Running-Magazine-Logo

Υμηττός Epic 2015 – 28 Οκτωβρίου 2015 | Τρέχουμε στον Υμηττό σε 2 διαδρομές

imittos epic 2015

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Αγώνας Βουνού στον Υμηττό – Υμηττός Epic 2015 με 2 φανταστικές διαδρομές

NEW : Αποτελέσματα Υμηττός Epic

Η διοργάνωση «Υμηττός Epic» περιλαμβάνει δύο αγώνες διαφορετικών αποστάσεων σε καθαρά ορεινό πεδίο στο μεγαλύτερο μέρος τους. Θα διοργανώνεται κάθε χρόνο την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου. Έτσι και φέτος 28 Οκτωβρίου 2015 θα τρέξουμε στο βουνό της Αθήνας.

Ο αγώνας «Epic» των 25 χιλιομέτρων απευθύνεται σε έμπειρους δρομείς αγώνων βουνού, καθώς το πρώτο μισό του αγώνα είναι απαιτητικό τόσο ως προς την τεχνική δυσκολία του τερέν, όσο και ως προς το υψομετρικό προφίλ (1.200μ στα πρώτα 15 χιλιόμετρα). Επίσης έχει και συγκεκριμένα χρονικά όρια σε δύο ενδιάμεσα σημεία ελέγχου που δεν επιτρέπουν χαλάρωμα της προσπάθειας.

imittos epic

Ο αγώνας «Ανάβαση Τρελού» των 12 χιλιομέτρων βασίζεται στην γνωστή από την παλιότερη σειρά αγώνων διαδρομή. Είναι ένας καλός αγώνας για δρομείς που θέλουν να γνωρίσουν το ορεινό τρέξιμο σε αντιπροσωπευτικό τερέν, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί και σκληρή δοκιμασία για τους έμπειρους δρομείς που θα προσπαθήσουν να κινηθούν πιο γρήγορα. Στα πρώτα 5 χιλιόμετρα η ανάβαση είναι 620μ. Η κατάβαση είναι πιο δρομική στο μεγαλύτερο κομμάτι της.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και το web site της διοργάνωσης είναι το:  http://www.imittosepic.gr/ στο οποίο υπάρχουν όλες οι λεπτομέρειες για τους ενδιαφερόμενους.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X