Running-Magazine-Logo

22ος Αγώνας Δρόμου Εμ.Παππά | 5 Δεκεμβρίου 2021 | Ανατολική Μακεδονία – Θράκη

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Για 22η φορά διοργανώνεται ο Αγώνας Δρόμου Εμμανουήλ Παππά, την Κυριακή στις 5 Δεκεμβρίου 2021, σε συνεργασία του Δήμου Αν. Μακεδονίας και Θράκης με το Δήμο Εμμανουήλ Παππά, με αφετηρία την Πλατεία Ελευθερίας Σερρών και τερματισμό την κοινότητα Εμμανουήλ Παππά.

Ακολουθεί η προκήρυξη:

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Ξ Η

ΑΓΩΝΩΝ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΔΟ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΠΑΠΑ 2021

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας & Θράκης σε συνεργασία με τον Δήμο Εμμανουήλ Παπά, προκηρύσσουν τον 22ο αγώνα δρόμου Εμ. Παπά με παράλληλο αγώνα δρόμου μαθητών Δημοτικών σχολείων, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του ομώνυμου ήρωα του 1821 με τους παρακάτω όρους:

  1. 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021
  2. 2. Α) ΑΠΟΣΤΑΣΗ 17.000 μ για άνδρες-γυναίκες γεννηθέντες το 2005 και μεγαλύτεροι. ΩΡΑ εκκινησης: 10:45

ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Πλατεία Ελευθερίας Σερρών. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κοινότητα Εμμανουήλ Παπά.

Β) ΑΠΟΣΤΑΣΗ 1200 μ για μαθητές Δημοτικών σχολείων(γεννηθέντες 2010 και μικρότεροι) Ωρα εκκίνησης: 11:15. ΑΦΕΤΗΡΙΑ: Στο 15.800ο χιλιόμετρο της διαδρομής του αγώνα των 17000 μ( μετά το Α. Πνεύμα προς Ε. Παππά όπου θα υπάρχει σχετική ένδειξη) ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Κοινότητα Εμμανουήλ Παπά

  1. 3. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: 17 χλμ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΣΕΡΡΩΝ – ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ-ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ – ΟΡΦΕΩΣ – ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ – Δ. ΜΑΡΟΥΛΗ – Α.ΙΩΑΝΝΗΣ – ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ – ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΟΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΕΡΡΩΝ-ΔΡΑΜΑΣ -Ν. ΣΟΥΛΙ – ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ – ΕΜ. ΠΑΠΑΣ
  2. 4. ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ: ΣΕΡΡΕΣ 60μ – Ν.ΣΟΥΛΙ 156μ. – ΑΓ. ΠΝΕΥΜΑ 314μ – ΕΜ. ΠΑΠΑΣ 252 μ.
  1. 5. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Η συμμετοχή στον Αγώνα επιτρέπεται σε όσους και όσες έχουν γεννηθεί το 2005 και μεγαλύτεροι/ες και για τον αγώνα των 1200 μ όσοι έχουν γεννηθεί το 2010 και μικρότεροι/ρες

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Σύμφωνα με τα εγκεκριμένα από τις Κρατικές Αρχές και τη Γ.Γ.Α. υγειονομικά πρωτόκολλα περί διεξαγωγής πρωταθλημάτων και μαζικών αγώνων δρόμου εκτός Σταδίου, δικαίωμα συμμετοχής στο δρόμο των 17000 μ. έχουν αποκλειστικά και μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι κατά του COVID-19 και οι έχοντες πιστοποιητικό νόσησης έως και 15 ημέρες πριν από την παραλαβή του υλικού συμμετοχής τους από το Κέντρο Εγγραφών έως την Κυριακή 5-12-21. Οι ιδιότητες του πλήρους εμβολιασμένου και του νοσήσαντα αποδεικνύονται μόνο με τα πιστοποιητικά και τους όρους που οι ίδιες κρατικές αρχές απαιτούν.

