Running-Magazine-Logo

Αφήνοντας γενειάδα γίνεσαι καλύτερος δρομέας;

beard

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Μπορεί να μην ισχύει αλλά σίγουρα θα αποκτήσεις περισσότερους υποστηρικτές

 

“Φοβού την Γενειάδα”

Καθώς πλησίαζα το 29ο χιλιόμετρο στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, πριν από 3 εβδομάδες, άκουσα κάποιον από το πλήθος να μου φωνάζει: “Φοβού την Γενειάδα”. Μέχρι εκείνη την στιγμή ένιωθα σαν κάποιον που έχει τρέξει σχεδόν 29 χιλιόμετρα, κουρασμένος, πονεμένος και έτοιμος ανά πάσα στιγμή να τα παρατήσω. Αλλά αυτός ο έκδηλος ενθουσιασμός με απόσπασε από την κούραση για μια στιγμή.

Μετά από 200 μέτρα, άκουσα μια γυναίκα να φωνάζει: “Η Γενειάδα σου είναι sexy”. Γνωρίζω εκ των υστέρων πως αυτό δεν ήταν αλήθεια, η ατημέλητη γενειάδα μου ήταν καλυμμένη με διάφορα ισοτονικά ποτά και ιδρώτα, παρόλα αυτά μου άρεσε το μοναδικό και γνήσιο σχόλιο, το οποίο με έκανε να χαμογελάσω.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, καθώς είχα προχωρήσει λίγο παρακάτω, ένας επίσης γενειοφόρος τύπος δείχνει προς το μέρος μου και φωνάζει: “Τρέξε γενειοφόρε αδερφέ μου”. Του έκανα thumbs up και εκείνος άρχισε να γελάει.

“Τρία αξιομνημόνευτα σχόλια από το πλήθος για την γενειάδα”, σκέφτηκα. “Πρέπει να γράψω κάτι για αυτή την υπέροχη ”αδελφότητα της γενειάδας” και πως εισερχόμενος σε αυτή θα μπορούσα να γίνω καλύτερος δρομέας

Μόνο που στην πραγματικότητα δεν σε κάνει καλύτερο δρομέα. Σε κάνει να νιώθεις καλύτερος δρομέας.

Τα ευχάριστα σχόλια από το πλήθος ξεκίνησαν νωρίς στον αγώνα και συνεχίστηκαν καθόλη την διάρκεια των 42 χιλιομέτρων. Δεν κράτησα το ακριβές πλήθος αυτών αλλά φαντάζομαι πως ήταν τουλάχιστον 30, δηλαδή σχεδόν ένα κάθε χιλιόμετρο.

Και σε κάνει να αναρωτιέσαι: Στον επόμενο μαραθώνιο να αφήσω την γενειάδα ή να την ξυρίσω; Η απάντηση είναι προφανής. Ακόμα και αν η αντίσταση του αέρα μπορεί να σε επιβραδύνει, τα χειροκροτήματα και τα σχόλια σε βοηθάνε να τρέξεις γρηγορότερα. Και που ξέρεις. Μπορεί να καταφέρεις να πείσεις και την γυναίκα σου ή την κοπέλα σου να την αποδεχτεί.

Καλές διαδρομές

 

 

 

Συγγραφέας: Robert James Reese

Επιμέλεια και κατασκευή: Runningmagazine

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X