Running-Magazine-Logo

Νέο Adidas Boost – Αποκαλύφθηκε το νέο Adidas Ultra Boost

adidas ultra boost

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Δες το νέο παπούτσι της Adidas με βελτιωμένη τεχνολογία στην σόλα του και ενισχυμένη εφαρμογή που προωθεί την φυσιολογική κίνηση του ποδιού σου

Στο δελτίο τύπου στην Νέα Υόρκη, η εταιρία αποκάλυψε το νέο Ultra Boost, ένα παπούτσι για τρέξιμο το οποίο αποκαλείται “Το καλύτερο που φτιάχτηκε ποτέ” από την Adidas.

Το παπούτσι αυτό, ζυγίζει περίπου 310 γραμμάρια το ανδρικό ευρωπαϊκό Νο 42, έχει σαν χαρακτηριστικό ένα νέο Ultra Boost αφρό, μια αποκλειστική πλατφόρμα απορρόφησης κραδασμών αποτελούμενη από 3000 κάψουλες ενέργειας, συγκριτικά με τις αντίστοιχες 2000 κάψουλες που είχε το απλό Boost της ίδιας εταιρίας που χαρακτηρίστηκε για την αυξημένη ευστάθεια και απορρόφηση των κραδασμών. Ο νέος αφρός της Adidas είναι περισσότερο ανθεκτικός στις ακραίες θερμοκρασίες απ ότι οι κοινές σόλες παπουτσιών, έτσι παρέχει μια σταθερή αίσθηση ασφάλειας στις διαφορετικές συνθήκες τρεξίματος.

Ο Ben Herath, αντιπρόεδρος του τμήματος σχεδιασμού της της Adidas Running, λέει ότι ο αφρός Ultra Boost σου παρέχει απαράμιλλη επιστροφή ενέργειας μέσω του εδάφους, σε κάθε σου βήμα. Η σόλα του είναι σχεδιασμένη να προσδίδει συνέπεια και σταθερότητα στο πόδι σου καθ όλη την διάρκεια ζωής του παπουτσιού, δηλαδή ο Herath δηλώνει πώς η αίσθηση είναι η ίδια στο 500ο χιλιόμετρο όσο και στο 5ο χιλιόμετρο. Ακόμα δεν είχαμε την δυνατότητα να δοκιμάσουμε το νέο παπούτσι της Adidas, όμως μείνε συντονισμένος στο RunningMagazine.gr για μελλοντική πλήρη επισκόπηση του.

Όλες οι τεχνολογίες που χαρακτηρίζουν το Ultra Boost είναι για να συμπληρώνουν η μια την άλλη ώστε το παπούτσι να σου παρέχει αυξημένη δυνατότητα προσαρμογής μέσω μιας προσαρμοσμένης αίσθησης αλλά και εικόνας, λέει ο Herath. Ενώ πήγαμε την καινοτομία σε νέα επίπεδα, η λεία και λεπτή σιλουέτα του Ultra Boost φτιάχτηκε έτσι ώστε να έχει την εικόνα που αρμόζει σε ένα τέτοιο παπούτσι.

Το Ultra Boost της Adidas αποτελείται από διπλής πυκνότητας Torsion τεχνολογίας, που έχει σταθερά ενσωματωθεί στην μέση της σόλας του, παρέχοντας υποστήριξη στο πόδι σου επιτρέποντας περισσότερες ανεξάρτητες κινήσεις μεταξύ της φτέρνας και των δακτύλων. Το ελαφρύ πάνω τμήμα του παπουτσιού είναι φτιαγμένο από υφαντό, μονοκόμματο υλικό που ονομάζεται Primeknit, ένα προσεγμένο εργοστασιακό πλέγμα το οποίο κρατάει το πόδι σου σταθερά στην θέση του μειώνοντας τους ερεθισμούς από την τριβή ενώ επιτρέπει τον σωστό αερισμό στις διάφορες συνθήκες τρεξίματος. Η εξωτερική σόλα του έχει κατασκευαστεί κατά τέτοιο τρόπο ώστε να σου παρέχει σταθερότητα γύρω από την φτέρνα ενώ ένα έξυπνα σχεδιασμένο κόψιμο επιτρέπει στον αχίλλειο τένοντα να κινείται ελεύθερος τριβών και ερεθισμών. Μια μικρή πλαστική σφήνα ενσωματωμένη στην σόλα του παπουτσιού, στο μέσο της φτέρνας,σου παρέχει απαλή σταθερότητα αν πατάς με το πίσω μέρος του ποδιού. Από την μέσα μεριά του παπουτσιού, ο νέος ελαστικός ιστός της εξωτερικής σόλας είναι κατασκευασμένος να υποστηρίζει τις φυσικές κινήσεις του ποδιού σου ενώ παρέχει ενισχυμένη αίσθηση του εδάφους ώστε το πόδι σου να μπορεί να προσαρμόζεται στην διαφορετικότητα της επιφάνειας που τρέχεις.

Ο ελαστικός ιστός τεντώνει προς κάθε κατεύθυνση εκεί που οι περισσότερες σόλες είναι άκαμπτες, εξηγεί ο Heiko Schlarb, ένας ανώτερος ερευνητής της Adidas. Οι παραδοσιακές εύκαμπτες αυλακώσεις στα περισσότερα παπούτσια κινούνται μόνο εμπρός πίσω. Κατασκευάσαμε τον ελαστικό ιστό γιατί πατάς το πόδι σου στο έδαφος με διάφορους τρόπους έτσι το παπούτσι προσαρμόζεται.

Το Νέο παπούτσι της Adidas αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά στις 11 Φεβρουαρίου στην ενδεικτική τιμή των 180$

[justified_image_grid mobile_preset=11]

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X