Running-Magazine-Logo

6ο Αγώνας Δρόμου Λίμνης Βουλιαγμένης Run The Lake – 17 Δεκεμβρίου | Αθήνα

run the lake vouliagmeni

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

6ο Αγώνας Δρόμου Λίμνης Βουλιαγμένης Run The Lake : Ο αγώνας που ξεκινάει και τελειώνει στη Λίμνη Βουλιαγμένης έρχεται για έκτη φορά την Κυριακή στις 17 Δεκεμβρίου.

Τα τελευταία χρόνια τα νότια προάστια στην Αθήνα έχουν αποκτήσει το «δικό» τους αγώνα. Τον αγώνα με τη διαδρομή περιμετρικά της θάλασσας που προσελκύει κάθε χρόνο τα βλέμματα των δρομέων, αλλά και των υπολοίπων που θέλουν να τρέξουν δίπλα στο… κύμα.

6ο Αγώνας Δρόμου Λίμνης Βουλιαγμένης Run The Lake : Η προκήρυξη :

Η διοργάνωση που αποτελεί πλέον αθλητικό θεσμό σας προσκαλεί και σας προκαλεί να συμμετάσχετε σε έναν αγώνα με βασικό κριτήριο τη διάθεσή σας για προσφορά.

Συνδιοργανώνεται από τον Οργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (Ο.Α.Π.Π.Α.), τη Λίμνη Βουλιαγμένης και τον Σύλλογο Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής (ΕΥΚΛΗΣ).

Ο αγώνας υποστηρίζεται από την ΕΟΣΛΜΑ-Υ.

Το Run the Lake, που απευθύνεται όχι μόνο σε έμπειρους αλλά και σε αρχάριους δρομείς, δεν είναι απλώς άλλος ένας αγώνας δρόμου, αποτελεί μια προσπάθεια ανάπτυξης και διάδοσης του τρεξίματος ως μέσου άθλησης, υγιεινού τρόπου ζωής, εκτόνωσης και ψυχαγωγίας.

 

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκοπός του αγώνα είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την ενίσχυση ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

1. Στοιχεία Αγώνα

Αφετηρία και τερματισμός: Λίμνη Βουλιαγμένης

Ημερομηνία διεξαγωγής: Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2016

Έναρξη αγώνων:

  • 09:20 αγώνας 2.000 μ. για παιδιά (8-14)
  • 09:50 αγώνας 5.000 μ. αγώνας για έφηβους (15-17 ετών) και ενήλικες
  • 10:00 αγώνας 10.000 μ. για ενήλικες

2. Πληροφορίες διαδρομών

Οι διαδρομές έχουν εκκίνηση και τερματισμό το ίδιο σημείο, τη Λίμνη Βουλιαγμένης.

  • Διαδρομή 2 χιλιομέτρων/ Εκκίνηση από την είσοδο της Λίμνης Βουλιαγμένης επί της οδού Ποσειδώνος, κατεύθυνση προς Αθήνα, αναστροφή αριστερά στην Απόλλωνος και επιστροφή από την Απόλλωνος προς Λίμνη Βουλιαγμένης. Τερματισμός έξω από την είσοδο της Λίμνης Βουλιαγμένης επί της οδού Ποσειδώνος.
  • Διαδρομή 5 χιλιομέτρων/ Εκκίνηση από την είσοδο της Λίμνης Βουλιαγμένης επί της οδού Ποσειδώνος, κατεύθυνση προς Αθήνα, στροφή αριστερά στην Απόλλωνος με κατεύθυνση προς Λαιμό, αναστροφή στην 2η πύλη του ΑΣΤΕΡΑ Βουλιαγμένης, επιστροφή από την Απόλλωνος προς Λίμνη Βουλιαγμένης. Τερματισμός έξω από την είσοδο της Λίμνης Βουλιαγμένης επί της οδού Ποσειδώνος,
  • Διαδρομή 10 χιλιομέτρων/ Εκκίνηση από την είσοδο της Λίμνης Βουλιαγμένης επί της οδού Ποσειδώνος, κατεύθυνση προς Αθήνα, στροφή δεξιά στην Αθηνάς (πρώην Λ.Καραμανλή), αριστερά στην Λ. Καβουριού, δεξιά στην Δημ. Λαμπράκη, αριστερά στο πεζόδρομο του Καβουρίου (παράλληλα με τη θάλασσα), αριστερά στην Λ.Καβουριού, δεξιά στην Λητούς, δεξιά στην Απόλλωνος με κατεύθυνση προς Λαιμό, αναστροφή στο τέρμα του δρόμου, επιστροφή από την Απόλλωνος προς Λίμνη Βουλιαγμένης. Τερματισμός έξω από την είσοδο της Λίμνης Βουλιαγμένης επί της οδού Ποσειδώνος,

