Running-Magazine-Logo

Cardio Run 2018 – 20 Οκτωβρίου | Αθήνα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Για πέμπτη φορά θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Cardio Run στις 20 Οκτωβρίου 2018 με μότο «Τρέξε με την καρδιά σου… για την καρδιά σου». Οι αγώνες που θα τρέξουν οι συμμετέχοντες είναι 3 και 8 χιλιόμετρα, ενώ θα υπάρχει και αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά.

Αναλυτικά η προκήρυξη:

Σας παραθέτουμε την Επίσημη Προκήρυξη του Αγώνα, η οποία προβλέπει με ακρίβεια τους όρους, τους κανονισμούς και τις προϋποθέσεις, διεξαγωγής του αγώνα και της συμμετοχής των δρομέων, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στον Ανοικτό Αγώνα Δρόμου “CARDIO RUN”.

Χρόνος Διεξαγωγής: Ο Αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018.

Αποστάσεις και Κατηγορίες του Αγώνα: Στον αγώνα, οι δρομείς μπορούν να επιλέξουν τη συμμετοχή τους σε κάποια από τις ακόλουθες τρεις διαδρομές:

α) Δρόμος απόστασης 3 χιλιομέτρων β) Δρόμος απόστασης 8 χιλιομέτρων γ) Δρόμος απόστασης 1000 μέτρων για τον παιδικό αγώνα

Οι αποστάσεις των 3, 8 χιλιομέτρων και 1000 μέτρων, περιλαμβάνουν τις εξής κατηγορίες:

1η κατηγορία Γυναίκες: δρόμος απόστασης τριών χιλιομέτρων
2η κατηγορία Άνδρες: δρόμος απόστασης τριών χιλιομέτρων

3η κατηγορία Γυναίκες: δρόμος απόστασης οκτώ χιλιομέτρων

4η κατηγορία Άνδρες: δρόμος απόστασης οκτώ χιλιομέτρων

5η κατηγορία Ομαδικής Συμμετοχής Γυναικών & Ανδρών: δρόμος απόστασης οκτώ χιλιομέτρων.

6η κατηγορία Αγόρια: δρόμος απόστασης 1000 μέτρων
7η κατηγορία Κορίτσια: δρόμος απόστασης 1000 μέτρων

 

Σημείωση: για τη συγκρότηση ομαδικής συμμετοχής απαιτούνται τουλάχιστον 6 δρομείς – αθλητές (άνδρες ή γυναίκες)

Συγκέντρωση Δρομέων: Σημείο συγκέντρωσης των δρομέων, ορίζεται ο αύλειος χώρος του Ολυμπιακού Ακινήτου του TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο Αττικής. Οι δρομείς δύνανται να προσέρχονται στο χώρο συγκέντρωσης, την ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα από τις 15.00.

Εκκίνηση και Τερματισμός Αγώνα: Η εκκίνηση και ο τερματισμός των αποστάσεων 3 & 8 χιλιομέτρων και του παιδικού αγώνα 1000 μέτρων, θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του Ολυμπιακού Ακινήτου του TAE KWON DO, στο παλαιό Φάληρο Αττικής.

Ώρες Εκκίνησης Αγωνισμάτων: Η εκκίνηση για το δρόμο απόστασης 3 χιλιομέτρων, θα δοθεί στις 17.00. Για το δρόμο απόστασης 1000 μέτρων για παιδιά, η εκκίνηση θα δοθεί στις 17.30. Η εκκίνηση για το δρόμο απόστασης 8 χιλιομέτρων, θα δοθεί στις 17.45.

Δικαίωμα συμμετοχής: Στους δρόμους απόστασης 3 & 8 χιλιομέτρων, έχουν δικαίωμα συμμετοχής, μέλη γυμναστηρίων, φίλοι του δρομικού κινήματος, αθλούμενοι, ερασιτέχνες δρομείς και δρομείς οι οποίοι ανήκουν σε οργανωμένα σωματεία. Στον αγώνα δρόμου αποστάσεως 1000 μέτρων έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλα τα παιδιά ηλικίας μέχρι και 12 ετών, τα οποία θα τρέξουν με την ευθύνη των κηδεμόνων τους και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.

