Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις πρώτος τους νέους αγώνες, άρθρα και tips για προπονήσεις και νέα για το τρέξιμο

Συλλέγουμε το Email σου ώστε να σου αποστέλνουμε ενημερωτικά newsletter. Παρακάτω μπορείς να δεις τους όρους χρήσης και την πολιτική συλλογής δεδομένων του Running Magazine
Please wait...

Το απόλυτο δρομικό γεγονός παγκοσμίως, ο Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018! Εσύ είσαι έτοιμος να γίνεις μέρος του;

Όλοι όσοι ασχολούνται με το τρέξιμο, ερασιτεχνικά και μη, έχουν σαν όνειρο να συμμετάσχουν κάποια στιγμή στην αυθεντική διαδρομή του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας.

Αποκλειστική Προσφορά : -20% στην πολυβιταμίνη των δρομέων και τη βιταμίνη D3 από τη Natural Doctor

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ!

τηλ παραγγελιεσ : 210.68.97.369

Please wait...

Είστε όμως έτοιμοι να τρέξετε στη διαδρομή των 42.195 μέτρων ή να τρέξετε για πρώτη φορά σε 5άρι ή 10km; Δεν αρκεί μόνο μια σωστή προετοιμασία, αλλά και η κατάλληλη διατροφική υποστήριξη.

Το Running Magazine σε συνεργασία με τη Natural Doctor σας δίνουν τη δυνατότητα να θωρακίσετε τον οργανισμό μέσω της πρόσληψης των βιταμινών που θα σας δώσουν όλα όσα χρειάζεστε για να τερματίσετε με υγεία το Μαραθώνιο της Αθήνας!

Με τον κωδικό έχετε έκπτωση -20% στην πολυβιταμίνη των δρομέων , τη βιταμίνη D3 &K2 καθώς και σε όλο το Eshop του ενόψει του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου 2018!