Για τον αγώνα δρόμου 1200μ των μαθητών δημοτικών σχολείων απαιτείται rapid test ή self-test

  1. 6. ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ-ΕΠΑΘΛΑ:

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Στους τρεις, πρώτους νικητές-τριες όλων των κατηγοριών θα δοθούν διπλώματα και μετάλλια νικητών. Στους πρώτους νικητές-τριες όλων των κατηγοριών θα δοθούν κύπελλα.

  1. 7. ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά έως την Πέμπτη 2-12-21 στην διεύθυνση της ΕΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας –Θράκης και την Κυριακή το πρωϊ και τις ώρες 8:30 έως 10:00 π.μ . Για τους μαθητές της διαδρομής 1200 μ οι εγγραφές θα γίνονται στο χώρο της εκκίνησης μία ώρα πριν.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τον αριθμό συμμετοχών , σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτάκολλο.

  1. 8. ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΛΙΚΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους την Κυριακή 08:30 έως 10:00 από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, το οποίο θα βρίσκεται στο χώρο της αφετηρίας

 

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται με επίδειξη:

ü Του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του,

ü Της Αστυνομικής του Ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ) και

ü Το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού έναντι της νόσου COVID-19 ή το Πιστοποιητικό Νόσησης.

Δεν παραδίδεται κανένας αριθμός συμμετοχής χωρίς την επίδειξη ταυτότητας (ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας) και του Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Νόσησης (με αναγραφόμενη ημερομηνία έως και 15 ημέρες πριν από την ημέρα παραλαβής του υλικού συμμετοχής

  1. 9. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ – ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:

Η υγειονομική κάλυψη της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί από τις Υγειονομική Υπηρεσία της Διοργάνωσης. Οι διοργανωτές, σε συνεργασία με τον Επικεφαλής Ιατρό, τις Υπηρεσίες Έκτακτης Ανάγκης, το προσωπικό Πρώτων Βοηθειών και τις Εθελοντικές Ομάδες διάσωσης, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα, για την ασφάλεια των συμμετεχόντων αθλητών. Στη διαδρομή θα υπάρχουν Εθελοντές-Διασώστες, που θα παρέχουν πρώτες βοήθειες σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Οι συμμετέχοντες-δρομείς στη διοργάνωση , συμμετέχουν στη διοργάνωση με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη και με ελεύθερη βούληση, έχοντας προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και έχοντας κάνει τον απαραίτητο καρδιολογικό έλεγχο και φέρουν την πλήρη ευθύνη της συμμετοχής τους όσον αφορά τη φυσική τους κατάσταση και την ικανότητά τους να συμμετάσχουν.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη σε περίπτωση τραυματισμού, ζημίας ή άλλου είδους φθοράς που μπορεί να υποστεί συμμετέχοντας στη διοργάνωση κατά τη διάρκεια του αγώνα ή μετά το τέλος του.

 

Οι ανήλικοι δρομείς, με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων τους, θα πρέπει να έχουν εξεταστεί ιατρικώς πριν τη συμμετοχή τους στον αγώνα.

Στους αγώνες δεν θα ζητηθούν ιατρικά πιστοποιητικά αφού οι ενήλικες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με τη συγκατάθεση των γονέων τους.

  1. 10. ΣΤΑΘΜΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ – ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ

Στον Αγώνα , εκτός από την Εκκίνηση και τον Τερματισμού, εμφιαλωμένο νερό θα παρέχεται και στους Υγειονομικούς σταθμούς και σταθμούς υποστήριξης σε κάθε χωριό.

  1. 11. ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΑΓΩΝΩΝ:

Το χρονικό όριο τερματισμού για τον δρόμο 17000 μ. είναι 2 ώρες (ώρα 12.45). Για τον δρόμο των 1200 μ δεν υπάρχει χρονικό όριο τερματισμού.

  1. 12. ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ.