Ατομική ευθύνη των Δρομέων: Οι δρομείς, θα αγωνισθούν με δική τους ευθύνη και μόνον αφού υπογράψουν σχετική δήλωση, κατά την παραλαβή του αριθμού συμμετοχής τους στον αγώνα, η οποία απαλλάσσει τους διοργανωτές, από ενδεχόμενες οργανικές επιπλοκές που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια ή και μετά την αγωνιστική τους προσπάθεια. Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά πρέπει να υπογράφεται υποχρεωτικά από τον κηδεμόνα τους, η οποία απαλλάσσει τους διοργανωτές, από ενδεχόμενες οργανικές επιπλοκές που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια ή και μετά την αγωνιστική τους προσπάθεια, ο οποίος θα πρέπει και να παρευρίσκεται κατά τη δήλωση συμμετοχής έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση του παιδικού αγώνα 1000 μέτρων.

Κανονισμοί Αγώνα: Τόσο στους δρόμους απόστασης 3 και 8 χιλιομέτρων, όσο και για τον παιδικό αγώνα 1000 μέτρων, ισχύουν οι κανονισμοί του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.

Σταθμοί διάθεσης νερού: Στους δρομείς, θα διατίθεται νερό στο 1,5 χιλιόμετρο του δρόμου απόστασης 3 χιλιομέτρων και στο 4ο χιλιόμετρο του δρόμου απόστασης 8 χιλιομέτρων, καθώς και στο σημείο τερματισμού.

Απονομές Επάθλων: Στον πρώτο νικητή σε όλες τις κατηγορίες που περιλαμβάνει ο Αγώνας, όπως αυτές περιγράφονται ανωτέρω, θα απονεμηθεί κύπελλο – μετάλλιο και δίπλωμα. Στους δεύτερους και τρίτους νικητές σε όλες τις κατηγορίες που περιλαμβάνει ο Αγώνας, όπως αυτές περιγράφονται ανωτέρω, θα απονεμηθούν μετάλλια και διπλώματα.

Για τον καθορισμό των 3 πρώτων ομάδων της ομαδικής κατηγορίας, θα χρησιμοποιηθεί η σειρά και ο χρόνος τερματισμού των 4 πρώτων δρομέων, οι οποίοι θα τερματίσουν για κάθε ομάδα.

Επίσης αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα του Αγώνα, θα δοθούν σε όλους τους δρομείς που θα συμμετέχουν στον Αγώνα.

Σε όσα παιδιά τερματίσουν, θα τους δοθεί μόνο αναμνηστικό δίπλωμα.

Δώρα: Στην πρώτη νικήτρια και στον πρώτο νικητή, των 2 κατηγοριών των δρόμων απόστασης 3 και 8 χιλιομέτρων, θα δοθεί ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ για προϊόντα και υπηρεσίες συνολικής αξίας 500 ευρώ, στον κάθε ένα.

Στη δεύτερη νικήτρια και το δεύτερο νικητή, των 2 κατηγοριών των δρόμων απόστασης 3 και 8 χιλιομέτρων, θα δοθεί ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ για προϊόντα και υπηρεσίες, συνολικής αξίας 250 ευρώ, στον κάθε ένα

Στην Τρίτη νικήτρια και στον τρίτο νικητή των 2 κατηγοριών των δρόμων απόστασης 3 και 8 χιλιομέτρων, θα δοθεί ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ για προϊόντα και υπηρεσίες συνολικής αξίας 125 ευρώ, στον κάθε ένα.

