Running-Magazine-Logo

Ironman Greece 2019 : Ανάκρουση Εθνικού Ύμνου και Swim Start!

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο Σπύρος Θεοδώρου, με την εμπειρία 16 τερματισμών σε αγώνες ΙΜ στο εξωτερικό, στις δηλώσεις στην κάμερα του swimbikerun.gr μετά τον τερματισμό του στο 1ο Ironman 70.3 Greece, μίλησε για την στιγμή της ανάκρουσης του Έθνικου μας Ύμνου: την συγκίνηση που ένοιωσε τόσο αυτός όσο και ο Κωνσταντίνος Καββαθάς (επίσης 16 τερματισμούς), για κάτι που φάνταζε όνειρο τόσο μακρινό και .. να που τελικά ήρθε η ώρα και η στιγμή να ζήσουν αυτή την βιωματική εμπειρία, στην Ελλάδα.

Εκτιμώ ότι αντίστοιχα συναισθήματα, είχαν και όλοι όσοι έχουν ταξιδέψει στο εξωτερικό για τόσους σημαντικούς αγώνες και έχουν ζήσει την αντίστοιχη εμπειρία ανάκρουσης Εθνικού Ύμνου, της εκάστοτε χώρας που φιλοξενεί το αντίστοιχο event.

Ας μου επιτρέψει και ο Χρήστος Γείτονας, να δανειστώ μερικές σειρές από το χτεσινό του κείμενο:

“…γιατί επειδή συμμετείχα και εγώ, δευτερόλεπτα πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς κοιτούσαμε τη θάλασσα όλοι οι συμμετέχοντες με βλέμματα αγωνίας, αποφασιστικότητας αλλά και ηρεμίας, ξαφνικά ακούστηκε ο Εθνικός μας Ύμνος. Ανατρίχιασα, αναθάρρησα, μα πιο πολύ ένιωσα υπερηφάνεια. Για την καταγωγή μου, για τα μοναδικά χαρίσματα του τόπου μας και του λαού μας ..”

Λένε αρκετοί ότι την Κυριακή γράφτηκε Ιστορία. Επιτρέψτε μου να το προσδιορίσω διαφορετικά, με τον τρόπο που εγώ το αντιλαμβάνομαι:

Την Κυριακή, μόλις άνοιξε μια καινούργια σελίδα.

Ας θυμηθούμε την μοναδική στιγμή ανάκρουσης του Εθνικού μας Ύμνου καθώς και το ξεκίνημα του 1ου Ironman 70.3 Greece, το ξεκίνημα αυτής της νέας σελίδας, σε παραγωγή Thrakomac:

Ironman 70.3 Greece, Costa Navarino – Swim Start from Swimbikerun.Gr on Vimeo.

Πηγή: swimbikerun

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X