Running-Magazine-Logo

1ος Ετήσιος Αγώνας Δρόμου 10χλμ ΜΙΣΕΛ ΜΠΡΕΑΛ – 13 Σεπτεμβρίου | Μαραθώνας

michelle breal

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Για 1η χρονιά πραγματοποιείται ο σημαντικότερος Ετήσιος Αγώνας Δρόμου με Διεθνείς Συμμετοχές επί ασφάλτινης οδού 10χλμ στη μνήμη του μεγάλου Φιλλέληνα και Φιλολογου Γάλλου Μισέλ Μπρεάλ στον Ιστορικότερο Δήμο της Αττικής, τον Μαραθώνα.

Ο 1ος Ετήσιος αγώνας Δρόμου με Διεθνείς Συμμετοχές βάζει τις βάσεις του εφέτος σε μία Ιστορική ημερομηνία για τον τόπο του Μαραθώνα τις 13 Σεπτεμβρίου που κατά πολλούς Ιστορικούς συμπίπτει με το γεγονός της Διάσημης Μάχης του Μαραθώνα. Οι αθλητές θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν μια ασφάλτινη διαδρομή, επίπεδη με μηδενικό βαθμό δυσκολίας μετρημένη, σηματοδοτημένη ανά χλμ  και πιστοποιημένη από Διεθνή μετρητή, με ηλεκτρονική χρονομέτρηση διασχίζοντας το βορεινό κομμάτι της πεδιάδος του Μαραθώνα στην περιοχή του Σχοινιά παιρνόντας και από τη Μακαρία Πηγή αναγνωρισμένο σημείο της Ιστορικής διεξαγωγής της Μάχης του Μαραθώνα.

«Το Τρόπαιον Νίκης Μισέλ Μπρεάλ» είναι ένας αγώνας μνήμης, αγώνας Τιμής καθώς και χειρονονομία διεθνούς ευγνωμοσύνης από τους πολίτες και τους αθλητές του Μαραθώνα και όσων νοιώθουν Μαραθωνοδρόμοι και δρομείς στον Εμπνευστή της ιδέας του Μαραθωνίου Δρόμου. Με την αθλητική διοργάνωση αυτή επιθυμούμε να αποδώσουμε την ελάχιστη ευγνωμοσύνη για έναν μεγάλο πνευματικό άνθρωπο που δεν ετιμήθη ποτέ από τις τάξεις των Δρομέων και άλλων επίσημων φορέων και που σε αυτόν οφείλεται το γεγονός ότι οι Μαραθωνοδρόμοι ανα τον κόσμο τρέχουν σε περισσότερους από 3.000 Μαραθωνίους αναγνωρισμένους διεθνώς σε όλες τις Ηπείρους.

Ο 1ος Ετήσιος Δρόμος 10χλμ  με Διεθνείς Συμμετοχές «Τρόπαιον Νίκης Μισέλ Μπρεάλ» πραγματοποιείται στην εκκίνηση του Αυθεντικού Μαραθωνίου στην Πόλη του Μαραθώνα μόλις 45 λεπτά από το κέντρο της Αθήνας, στον Μαραθώνα στις 13/09/2015 με σημείο εκκίνησης την αφετηρία του Αυθεντικού Μαραθωνίου στο Ολυμπιακό Προθερμαντήριο/Εθνικό Στάδιο του Μαραθώνα. Πέρα του αγώνα Μνήμης επιδιώκουμε ο συγκεκριμένος αγώνας να προσελκύσει εκτός από Έλληνες και καταξιωμένους διεθνείς δρομείς, αλλά και να αποτελέσει και το εθνικό πρωτάθλημα 10χλμ επί ανοιχτής ασφάλτινης οδού αντάξιο άλλων μεγάλων αγώνων απόστασης 10χλμ. του εξωτερικού.

Στον αγώνα θα υπάρξει η απαραίτητη ασφάλεια και υποστήριξη των αθλητών, επαρκής τροφοδοσία, αναμνηστικά μετάλλια για όλους και φυσικά ιδιαίτερα βραβεία για τους τρεις πρώτους άντρες και τρεις πρώτες γυναίκες. Όλοι οι συμμετέχοντες υποχρεούνται να βρίσκονται τουλάχιστον 90 λεπτά πριν την ώρα έναρξης του αγώνα στο χώρο της εκκίνησης.

Η Γραμματεία Αγώνων θα κλείσει 15 λεπτά πριν την εκκίνηση και δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει οποιονδήποτε σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι 10 ευρώ. Η καταβολή θα πρέπει να γίνει (μέσα σε τρεις μέρες από την εγγραφή σας) στην Τράπεζα Πειραιώς στο λογαριασμό του συλλόγου 5120-072792-053 / IBAN GR13 0172 1200 0051 2007 2792 053 και θα αναγράφεται ολογράφως το όνομα του Συμμετέχοντα όπως δηλώθηκε στην εγγραφή σας. Οι δηλώσεις συμμετοχών λήγουν στις 07.09.2015. Πέραν αυτής της ημερομηνίας θα γίνουν δεκτές συμμετοχές μόσο στο κατ΄ ελάχιστον και εφόσον δεν συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός συμμετοχών στον αγώνα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο : 2294097618 ή στο κιν.6976608716

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X