11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Αναμφίβολα το ActiPatch μπήκε για τα καλά στα αθλητικά δρώμενα και κάθε μέρα αποκτά φανατικό κοινό στην Ελλάδα.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 8 ερωτήσεις που σίγουρα θα έχετε για το ActiPatch.

Πόσο εύκολη είναι η χρήση του ActiPatch®;

Η χρήση του ActiPatch® είναι πάρα πολύ εύκολη, μιας και είναι εύκαμπτο, μαλακό, ιδιαίτερα ευλύγιστο και εύπλαστο. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλαπλά σημεία στο σώμα. Η συσκευή μπορεί να στερεωθεί με αυτοκόλλητες ταινίες, ζώνες, ελαστικούς επιδέσμους κατευθείαν πάνω στο σώμα ή πάνω από ελαφρύ ρουχισμό.

 Είναι το ActiPatch® βαρύ;

Το ActiPatch®είναι εξαιρετικά ελαφρύ, μόλις 9,5 γραμμάρια. Αν σκεφτεί κανείς πως το βάρος ενός κέρματος 2 ευρώ είναι 8,7 γραμμάρια, θα διαπιστώσει πως η συσκευή είναι ανεπαίσθητη κατά τη χρήση της.

 Είναι το ΑctiPatch® μαγνήτης;

Όχι. Το ActiPatch® δεν είναι μαγνήτης. Είναι συσκευή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων που λειτουργεί με μπαταρία. Με την ενεργοποίηση, το ActiPatch® δημιουργεί ένα σταθερό ηλεκτρομαγνητικό πεδίο χαμηλού επιπέδου στην πάσχουσα περιοχή.

Έχει το ActiPatch® φάρμακα;

Όχι. Το ActiPatch® δεν περιέχει καμία φαρμακευτική ουσία.

Ποια είναι η αίσθηση που θα μου δημιουργήσει το ActiPatch®;

Από τη χρήση του ActiPatch® δεν προκαλείται καμία αίσθηση (δόνηση, τσίμπημα, θερμότητα, φαγούρα κλπ.).

Πόσο διαρκεί το προϊόν;

Το ActiPatch® διαρκεί συνολικά για 720 ώρες και μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί ανάλογα με τις ανάγκες σας, με τον πρακτικό διακόπτη ON/OFF.

Μπορώ να αντικαταστήσω την μπαταρία;

Όχι. Το ActiPatch® είναι μίας χρήσεως και πρέπει να αντικατασταθεί όταν η διάρκεια ζωής της μπαταρίας λήξει. Το ActiPatch® μπορεί να απορριφθεί στα σκουπίδια καθώς δεν είναι τοξικό για τον άνθρωπο και το περιβάλλον.

 Είναι το ActiPatch® αδιάβροχο;

Ναι, το ActiPatch® είναι ασφαλές για χρήση κατά την οποία υπάρχει εφίδρωση (άσκηση, προπόνηση κλπ.), μιας και έχει απολύτως στεγανοποιημένη μπαταρία λιθίου της Panasonic. Πάραυτα, αντενδείκνυται κατά την επαφή με νερό (μπάνιο στο σπίτι, την πισίνα ή τη θάλασσα).

 Για περισσότερες πληροφορίες , ερωτήσεις ή τηλεφωνικές παραγγελίες, μπορείτε να καλείτε στο 210 7564827.