Running-Magazine-Logo

Run Lanes… Run!

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Το περασμένο Σαββατοκύριακο με τη θερμοκρασία και τη διάθεση να έχει φτάσει… κόκκινο, το τρέξιμο στην παραλία ήταν μονόδρομος! Η Lanes Running Team έτρεξε στην παραλία, δίνοντας για δεύτερη φορά τον καλύτερό της εαυτό, αφού συμμετείχε στον 7ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο, που πραγματοποιήθηκε στα Νότια Προάστια της Αθήνας!

Έτσι την Κυριακή, οι δρόμοι της παραλιακής γέμισαν  χαρούμενους δρομείς. Ανάμεσά τους ξεχώριζαν τα μέλη της Lanes Running Team, ντυμένα στο αγαπημένο τους κόκκινο χρώμα, με πολύ κέφι και ενέργεια, αφού ήταν ενισχυμένα με τα κατάλληλα προϊόντα Lanes! Τα μέλη της Lanes Running Team έτρεξαν στο FUN RUN  5,8 χιλιομέτρων,  στα 11,1 και στα 21,1 χιλιόμετρα. Την παράσταση, φυσικά, «έκλεψαν» τα μικρότερα μέλη της ομάδας που έτρεξαν με τους γονείς τους στον Chiquita Αγώνα Δρόμου Παιδιών.

Ανάμεσα στα μέλη της Lanes Running Team, εντοπίσαμε ξανά την αγαπημένη τηλεπαρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου, να αναπληρώνει τις δυνάμεις της, απολαμβάνοντας Ηλεκτρολύτες Lanes. Παρακάτω ο διάσημος δημοσιογράφος, Χρήστος Χατζηιωάννου έβγαζε φωτογραφίες με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας! Και οι δυο τους έδωσαν το έναυσμα στην ομάδα να τρέξει με… τον καλύτερο της εαυτό και το μεγαλύτερό της χαμόγελο!

Αν και κίνητρο της ομάδας για να συμμετάσχει στον αγώνα δεν ήταν οι πρωτιές και τα μετάλλια, ένα μέλος της Lanes Running Team τερμάτισε 12ο στο FUN RUN στα 5,8 χλμ με χρόνο  00:25:05, ενώ όλα τα μέλη της ομάδας βγήκαν κερδισμένοι, αφού στη λήξη του αγώνα πήραν μαζί τους και συμπληρώματα διατροφής Lanes, για να αναπληρώσουν ενέργεια. Τέλος, ένα τυχερό μέλος της ομάδας, κληρώθηκε και κέρδισε ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Adidas για τον επόμενο αγώνα! Η μεγαλύτερη ικανοποίηση των μελών της Lanes Running Team όμως ήταν ότι … έτρεξαν όλοι μαζί, έτσι τερμάτισαν και πάλι πρώτοι!

Για ακόμα μια φορά εκτός από “Trending” διάθεση… η Lanes Running Team έγινε και trending hashtag στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού οι συμμετέχοντες ανέβασαν μερικά στιγμιότυπα «στα γρήγορα» κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Επειδή τρέξιμο χωρίς Lanes… δεν Lanes, πάνω από 2.500 λάτρεις του τρεξίματος που βρέθηκαν στην γιορτή αυτή, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν Πολυβιταμίνες Xtra Energy και Ηλεκτρολύτες σε αναβράζουσα μορφή και ακαταμάχητη γεύση για να αναπληρώσουν τις δυνάμεις τους και την ενέργειά τους.

Θέλεις κι εσύ να γίνεις μέλος της πιο κεφάτης ομάδας τρεξίματος; Συντονίσου καθώς οι εγγραφές για το επόμενο ραντεβού της Lanes Running Team πλησιάζει!

Κι επειδή ο χρόνος τρέχει, η Lanes σε συνεργασία με τον Κωνσταντίνο Νακόπουλο, τον Έλληνα πρωταθλητή μεσαίων αποστάσεων, ετοίμασαν ένα μοναδικό video με όλες τις ασκήσεις για ζέσταμα και tips που πρέπει να ακολουθήσεις πριν τον αγώνα ή την προπόνηση για να … τερματίσεις πρώτος. Δες το εδώ: https://www.facebook.com/laneshealth/videos/1192171727490322/ και έτσι την επόμενη φορά που θα αναρωτηθείς “To run or not to run?” η απάντηση θα είναι πλέον δεδομένη.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X