Στις πρώτες νικήτριες ομάδες της 5ης κατηγορίας Ομαδικής Συμμετοχής Γυναικών & Ανδρών, στο δρόμο απόστασης 8 χιλιομέτρων, θα δοθούν ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΕΣ για προϊόντα και υπηρεσίες συνολικής αξίας 1.000 ευρώ στην πρώτη νικήτρια ομάδα, 500 ευρώ στη δεύτερη νικήτρια ομάδα και 250 ευρώ στην Τρίτη νικήτρια ομάδα.

Επίσης, για 25 δρομείς οι οποίοι θα συμμετέχουν στον Αγώνα, θα δοθεί στον κάθε ένα, ύστερα από κλήρωση, ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ για προϊόντα και υπηρεσίες συνολικής αξίας 15.000 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής: Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα θα δέχεται συμμετοχές μέχρι και την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018. Οι δηλώσεις συμμετοχής στους Αγώνες 3 & 8 χιλιομέτρων, γίνονται δεκτές με τους ακόλουθους τρόπους:

1) Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.cardiorun.gr

2) Ηλεκτρονικά με πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, μέσα από το επίσημο λογαριασμό μας στο theXtreme.me, στη διεύθυνση https://thextreme.me/sessions/63

3) Με email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@siga.gr

4) Με αποστολή αίτησης συμμετοχής στους αριθμούς Fax 2109713322 & 2109734341

5) Με την υποβολή αίτησης συμμετοχής αυτοπροσώπως σε 110 γυμναστήρια μέλη του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής, τα οποία είναι Κέντρα Δήλωσης Συμμετοχής και μπορείτε να ενημερωθείτε για τη διεύθυνση τους στα τηλέφωνα 2109765100 & 2109713665 ή ΕΔΩ

Οι δηλώσεις συμμετοχής στον παιδικό αγώνα 1000 μέτρων, θα γίνονται μόνο την ημέρα του αγώνα, Σάββατο 20 Οκτωβρίου, από τις 14:30 έως και 16:30, υποχρεωτικά με την παρουσία και υπογραφή του κηδεμόνα τους για τη συμμετοχή αυτή.

Απαραίτητα προσωπικά στοιχεία για τη δήλωση συμμετοχής: Προκειμένου να θεωρηθεί έγκυρη η δήλωση συμμετοχής των δρομέων, θα πρέπει να συμπληρώσουν στο έντυπο της αίτησης για συμμετοχή, τα ακόλουθα στοιχεία: επώνυμο, όνομα, πατρώνυμο, χιλιομετρική διαδρομή, έτος γέννησης, διεύθυνση, τηλέφωνο, email και σύλλογο ή ΟΜΑΔΑ (για ομαδικές συμμετοχές) ή γυμναστήριο στο οποίο ανήκουν.

Παραλαβή υλικού: Οι δρομείς, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν τη συμμετοχή τους στον αγώνα, θα μπορούν να παραλάβουν το σάκο με το υλικό του αγώνα, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018 από 15.30 έως 20.30 και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018 από 10.00 έως 16.00, από τη Γραμματεία του Αγώνα, η οποία θα λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στην έκθεση “ATHLETIC & FITNESS EXPO 2018”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο.

Παράβολο συμμετοχής στον Αγώνα: Το κόστος συμμετοχής στον Αγώνα των 3 & 8 χιλιομέτρων, ορίζεται στα δέκα (10) ευρώ. Οι δρομείς μπορούν να καταβάλουν το ποσό με τους εξής τρόπους:

α) στον Τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής στην Τράπεζα Πειραιώς

Αριθμός λογαριασμού: 5036-062386-218

Αριθμός ΙΒΑΝ: GR2801720360005036062386218

β) Εάν εγγραφούν αυτοπροσώπως σε κάποιο από τα γυμναστήρια τα οποία λειτουργούν σαν Κέντρα Δήλωσης Συμμετοχής, από όπου θα παραλάβουν σχετική απόδειξη πληρωμής.

Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα δρόμου 1000 μέτρων είναι ΔΩΡΕΑΝ

Απαραίτητη προϋπόθεση παραλαβής του υλικού: Οι δρομείς, για να παραλάβουν το σάκο με το υλικό του αγώνα, απαραίτητα, πρέπει να φροντίσουν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να παρουσιάσουν στη Γραμματεία του Αγώνα, είτε το καταθετήριο στην τράπεζα του παράβολου συμμετοχής ή την απόδειξη πληρωμής του παράβολου συμμετοχής σε κάποιο από τα γυμναστήρια που προαναφέρουμε.

Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων των δρομέων: Όσοι από τους δρομείς επιθυμούν να φυλαχτούν τα προσωπικά τους αντικείμενα κατά τη διάρκεια του αγώνα, μπορούν να παραδώσουν την τσάντα η οποία θα έχει επικολλημένο στο εξωτερικό της μέρος τον αυτοκόλλητο αριθμό που θα τους χορηγηθεί εντός του σάκου με το υλικό του αγώνα. Η παράδοση της τσάντας με τα προσωπικά αντικείμενα των δρομέων, μπορεί να γίνει στα σημεία φύλαξης προσωπικών αντικειμένων των δρομέων, τα οποία θα λειτουργούν για την παραλαβή, το Σάββατο, ημέρα διεξαγωγής του Αγώνα, από 14.30 έως 16.30, παραπλεύρως της Γραμματείας του Αγώνα. Η επιστροφή των προσωπικών αντικειμένων των δρομέων θα γίνεται από το σημείο που τα παρέδωσαν και μόνο με την επίδειξη του επιστήθιου αριθμού συμμετοχής τους, στους υπεύθυνους φύλαξης και εφ’ όσον υπογράψουν για την παραλαβή της τσάντας τους. Η επιστροφή των προσωπικών αντικειμένων στους δρομείς, θα αρχίσει 15’ μετά τον τερματισμό των πρώτων δρομέων της κάθε απόστασης.

Παροχές στους Δρομείς: Κάθε δρομέας που θα συμμετέχει στον Αγώνα, θα έχει τις ακόλουθες παροχές:

  • Σάκος με το υλικό του αγώνα ο οποίος θα περιέχει: επιστήθιο αριθμό συμμετοχής, αναμνηστικό προσόψιο, πρόσκληση επίσκεψης για την 11η Έκθεση “ATHLETIC & FITNESS EXPO 2018”, τετράπτυχο πρόγραμμα του Αγώνα, τσάντα για τη φύλαξη προσωπικών αντικειμένων με αυτοκόλλητο αριθμό ο οποίος θα συμπίπτει με τον επιστήθιο αριθμό συμμετοχής στον Αγώνα, φωτοτυπία του χάρτη της διαδρομής των αποστάσεων 3 & 8 χιλιομέτρων, εκπτωτική κάρτα για αγορά αθλητικού ιματισμού του Χορηγού του Αγώνα IMPACT ACTIVITIES. Κατάλογο πέντε γυμναστηρίων στα οποία θα έχουν τη δυνατότητα, όσοι από τους συμμετέχοντες δρομείς το επιθυμούν, να συμμετέχουν: α) ΔΩΡΕΑΝ σε πρόγραμμα Λειτουργικής προπόνησης και διατάσεων, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και β) δυνατότητα να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ χρήση SAUNA για αποκατάσταση τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Οκτωβρίου, με σχετικές οδηγίες.
  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση
  • Αναμνηστικό μετάλλιο του Αγώνα (για τις αποστάσεις των 3 και 8χλμ)
  • Αναμνηστικό Δίπλωμα του Αγώνα (για όλες τις αποστάσεις των 3, 8χλμ και 1000 μέτρων)
  • Εμφιαλωμένα νερά κατά τη διαδρομή του Αγώνα και μετά τον τερματισμό
  • Snack μετά τον τερματισμό
  • ΔΩΡΕΑΝ φωτογραφίες από τον Αγώνα (από ειδική ιστοσελίδα)
  • Συμμετοχή σε 25 κληρώσεις για Δωροεπιταγές προϊόντων και υπηρεσιών συνολικής Αξίας δέκα πέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ.
  • Μέριμνα για την παροχή ιατρικών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια του αγώνα.
  • Οι χάρτες με τις διαδρομές του αγώνα για τις αποστάσεις 3 & 8 χιλιομέτρων, είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα www.cardiorun.gr
    • Δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ Καρδιολογικής Εξέτασης σε όσους δρομείς το επιθυμούν και εφ’ όσον έχουν ολοκληρώσει πλήρως τη διαδικασία συμμετοχής τους στον Αγώνα. Η εξέταση θα πραγματοποιείται, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα πλαίσια της Έκθεσης ATHLETIC & FITNESS EXPO 2018”, στο Ολυμπιακό Ακίνητο TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο. Η εξέταση θα πραγματοποιηθεί από ομάδα Καρδιολόγων της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου από 15.30 έως 19.30 και το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, από 10.00 έως 14.00.
  • Δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχής σε 40 δρομείς, οι οποίοι θα έχουν ολοκληρώσει πλήρως τη διαδικασία συμμετοχής τους στον Αγώνα, σε δεξίωση – μπουφέ Μεσογειακής Διατροφής, στο πολυτελές εστιατόριο «ΔΙΑΥΛΟΣ», στην περιοχή της Ακρόπολης, οδός Αδριανού 1.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: προτεραιότητα συμμετοχής στη δεξίωση θα έχουν, οι 40 πρώτοι δρομείς, οι οποίοι θα αποστείλουν email στη διεύθυνση info@siga.gr, με τίτλο “Συμμετοχή στη Δεξίωση Μεσογειακής Διατροφής” και η οποία θα περιλαμβάνει τα πλήρη στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας)