Η Χρονομέτρηση του αγώνα θα γίνει με χρονόμετρο χειρός

  1. 13. ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Οι συμμετέχοντες δρομείς μεταβαίνουν στο χώρο εκκίνησης του αγώνα με δική τους ευθύνη ενώ η επιστροφή μετά τον τερματισμό στις Σέρρες θα γίνει με λεωφορεία του Δήμου

Όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς να φορούν προστατευτική μάσκα από την άφιξή τους στο χώρο του αγώνα μέχρι και την εκκίνησή τους, δηλαδή μέχρι να λάβουν θέση στις ειδικές ενδείξεις σταθερής θέσης. Για την απόρριψη της προστατευτικής μάσκας θα υπάρχει μεγάλος αριθμός κάδων απορριμμάτων σε ενδεδειγμένα σημεία στα blocks προς την εκκίνηση.

Οι δρομείς να μην έχουν μαζί τους κατά την άφιξη τους και γενικά την παραμονή τους στους χώρους των αγώνων συνοδευτικά πρόσωπα – θεατές.

  1. 14. ΧΩΡΟΙ ΠΡΟΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΔΡΟΜΕΩΝ

Οι δρομείς μπορούν να προθερμαίνονται ατομικά (τρέξιμο, ασκήσεις ευλυγισίας, κλπ) μέσα στην πλατεία Ελευθερίας, αποφεύγοντας να τρέχουν σε ομάδες και αποφεύγοντας σημεία που παρατηρείται συγχρωτισμός δρομέων ή συνοδών προσώπων.

  1. 15. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ & ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ

Η τσάντα με τα ρούχα και προσωπικά αντικείμενα, για όποιον δρομέα το επιθυμεί, πρέπει να έχει παραδοθεί στους διοργανωτές τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την εκκίνηση του αγώνα (δηλαδή το αργότερο μέχρι τις 10.15 πμ . Η παράδοση γίνεται μόνο στο λεωφορείο στην περιοχή εκκίνησης.

Για λόγους ασφάλειας και προστασίας, η παραλαβή της τσάντας του κάθε δρομέα, αμέσως μετά τον τερματισμό, γίνεται με τη βοήθεια εθελοντών, από τον ίδιο τον δρομέα, με την επίδειξη του αριθμού συμμετοχής του.

  1. 16. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ (Blocks Εκκίνησης)

Το αργότερο 15 λεπτά πριν την εκκίνηση, δηλαδή στις 10.30 πμ όλοι οι δρομείς πρέπει να έχουν πάρει θέση στο χώρο εκκίνησης. Οι διακεκριμένοι αθλητές θα καταλάβουν την πρώτη σειρά στην γραμμή της εκκίνησης με ευθύνη των διοργανωτών.

Οι δρομείς θα τοποθετηθούν σε διαφορετικά blocks εκκίνησης των 50 δρομέων έκαστο, με τρόπο τέτοιον ώστε να τηρείται η φυσική απόσταση του 1,5μ μεταξύ τους και η εκκίνηση θα πραγματοποιείται σε σειρές Για τη διευκόλυνση των δρομέων, προχωρώντας σταδιακά προς την γραμμή της εκκίνησης και παίρνοντας θέση στο προς εκκίνηση block, οι δρομείς θα καλούνται να πάρουν θέση στις ειδικές ενδείξεις που θα υπάρχουν στο έδαφος, δημιουργώντας σειρές των 6 ατόμων έκαστη. Σημειώνεται ότι η κατανομή των εγγεγραμμένων δρομέων στα blocks εκκίνησης γίνεται με τα ίδια κριτήρια που ακολουθεί η Οργανωτική Επιτροπή τα τελευταία χρόνια και οι συμμετέχοντες δεν πρέπει να αλλάζουν block για λόγους πιθανής ιχνηλάτησης. Για απόσταση τουλάχιστον 200μ – 300μ.(2.500 μ2) μετά την εκκίνηση, θα υπάρχει ένδειξη ροής προκειμένου να υποδεικνύονται στους δρομείς η πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν και οι αποστάσεις που συνιστάται να τηρούν.

  1. 17. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Στίβου (World Athletics) έκδοσης 2020 – 2021 καθώς και του ΣΕΓΑΣ. Οι κριτές και η Ελλανόδικος επιτροπή μπορούν οποτεδήποτε να ακυρώσουν αθλητές σε περίπτωση μη τήρησης των κανόνων, αλλά και να τους διαγράψουν μετά τον αγώνα από τα αποτελέσματα αξιολογώντας ενστάσεις, ηλεκτρονικό ή οπτικό υλικό.

