Running-Magazine-Logo

Sifnos Trail Race – 5 Μαΐου | Σίφνος

sifnos trail race

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Sifnos Trail Race : Ο πρώτος ορεινός αγώνας δρόμου στη Σίφνο είναι γεγονός! Το Σάββατο 5 Μαΐου το νησί των ποιητών θα φιλοξενήσει το 1ο Sifnos Trail Race με 19 διαδρομές συνολικά!

Η πανέμορφη Σίφνος (www.sifnos.gr) , το νησί «των ποιητών, των γραμμάτων και των τεχνών», της γαστρονομίας και της αγγειοπλαστικής, γιορτάζει την Άνοιξη μ’ ένα υψηλού επιπέδου αθλητικό γεγονός:

Τον πρώτο ορεινό αγώνα, με την επωνυμία SIFNOS TRAIL RACE!!!
Ο Δήμος Σίφνου και οι ιδιαίτερα φιλόξενοι κάτοικοι, σας προσκαλούν να γνωρίσετε ένα εξαιρετικό δίκτυο σηματοδοτημένων μονοπατιών με μήκος που ξεπερνάει τα 100 χλμ. και να αγωνιστείτε σε τμήματα των 19 διαδρομών κι όχι μόνο! (www.sifnostrails.com)

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Σημείο εκκίνησης: Παραλία Καμαρών

Στοιχεία διαδρομών: Μία μεγάλη, με μήκος περίπου 25 χλμ και πάνω από 1000 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς και μία μικρή με μήκος περίπου 10 χλμ και 500 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς.

Η μεγάλη διαδρομή απευθύνεται σε δρομείς με σχετική εμπειρία αγώνων βουνού ενώ η μικρότερη διαδρομή απευθύνεται σε όλους και ανεξαρτήτως επιπέδου αφού η απόσταση είναι σχετικά μικρή ενώ η τεχνική της δυσκολία είναι μέτρια.

Μέσα από τις διαδρομές των αγώνων θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε κατάλευκα ξωκλήσια, παραδοσιακούς οικισμούς, απίστευτα πλούσιο φυσικό περιβάλλον!
Θα περάσετε μέσα από την προστατευόμενη περιοχή NATURA 2000, από βουνοκορφές με καταπληκτική θέα σ’ όλο το Αιγαίο, χιλιόμετρα ξερολιθιάς, ασβεστωμένες πεζούλες, κατάφυτες περιοχές αλλά και άγρια, πετρώδη εδάφη!

Η εταιρεία Trail Pro και ο Νίκος Κωστόπουλος έχουν αναλάβει την τεχνική διεύθυνση του αγώνα φροντίζοντας για την άψογη σηματοδότηση, την ροή του προγράμματος και την ασφαλή κίνηση των αθλητών, ενώ την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία Chronosystems, που εγγυάται τη γρήγορη και σωστή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Προς το παρόν, σημειώστε την ημερομηνία και πολύ σύντομα θα είναι έτοιμη η ιστοσελίδα του αγώνα όπου θα ενημερωθείτε για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τις διαδρομές, τις εγγραφές, τα δρομολόγια των ακτοπλοϊκών εταιρειών, τα εκπτωτικά πακέτα εισιτηρίων και τη διαμονή. Επίσης, θα μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
Σας ευχόμαστε καλή προετοιμασία!

Για την οργανωτική επιτροπή
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΜΗΣ
ΕΛΕΝΑ ΛΑΜΠΟΥ
#sifnostrailrace

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X