Running-Magazine-Logo

Ultra Kassios Dias | 19 Φεβρουαρίου 2022 | Κέρκυρα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Για πρώτη φορά στην Β.Α Κέρκυρα, το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022, διοργανώνεται ο Ultra Kassios Dias Αγώνας σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον ανάμεσα στις φυσικές ομορφιές και τα ιστορικά μονοπάτια της περιοχής.

 

Ακολουθεί η προκήρυξη:

Περιγραφή

Η ομάδα του Κάσσιου Δία ανακοινώνει τη διοργάνωση, για πρώτη φορά στην Β.Α Κέρκυρα, έναν ultra αγώνα 80 χλμ. (50 Μιλίων) το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022. Ύστερα από τις δύο συνεχόμενες αναβολές των διοργανώσεων του 2020 και 2021 πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι το 2022 θα μας επιτρέψει να επανέλθουμε σε μια σχετική κανονικότητα που θα μας επιτρέψει να γιορτάσουμε τον επετειακό 10ο Κάσσιο Δία παρουσιάζοντας έναν καινούριο ultra αγώνα στην Β.Α Κέρκυρα.

Τα δύο χρόνια διοργανωτικής απραξίας μας έδωσαν την δυνατότητα να αναδείξουμε καινούριες διαδρομές και μονοπάτια με επίκεντρο την ψηλότερη κορυφή του Νησιού και το σύνολο των παραδοσιακών οικισμών της περιοχής.

Έτσι δημιουργήθηκε μια διαδρομή 80 χλμ με 4.200 μ θετικής υψομετρικής διαφοράς με ποσοστό μονοπατιού που αγγίζει το 90%. Η Κερκυραϊκή φύση το μήνα Φεβρουάριο προσφέρεται για έναν αυθεντικό ultra trail αγώνα καθώς οι ήπιες θερμοκρασίες που επικρατούν σε σχέση με τα βουνά της Ελληνικής ενδοχώρας, καθιστούν δυνατή την διεξαγωγή του.

Η πυκνή βλάστηση που έχει δημιουργηθεί λόγω των μεγάλων ποσοστών βροχόπτωσης των προηγούμενων μηνών συνθέτει ένα ειδυλλιακό περιβάλλον ώστε να αναδειχθούν με τον καλύτερο τρόπο οι φυσικές ομορφιές και ιστορικά μονοπάτια της περιοχής μας.

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε το χάρτη της διαδρομής και το υψομετρικό διάγραμμα Ultra Kassios Dias 80km

Ο αγώνας εκτός της αυτόνομης ατομικής συμμετοχής μπορεί να γίνει και σε ομάδα των δυο αθλητών με αλλαγή «σκυτάλης» στο ψηλότερο σημείο του αγώνα, στην κορυφή του Όρους Παντοκράτωρα.

Οι εγγραφές θα ανοίξουν την 20 Νοεμβρίου 2021 και θα κλείσουν τις 20 Ιανουαρίου 2022.

Το χρονοδιάγραμμα των εγγραφών θα τηρηθεί αυστηρά και θα γίνονται μόνο με ηλεκτρονικό τρόπο Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα covid-19 που θα ισχύουν τις ημέρες της διεξαγωγής του αγώνα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο site του κασσιου www.kassiosdias.gr

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X