Ότι δεν προβλέπεται από την Προκήρυξη θα ρυθμίζεται από τον Τεχνικό Υπεύθυνο και τον Αλυτάρχη του αγώνα, σύμφωνα με τους Κανονισμούς.

ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η συμμετοχή στον αγώνα σε μη εγκύρως εγγεγραμμένους δρομείς ή δρομείς χωρίς αριθμό συμμετοχής

  1. 18. ΓΕΝΙΚΑ

Κάθε αθλητής-τρια θα λαμβάνει ένα (1) προσωπικό αριθμό και ο οποίος θα πρέπει να τοποθετείται στο μπροστινό μέρος της αγωνιστικής ενδυμασίας.

Οι αριθμοί συμμετοχής πρέπει να συγκρατούνται με τις 4 παραμάνες, μία σε κάθε γωνία, με τέτοιο τρόπο ώστε να μην πέφτουν και, επιπλέον, πρέπει να τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι απολύτως ορατοί κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ. Δεν μεταβιβάζονται και δεν δίνονται σε άλλο άτομο αυθαίρετα χωρίς πρότερη έγκριση της Οργανωτικής Επιτροπής του αγώνα.

Όλοι οι δρομείς, αμέσως μετά τον τερματισμό, καλούνται να συνεχίζουν να βαδίζουν προς την έξοδο από το χώρο τερματισμού παραλαμβάνοντας αναμνηστικό μετάλλιο και εμφιαλωμένο νερό και ο,τι άλλο προσφερθεί σύμφωνα με τις υποδείξεις των διοργανωτών.

19. ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΕΠΙ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΟΔΟΥ

(Εγγεκριμμένο από την ΓΓΑ)

Στα πλαίσια του 22ου αγώνα δρόμου στη μνήμη του Εμμανουήλ Παπά που θα διοργανώσει ο Δήμος μας στις 5-12-2021 σε συνεργασία με την ΕΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ολοι οι εμπλεκόμενοι με τη διοργάνωση θα πρέπει να τηρούν τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ. και τα αντίστοιχα Υγειονομικά Πρωτόκολλα διεξαγωγής αγώνων που ισχύουν, με τις όποιες τροποποιήσεις θα ισχύουν μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα και αφορούν την πρόληψη της μετάδοσης της COVID – 19.

Ο αγώνας δρόμου επί δημοσίας οδού θα περιλαμβάνει τις παρακάτω διαδρομές:

1.Αγώνας Δρόμου 17000 μέτρων για ενήλικες εμβολιασμένους ή νοσήσαντες με ανώτατο όριο συμμετοχής 150 αθλητών-τριών

2.Αγώνας δρόμου 1200 μέτρων για μαθητές Δημοτικών σχολείων με rapid test ή self test με ανώτατο όριο 50 μαθητών-τριών.

Στο πλαίσιο αυτό:

Η συμμετοχή θα επιτρέπεται μόνο σε δρομείς που θα είναι πλήρως εμβολιασμένοι έναντι της νόσου COVID 19 ή έχοντες Πιστοποιητικό Νόσησης (με αναγραφόμενη ημερομηνία έως και 15 ημέρες πριν από την ημέρα παραλαβής του υλικού συμμετοχής) και σε όσους πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής, όπως αυτές αναφέρονται και ισχύουν με βάση τις διευκρινιστικές οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, πριν την ημερομηνία διεξαγωγής του Αγώνα, για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα.

Η παραλαβή του αριθμού και του υλικού συμμετοχής ανά αγώνα θα γίνεται την ημέρα-ες του αγώνα και ΜΟΝΟ εφόσον ο συμμετέχων ή εκπρόσωπός του επιδεικνύει το Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή το Πιστοποιητικό Νόσησης και για τους μαθητές των δημοτικών σχολείων το αντίστοιχο αρνητικό test.

