Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις πρώτος τους νέους αγώνες, άρθρα και tips για προπονήσεις και νέα για το τρέξιμο

Συλλέγουμε το Email σου ώστε να σου αποστέλνουμε ενημερωτικά newsletter. Παρακάτω μπορείς να δεις τους όρους χρήσης και την πολιτική συλλογής δεδομένων του Running Magazine
Please wait...

Ιδανικός για την επίτευξη ρεκόρ και καλύτερων ατομικών επιδόσεων είναι ο… “πιο γρήγορος” Ημιμαραθώνιος στην Ελλάδα που διεξάγεται φέτος για πρώτη χρονιά.

Ο λόγος για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμωπίας «Αγγελης Γατσος» που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Μαΐου στην Αριδαία Πέλλης, λίγα λεπτά μακριά από τα Λουτρά Πόζαρ.

Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου.

Ο αγώνας ενδείκνυται για την επίτευξη καλύτερων επιδόσεων, καθώς η άσφαλτος και η κατηφορική και επίπεδη διαδρομή βοηθούν τους αθλητές για πολύ γρήγορους χρόνους. Εδώ, μάλιστα, να σημειωθεί πως ρόλο παίζει και η αρνητικά υψομετρική διαφορά, αφού οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν από τα 280μ και τερματίζει στα 120μ.

Η υψομετρική διαφορά.

Δηλώστε δωρεάν συμμετοχή στον αγώνα!

Μέχρι στιγμής αυτή την άτυπη πρωτιά κατείχε ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα – Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος».

Όσοι τρέξουν στον αγώνα θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν κι έναν από τους ωραιότερους τόπους της χώρας. Αναφερόμαστε φυσικά στα Λουτρά Πόζαρ που απέχουν μόλις λίγα χιλιόμετρα από τον τόπο διεξαγωγής του αγώνα και αποτελούν κάθε χρόνο πόλο έλξης για χιλιάδες τουρίστες εντός κι εκτός των συνόρων.

Τα μαγευτικά Λουτρά Πόζαρ.