Οι τερματίσαντες μπορούν, αν επιθυμούν, να κολυμπήσουν ‘δωρεάν’ στη Λίμνη. Θα πρέπει δε να γνωρίζουν ότι η θερμοκρασία του ιαματικού νερού της Λίμνης κυμαίνεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

3. Ιατρική κάλυψη

Κατά τη διάρκεια του αγώνα παρέχεται ιατρική κάλυψη ενώ ασθενοφόρο συνοδεύει τους δρομείς στη διαδρομή του αγώνα.

4. Υδροδοσία

Σταθμοί με νερό:

  • Στην εκκίνηση-τερματισμό
  • Στα 5 χιλιόμετρα

6. Φύλαξη προσωπικών αντικειμένων

Στις εγκαταστάσεις της Λίμνης Βουλιαγμένης θα λειτουργήσει χώρος φύλαξης προσωπικών αντικειμένων. Χρησιμοποιώντας το αυτοκόλλητο νούμερο που θα βρείτε στο φάκελο συμμετοχής μπορείτε με ασφάλεια να αφήσετε τα προσωπικά σας αντικείμενα στο χώρο φύλαξης.

 

7. Εγγραφές

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά στο επίσημο website της διοργάνωσης www.runthelake.gr, από 1 Νοεμβρίου μέχρι 10 Δεκεμβρίου.

ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • 5 χιλιομέτρων
  1. Απλό πακέτο 6,00 ευρώ/ περιλαμβάνει chip χρονομέτρησης, μετάλλιο, υδροδοσία, τροφοδοσία, μπάνιο στη Λίμνη Βουλιαγμένης
  2. Πλήρες πακέτο 12,00 ευρώ/ περιλαμβάνει chip χρονομέτρησης, μετάλλιο, υδροδοσία, τροφοδοσία, μπάνιο στη Λίμνη Βουλιαγμένης και τεχνικό μπλουζάκι (το μπλουζάκι μπορείτε να δείτε στο site της διοργάνωσης www.runthelake.gr)

 

  • 10 χιλιομέτρων
  1. Απλό πακέτο 8,00 ευρώ/ περιλαμβάνει chip χρονομέτρησης, μετάλλιο, υδροδοσία, τροφοδοσία, μπάνιο στη Λίμνη Βουλιαγμένης
  2. Πλήρες πακέτο 14,00 ευρώ/ περιλαμβάνει chip χρονομέτρησης, μετάλλιο, υδροδοσία, τροφοδοσία, μπάνιο στη Λίμνη Βουλιαγμένης και τεχνικό μπλουζάκι (το μπλουζάκι μπορείτε να δείτε στο site της διοργάνωσης www.runthelake.gr)

Το ποσό συμμετοχής κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του:

Συλλόγου Δρομέων Νοτίων Προαστίων Αττικής “ΕΥΚΛΗΣ” Τράπεζα Πειραιώς: GR33 0172 0810 0050 8106 2736 052

Έγκυρη και ολοκληρωμένη θεωρείται μια συμμετοχή όταν έχει καταβληθεί το αντίτιμο συμμετοχής. Στο καταθετήριο, στο πεδίο “αιτιολογία κατάθεσης”, θα πρέπει να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα στον αγώνα αναγραφόμενο με τον ίδιο τρόπο (ελληνικά) όπως και στην ηλεκτρονική εγγραφή του.

