11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Η ING Ελλάδος μετονομάζεται σε ΝΝ Hellas και το γιορτάζει! Και μας δίνει την αφορμή να γιορτάσουμε κι εμείς την ίδια την υγεία, την ευεξία και τη ζωή.

Η μεγάλη γιορτή για την υγεία με τίτλο Live Well, έρχεται για μία ακόμη χρονιά, στην πόλη της Αθήνας. Γιορτάζουμε την υγεία, υιοθετώντας έναν υγιεινό τρόπο ζωής, με σωστή πρόληψη και σωματική άσκηση. Κυριακή του Θωμά, 19 Απριλίου, στις 11 το πρωί, σε ένα ανοιξιάτικο κέντρο της Αθήνας, ελάτε να μπείτε κι εσείς στο πνεύμα της καλής ζωής.

Θα απολαύσουμε 5 χιλιόμετρα μίας άδειας πόλης με περπάτημα, τρέξιμο ή ποδήλατο για όλη την οικογένεια, σε μία εκδήλωση γεμάτη υγεία, μουσική, άσκηση και δώρα. Για τους πιο αγωνιστικούς, διοργανώνεται αγώνας 5 χιλιομέτρων με χρονομέτρηση, με συμμετοχή 5€ στο nnlivewell.gr, όπου το σύνολο του ποσού πηγαίνει στην ένωση «Μαζί για το παιδί». Για όλους τους υπόλοιπους, η πρόσκληση είναι ανοιχτή τόσο για εσάς, όσο και για τους φίλους σας, την οικογένειά σας ή ακόμα και τα κατοικίδιά σας. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Μην το χάσετε!

Εγγραφές στο επίσημο Website της διοργάνωσης εδώ