Running-Magazine-Logo

Μαραθώνιος Ρόδου 2015 : Η Επίσημη Παρουσίαση

Rhodes to Marathon

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Την Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015, στις 12 το μεσημέρι στο Ξενοδοχείο Mediterranean στην Ρόδο, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του 2ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, Rhodes to Rhodes Marathon 2015, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Απριλίου 2016 .
Rhodes_to_Marathon_-DT1_2015_02_19

Εκ μέρους των διοργανωτών η κα Μαριέττα Παπαβασιλείου Βακιάνη, Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Προέδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, η κα Μαρίζα Χατζηλαζάρου Αντιδήμαρχος Τουρισμού του Δήμου Ρόδου, ο κος Σέργιος Αιβάζης Προέδρος του ΔΟΠΑΡ, ο κος Βασίλης Ζήκας Προέδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, ο κος Μιχάλης Παυλούς μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και ο κος Γιώργος Μιχαλάκης Τεχνικός Διευθυντής του αγώνα, παρουσίασαν την φετινή διοργάνωση και τους επίσημους χορηγούς.
Όπως ανέφερε η Προέδρος της Ο.Ε. κα Μαριέττα Παπαβασιλείου Βακιάνη: «Η διοργάνωση του δεύτερου Διεθνή Μαραθωνίου «Δρόμοι προς την Ρόδο/Roads to Rhodes Marathon» είναι γεγονός και αυτήν την φορά μας βρίσκει ακόμα πιο προετοιμασμένους! Το στοίχημα της εδραίωσης φαίνεται κοντά και είναι πιο ορατό από ποτέ. Τώρα έχει έρθει η στιγμή που πρέπει αυτό το στοίχημα να βάλουν μαζί μας και όλοι οι πολίτες του νησιού. Να γίνουν μέρος αυτής της διοργάνωσης, ως δρομείς, ως εθελοντές, ως υποστηρικτές. Να νιώσουμε όλοι μαζί το πόσο σημαντικό έργο προσφοράς είναι αυτό το δρομικό γεγονός στην Ρόδο, μια γιορτή που μόνο χαρά και συγκίνηση μπορεί να προσφέρει.»
Ο Μαραθώνιος της Ρόδου έχει πλέον την επίσημη έγκριση της ομοσπονδίας του ΣΕΓΑΣ καθώς και της AIMS & IAAF που διασφαλίζουν την εγκυρότητα και την διεθνή αναγνώριση του αγώνα. Ο Μαραθώνιος της Ρόδου έχει όμως και βασικούς χορηγούς και υποστηρικτές που μας τιμούν με την συμμετοχή τους.
Η εταιρεία αθλητικών ειδών Adidas, επίσημος χορηγός και του Μαραθωνίου της Αθήνας μαζί με το τοπικό της κατάστημα, στηρίζει δυναμικά τον Μαραθώνιο της Ρόδου για 2η συνεχή χρονιά ως ο επίσημος χορηγός μας , επιβεβαιώνοντας έτσι την δυναμική και τις προοπτικές του Μαραθωνίου μας .

Rhodes_to_Marathon_-DT2_2015_02_19 - Αντιγραφή
Η wind φέτος είναι ο νέος μας μεγάλος χορηγός στον αγώνα των 5 χιλιομέτρων. Η WIND έχει συμβάλλει καθοριστικά στην στηρίξη και την ανάπτυξη του δρομικού κινήματος σε όλη τη χώρα, φέτος υποστηρίζει και τον Μαραθώνιο της Ρόδου.
H Blue star Ferries, η εταιρεία η οποία άλλαξε τα δεδομένα στο θαλάσσιο ταξίδι στον ευρύτερο χώρο του Αιγαίου, είναι ο επίσημος ακτοπλοϊκός μεταφορέας του Μαραθωνίου Ρόδου.
Η Aegean airlines, που στηρίζοντας σημαντικές πρωτοβουλίες και δράσεις τοπικών και εθνικών φορέων, δίνει φτερά στην φωτεινή πλευρά της Ελλάδας, είναι ο επίσημος χορηγός αερομεταφορών.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκε το τοπικό κατάστημα Adidas Ρόδου και ο κος Θάνος Χατζηστρατής για την αμέριστη υποστήριξη που παρέχει στην διοργάνωση του Μαραθωνίου από το ξεκίνημα του.
Προβλήθηκε επίσης το διαφημιστικό spot του Μαραθωνίου το οποίο είναι χορηγία του Οργανισμού Προώθησης Ροδιακού Τουρισμού.
Ειδική αναφορά έγινε στα «πακέτα συμμετοχής» που σχεδίασε η Οργανωτική Επιτροπή για την διευκόλυνση των δρομέων εκτός Ρόδου. Η Ο.Ε. έχει εξασφαλίσει ειδικές τιμές σε κεντρικά ξενοδοχεία της Ρόδου, εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για Ρόδο με τον χορηγό Blue Star Ferries της τάξεως 30% & 50%, καθώς και ειδικές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια του χορηγού αερομεταφορών AEGEAN για ομάδες άνω των 10 ατόμων, που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Ρόδο για να συμμετάσχουν στους αγώνες του Μαραθωνίου.
Ο αγώνας έχει τρεις διαδρομές, όλες με επίσημή χρονομέτρηση: τον κλασσικό Μαραθώνιο, τον αγώνα 10 χιλιομέτρων και τον αγώνα 5 χιλιομέτρων, οι οποίες θα καταλήξουν στο κέντρο της πόλης της Ρόδου σε μία πανηγυρική, εορταστική ατμόσφαιρα. Την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα
Ο Διεθνής Μαραθώνιος της Ρόδου συνδυάζοντας την πολιτιστική κληρονομιά, την κοσμοπολιτική ατμόσφαιρα, το άριστο κλίμα και τις φυσικές ομορφιές της Ρόδου, με άρτια και ασφαλή διοργάνωση και την επίπεδη διαδρομή που προσφέρεται για επίτευξη καλύτερου ατομικού χρόνου, έχει στόχο να προσελκύσει χρόνο με τον χρόνο όλο και περισσότερους δρομείς και να γίνει σημείο αναφοράς για όλους τους δρομείς του κόσμου.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΡΟΔΟΥ

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X