8. Δωρεάν συμμετοχές

Στον αγώνα των 2.000 μέτρων δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής και δεν χορηγείται μπλουζάκι. Οι εγγραφές αυτές γίνονται ηλεκτρονικά.

Χωρίς κόστος μπορούν να συμμετάσχουν οι αθλητές που εντάσσονται στην κατηγορία Α.ΜΕ.Α., οι οποίοι θα λάβουν όλες τις παροχές και τα προνόμια της διοργάνωσης. Στο πεδίο ομάδα μπορεί ο ενδιαφερόμενος να αναγράψει ¨ΑΜΕΑ¨

 

9. Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα 10.000 μ. έχουν δρομείς άνω των 18 ετών.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 5.000 μ. έχουν και δρομείς ηλικίας 15 μέχρι και 17 ετών και άνω των 18 ετών με ξεχωριστή ηλιακή κατάταξη (15-17 & 18 και άνω).

Δικαίωμα συμμετοχής στον παιδικό αγώνα των 2.000 μ. έχουν τα παιδιά 8-14 ετών με ξεχωριστή ηλικιακή κατηγορία 8-12 & 13-14 ετών.

Όλοι οι δρομείς συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη. Αποδέχονται πως υπεύθυνα δηλώνουν κατά τους όρους του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, έχοντας γνώση των σχετικών κυρώσεων, ότι έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες αποδεικνύεται ότι είναι υγιείς για να μετάσχουν στον αγώνα, παραιτούνται δε από κάθε απαίτηση εναντίον των συνδιοργανωτών του αγώνα, για τυχόν βλάβη ή ζημία από οποιαδήποτε αιτία.

Επίσης, ρητώς αποδέχονται και παρέχουν τη συναίνεσή τους στη λήψη φωτογραφιών, υλικού βίντεο και στην προβολή του γεγονότος, του ονόματός τους και της εικόνας τους σε οποιοδήποτε ενημερωτικό έντυπο, μέσο μαζικής επικοινωνίας ή κοινωνικό δίκτυο εφόσον το επιλέξουν οι συνδιοργανωτές για την προβολή της διοργάνωσης.

10. Παραλαβή πακέτου χρονομέτρησης

Το πακέτο χρονομέτρησης θα διανέμεται από τη λίμνη Βουλιαγμένης:

  • Παρασκευή 15 | 10:00 – 19:00
  • Σάββατο 16 | 10:00 – 19:00

11. Έπαθλα

  • Μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν
  • Κύπελλα θα δοθούν στους 12 νικητές της γενικής κατάταξης (6 άντρες & 6 γυναίκες) καθώς επίσης και στους νικητές κάθε ηλικιακής κατηγορίας ανδρών και γυναικών στους αγώνες των 5χλμ και 10χλμ ως ακολούθως: 18-29, 30-39, 40-49, 50-59, 60-69, +70. Οι νικητές της γενικής κατηγορίας δεν θα βραβευθούν στην ηλικιακή κατηγορία.
  • Κύπελλα θα δοθούν στους 6 νικητές του εφηβικού αγώνα 5χλμ. (3 αγόρια και 3 κορίτσια) ως ακολούθως: 15-17 ετών
  • Κύπελλα θα δοθούν στους 12 νικητές του παιδικού αγώνα 2χλμ. (6 αγόρια και 6 κορίτσια) ως ακολούθως: 8-12 & 13-14

 

12. Αναβολή-ακύρωση αγώνα

Ενημέρωση για τυχόν αναβολή και μετάθεση του αγώνα σε άλλη ημερομηνία ή ακύρωση αυτού λόγω ανωτέρας βίας θα γίνει μέσω του επίσημου website της διοργάνωσης.

Αναλυτικές πληροφορίες για τον αγώνα, τον χάρτη διαδρομής, τη φόρμα εγγραφής, τα έπαθλα, τους χορηγούς, τον εθελοντισμό και τα αποτελέσματα θα βρείτε στο site www.runthelake.gr.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X