Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις πρώτος τους νέους αγώνες, άρθρα και tips για προπονήσεις και νέα για το τρέξιμο

Συλλέγουμε το Email σου ώστε να σου αποστέλνουμε ενημερωτικά newsletter. Παρακάτω μπορείς να δεις τους όρους χρήσης και την πολιτική συλλογής δεδομένων του Running Magazine
Please wait...

Ο Σπύρος Θεοδώρου, με την εμπειρία 16 τερματισμών σε αγώνες ΙΜ στο εξωτερικό, στις δηλώσεις στην κάμερα του swimbikerun.gr μετά τον τερματισμό του στο 1ο Ironman 70.3 Greece, μίλησε για την στιγμή της ανάκρουσης του Έθνικου μας Ύμνου: την συγκίνηση που ένοιωσε τόσο αυτός όσο και ο Κωνσταντίνος Καββαθάς (επίσης 16 τερματισμούς), για κάτι που φάνταζε όνειρο τόσο μακρινό και .. να που τελικά ήρθε η ώρα και η στιγμή να ζήσουν αυτή την βιωματική εμπειρία, στην Ελλάδα.

Εκτιμώ ότι αντίστοιχα συναισθήματα, είχαν και όλοι όσοι έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό για τόσους σημαντικούς αγώνες και έχουν ζήσει την αντίστοιχη εμπειρία ανάκρουσης Εθνικού Ύμνου, της εκάστοτε χώρας που φιλοξενεί το αντίστοιχο event.

Ας μου επιτρέψει και ο Χρήστος Γείτονας, να δανειστώ μερικές σειρές από το χτεσινό του κείμενο:

“…γιατί επειδή συμμετείχα και εγώ, δευτερόλεπτα πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς κοιτούσαμε τη θάλασσα όλοι οι συμμετέχοντες με βλέμματα αγωνίας, αποφασιστικότητας αλλά και ηρεμίας, ξαφνικά ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος. Ανατρίχιασα, αναθάρρησα, μα πιο πολύ ένιωσα υπερηφάνεια. Για την καταγωγή μου, για τα μοναδικά χαρίσματα του τόπου μας και του λαού μας ..”

Λένε αρκετοί ότι την Κυριακή γράφτηκε Ιστορία. Επιτρέψτε μου να το προσδιορίσω διαφορετικά, με τον τρόπο που εγώ το αντιλαμβάνομαι:

Την Κυριακή, μόλις άνοιξε μια καινούργια σελίδα.

Ας θυμηθούμε την μοναδική στιγμή ανάκρουσης του Εθνικού μας Ύμνου καθώς και το ξεκίνημα του 1ου Ironman 70.3 Greece, το ξεκίνημα αυτής της νέας σελίδας, σε παραγωγή Thrakomac:

Ironman 70.3 Greece, Costa Navarino – Swim Start from Swimbikerun.Gr on Vimeo.

Πηγή: swimbikerun