Running-Magazine-Logo

Μαραθώνιος Κρήτης 2019 – 21 Απριλίου

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Μαραθώνιος Κρήτης 2019 : Ιδιαίτερης σημασίας είναι ο 4ος Μαραθώνιος Κρήτης που θα διεξαχθεί στις 21 Απριλίου του 2019, ενώ όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος η συμμετοχή αναμένεται να είναι μεγάλη.

Πρόκειται για μία διοργάνωση που πρεσβεύει το αθλητικό ιδεώδες και προσελκύει κάθε χρόνο δρομείς απ’ όλη την Ελλάδα.

Μαραθώνιος Κρήτης 2019 – Δελτίο Τύπου:

Την ευκαιρία να τρέξουν σε μία από τις ομορφότερες περιοχές της χώρας μας στην ευρύτερη περιοχή των Χανίων Κρήτης θα έχουν οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στον 4o Μαραθώνιο Κρήτης στις 21 Απριλίου 2019 ο οποίος είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη. Παράλληλα με τον Μαραθώνιο θα διεξαχθούν οι αγώνες των 10 χλμ. (είναι αφιερωμένα στον Σμηναγό Ηλιάκη) και 5χλμ. όπου η συμμετοχή αναμένεται να είναι πολυπληθής. Επίσης, στη διοργάνωση περιλαμβάνεται και αγώνας μικρότερης διαδρομής, 2,5χλμ. κοινωνικής προσφοράς για αρχάριους δρομείς κάθε ηλικίας.

Μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 3ου Μαραθωνίου Κρήτης που πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου του 2018 και έλαβε χώρα μέσα σε ένα εξαιρετικό αθλητικό και κοινωνικό κλίμα και απολαμβάνοντας τη μεγάλη συμμετοχή των πολιτών και των εμπλεκομένων φορέων, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Χανίων σε συνεργασία με την Οργανωτική Επιτροπή προχώρησε στον ορισμό της ημερομηνίας του Μαραθωνίου Κρήτης για το 2019 στις 21 Απριλίου.

Πρόθεσή μας είναι ο Μαραθώνιος της Κρήτης να αποτελεί ετήσιο προορισμό των δρομέων την 3η Κυριακή του Απριλίου στα πλαίσια του θεματικού αθλητικού τουρισμού.

Η Διοργάνωση περιλαμβάνει:

  • Μαραθώνιο Δρόμο
  • Αγώνα Δρόμου 10χλμ. και 5 Χλμ.
  • Αγώνα Δρόμου κοινωνικής προσφοράς 2,5 χλμ.

Οι διαδρομές των αγώνων έχουν εκκίνηση και τερματισμό στη Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου έμπροσθεν της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων και η διαδρομή του Μαραθωνίου επεκτείνεται στον Δήμο Πλατανιά με αναστροφή μετά το ιστορικό Μάλεμε και τον Ταυρωνίτη.

  • Το Σάββατο, παραμονή των αγώνων και στα πλαίσια της τελετής έναρξης, οργανώνεται Λαμπαδηδρομία στη μνήμη του Μακαριστού Ειρηναίου από τον Δήμο Κισσάμου – Πλατανιά και τον Δήμο Αποκορώνου.
  • Την Παρασκευή, δύο ημέρες πριν το αγώνα, σε ειδική τελετή, συλλέγεται ο κότινος για το στεφάνωμα των Μαραθωνοδρόμων από την αρχαία ελιά των Βουβών στον Δήμο Πλατανιά.

Από την Ο. Ε.

Δείτε το βίντεο των εκδηλώσεων του Μαραθωνίου Κρήτης 2018 στο οποίο αποτυπώνεται και η σημαντική υποστήριξη των ΜΜΕ.

Για περισσότερες πληροφορίες:

http://www.crete-marathon.gr/ και https://www.facebook.com/cretemarathon

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X