 

  • Δυνατότητα σε όσους δρομείς το επιθυμούν και εφ’ όσον έχουν ολοκληρώσει πλήρως τη διαδικασία συμμετοχής τους στον Αγώνα, ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε προγράμματα Λειτουργικής Προπόνησης και διατάσεων (διάρκειας 60’) σε κάποιο από 5 γυμναστήρια της Αττικής, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου και ώρα 17.00 – 18.00 (θα υπάρχει ο σχετικός κατάλογος γυμναστηρίων στο σάκο με το υλικό του αγώνα, στο facebook καθώς και στην ιστοσελίδα www.cardiorun.gr).

ΠΡΟΣΟΧΗ:Για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα, είναι απαραίτητη η επικοινωνία με το γυμναστήριο το οποίο θα επιλέξετε, για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας. Επίσης στο ενδεχόμενο συμμετοχής σας στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχετε μαζί σας αποδεικτικό καταβολής του παράβολου συμμετοχής στον Αγώνα.

 

 

  • Δυνατότητα σε όσους δρομείς το επιθυμούν και εφ’ όσον έχουν ολοκληρώσει πλήρως τη διαδικασία συμμετοχής τους στον Αγώνα, ΔΩΡΕΑΝ χρήση SAUNA για αποκατάσταση, σε κάποιο από 5 γυμναστήρια της Αττικής, τη Δευτέρα 22 ή την Τρίτη 23 Οκτωβρίου και ώρες 17.00 – 21.00 (θα υπάρχει ο σχετικός κατάλογος γυμναστηρίων στο σάκο με το υλικό του αγώνα με σχετικές οδηγίες, στο facebook και στην ιστοσελίδα www.cardiorun.gr).

ΠΡΟΣΟΧΗ:Για τη ΔΩΡΕΑΝ χρήση SAUNA, είναι απαραίτητη η επικοινωνία με το γυμναστήριο το οποίο θα επιλέξετε, για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας. Επίσης στο ενδεχόμενο συμμετοχής σας για τη χρήση SAUNA, θα πρέπει να έχετε μαζί σας αποδεικτικό καταβολής του παράβολου συμμετοχής στον Αγώνα.

Μιχάλης Μηνούδης

Πρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα».

Η αφίσα του αγώνα

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X