικής με χρονικό όριο ολοκλήρωσης τις 9 ώρες από την έναρξη και ενδιάμεσο χρονικό όριο αποκλεισμού τις 4 ώρες και 30 λεπτά στο Μεγάλο Πάπιγκο. Ενας αγώνας που προσφέρει στους δρομείς μια μοναδική αγωνιστική εμπειρία! Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την πλατεία του χωριού Κήποι και ο τερματισμός θα γίνει στο Τσεπέλοβο. Oριο συμμετοχής 250 αθλητες.
  • HalfMarathon 21 km+1090m θετικής υψομετρικής. Ενας αγώνας απολαυστικός από κάθε άποψη στο ορεινό σύμπλεγμα της Τύμφης. Η εκκίνηση και ο τερματισμός του αγώνα βρίσκονται στο χωριό Κήποι Ζαγορίου σε υψόμετρο 750m.
  • EntryRace 10km. Ο ιδανικός αγώνας για να μυηθεί κανείς στο ορεινό τρέξιμο με εκκίνηση και τερματισμό στο χωριό Κήποι.

 

Οι εγγραφές ανοίγουν στις 15 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα του αγώνα: www.zagorirace.gr

Σημειώστε την ημερομηνία για το καλοκαιρινό μας ραντεβού στον τόπο πίσω απ’το βουνό. Μετράμε αντίστροφαγιατο 6o”The North Face Zagori Mountain Running” !

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X