Running-Magazine-Logo

10ος Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ 2016 – 10 Απριλίου |Λεμεσό

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Αγαπητοί Δρομείς,
Με χαρά ανακοινώνουμε τον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου 2016.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει! Εκμεταλλευτείτε τις ειδικές εκπτώσεις για όσους εγγραφούν νωρίς και που ισχύουν μέχρι τις 31/1/2016.
Το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χώρας θα ξεκινήσει και πάλι από το Δυτικό άκρο του Μόλου και θα καλύψει την ομορφότερη διαδρομή της πόλης, δίπλα από τη θάλασσα της Μεσογείου.
Μετά την πρωτοφανή επιτυχία που είχε ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού, ο οποίος ακούμπησε τον απίστευτο αριθμό των 10.000 δρομέων, ο πήχης ανεβαίνει περαιτέρω, για να προσφέρουμε στους χιλιάδες δρομείς μια εμπειρία που θα τους μείνει αξέχαστη.
Με τη βοήθεια των εθελοντών και των υποστηρικτών του Μαραθώνιου Λεμεσού ύ και με την αρωγή των Χορηγών μας, εργαζόμαστε ήδη πυρετωδώς για την επόμενη διοργάνωση και αναμένουμε να σας δούμε όλους να δίνετε το παρόν σας.
Ραντεβού λοιπόν στις 10 Απριλίου 2016, στο Μόλο Λεμεσού και καλή προετοιμασία!
Περισσότερες πληροφορίες στο site: ΕΔΩ:

 Λεμεσός
Τοποθετημένη στη νότια ακτή του νησιού η Λεμεσός είναι η μεγαλύτερη, γεωγραφικά, πόλη στην Κύπρο και η δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό μετά τη Λευκωσία. Η κεντρική της τοποθεσία παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις μεγάλες πόλεις καθώς και στα βουνά του Τροόδους σε μόλις 35 με 45 λεπτά οδήγησης. Είναι επίσης βολικά τοποθετημένη σε απόσταση 35 λεπτών τόσο από το αεροδρόμιο Λάρνακας όσο και από το αεροδρόμιο της Πάφου.
Είναι μια εντυπωσιακή περιοχή με πολύπλευρο χαρακτήρα που ικανοποιεί ποικιλία γούστων και προτιμήσεων: Καταφύγιο για το λάτρη του ήλιου με τις αμμουδερές παραλίες που επεκτείνονται για 16 χιλιόμετρα, αυτός ο κοσμοπολίτικος προορισμός διαθέτει ποικιλία διαμονής υψηλής ποιότητας, απεριόριστες δραστηριότητες και μια πλατιά αλυσίδα εντυπωσιακών εκδηλώσεων και φεστιβάλ καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Παράλληλα με τη νυχτερινή ζωή και τη διασκέδαση, κάποιος μπορεί να ανακαλύψει και να εκτιμήσει την πολιτιστική πτυχή της περιοχής με επισκέψεις σε αρχαιολογικούς χώρους και τα πολύχρωμα κρασοχώρια
Δείτε ένε βίντεο :
Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X