Running-Magazine-Logo

3ο Run Together powered by INTERSPORT & Saucony 2016 – 10 Απριλίου|Αθήνα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο πιο fun αγώνας επιστρέφει φέτος για 3η φορά στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ και περιλαμβάνει διαδρομές 3χλμ και 6χλμ. 3ο Run Together powered by INTERSPORT & Saucony 2016 Όσοι συμμετείχατε και παλιότερα γνωρίζετε πως σκοπός του αγώνα δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά η άθληση μέσα από μία διασκεδαστική εμπειρία!

 Πρόκειται για έναν αγώνα διαφορετικό από τους υπόλοιπους καθώς οι συμμετέχοντες τρέχουν  σε ζευγάρια που αποτελούνται άτομα του ίδιου ή διαφορετικού φύλου κάθε ηλικίας! Πάρτε λοιπόν το αγαπημένο σας πρόσωπο είτε είναι φίλος/η, το ταίρι, μαμά, μπαμπάς, παιδί ή όποιον άλλον θέλετε και ελάτε να τρέξετε μαζί μας. Οι κατηγορίες είναι 4: Άνδρας/Άνδρας, Γυναίκα/Γυναίκα, Άνδρας/Γυναίκα και με Παιδί (τουλάχιστον ένας συμμετέχοντας από τους 2 είναι παιδί ηλικίας έως 15 ετών).

Σκοπός του αγώνα είναι τα ζευγάρια να ακολουθούν κοινό ρυθμό, μιας και ως χρόνος του ζευγαριού θα υπολογιστεί ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει δεύτερος. Οι λίγο πιο έμπειροι, λοιπόν, θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό σας, να εμπνεύσετε και να βοηθήσετε τους λιγότερο έμπειρους, ενώ όσοι τρέχετε τα πρώτα σας χιλιόμετρα θα πρέπει να έχετε υπόψη ότι πρέπει να βιαστείτε λίγο περισσότερο μιας και από εσάς εξαρτάται τελικά η κατάταξη!

Δεν έχει σημασία αν μόλις ξεκινήσατε το τρέξιμο ή αν είστε αθλητής! Στόχος μας είναι να αθληθούμε και να περάσουμε όμορφα με τους ανθρώπους που αγαπάμε. Για το λόγο αυτό έχουμε φροντίσει ώστε ο αγώνας να συνοδεύεται από δυνατές μουσικές επιλογές, ομάδα γυμναστών που θα αναλάβει την προθέρμανση και την αποθεραπεία σας, και φυσικά … τελετή βράβευσης στην οποία θα κληρωθούν δώρα!

Ο αγώνας θα υποστηρίζεται από ιατρική κινητή μονάδα και προσωπικό πρώτων βοηθειών.

Δηλώσεις συμμετοχής θα πραγματοποιούνται έως 31/03/16.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X