Μπροστά σε κάθε σταθμό στο χώρο του Κέντρου Εγγραφών θα υπάρχουν αυτοκόλλητες ενδείξεις στο δάπεδο / δρόμο που θα υποδεικνύουν τις θέσεις αναμονής για όσους περιμένουν να εξυπηρετηθούν.

Συνίσταται οι δρομείς / επισκέπτες να φορούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο του Κέντρου Εγγραφών προστατευτική μάσκα όπως επίσης την ημέρα του αγώνα και μέχρι τη στιγμή της τοποθέτησής τους στο σημείο εκκίνησης (κατά τη διάρκεια προσέλευσης στο χώρο και της προθέρμανσης).

Οι μετακινήσεις συμμετεχόντων / εθελοντών / εργαζομένων / κριτών / συνεργατών για τους σκοπούς της διοργάνωσης τόσο πριν, όσο και μετά τον αγώνα θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ.

Η παράδοση των ρούχων των συμμετεχόντων (σε ειδικές πλαστικές τσάντες που διαθέτει η διοργάνωση) θα γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, ανάλογα με τον αριθμό τους και τον αγώνα στον οποίο συμμετέχουν.

Οι δρομείς των θα τοποθετηθούν στην εκκίνηση με τρόπο τέτοιον ώστε να τηρείται η φυσική απόσταση του 1,5μ μεταξύ τους στις ειδικές ενδείξεις που θα υπάρχουν στο έδαφος. Η εκκίνηση των δρομέων θα πραγματοποιείται σε τρεις σειρές ανά 50 συμμετέχοντες. Για απόσταση τουλάχιστον 200μ – 300μ.(2.500 μ2) μετά την εκκίνηση, θα υπάρχει ένδειξη ροής προκειμένου να υποδεικνύονται στους δρομείς η πορεία που πρέπει να ακολουθήσουν και οι αποστάσεις που συνιστάται να τηρούν.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα συστήνεται οι δρομείς να κρατάνε όσο δυνατό μεγαλύτερες αποστάσεις. Το τρέξιμο των δρομέων είναι ασφαλές μόνο όταν τηρείται απόσταση ασφαλείας μεταξύ των δρομέων 1,5μ.

Μετά τον τερματισμό, οι δρομείς παραλαμβάνουν από τους ειδικούς σταθμούς τροφοδοσίας και μεταλλίων πλαστική μικρή τσάντα, η οποία θα περιλαμβάνει τα είδη που ο διοργανωτής παρέχει (κατά περίπτωση: εμφιαλωμένο νερό, σάντουϊτς, αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο τερματισμού).

Η παραλαβή είναι ανέπαφη. Η τσάντα τοποθετείται από το προσωπικό / εθελοντές του αγώνα σε τραπέζια, από όπου ο δρομέας τα παραλαμβάνει ο ίδιος, χωρίς φυσική επαφή.

Οι τελετές απονομών θα γίνουν θα γίνουν με απόλυτη τήρηση των κανόνων απόστασης και περιορισμού των επαφών και με την παρουσία μόνο των απολύτως απαραιτήτων ατόμων.

Οι δρομείς θα πρέπει να τρέχουν φορώντας φανέλα, την οποία σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να αφαιρούν πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τον τερματισμό μέχρι και την παραλαβή της τσάντας με τα ρούχα τους.

Το σύνολο των εγγεγραμμένων δρομέων θα ενημερώνεται πλήρως για όλες τις πτυχές της διοργάνωσης, τους κανονισμούς και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν με Ηλεκτρονική Επικοινωνία, Έντυπο Υλικό, Ειδική Σήμανση και Συνεχείς Ηχητικές Ανακοινώσεις την ημέρα του αγώνα.

Οι μετακινήσεις συμμετεχόντων / εθελοντών / εργαζομένων / κριτών / συνεργατών για τους σκοπούς της διοργάνωσης τόσο πριν, όσο και μετά τον αγώνα θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο του ΕΟΔΥ που αφορά τις μετακινήσεις και θα ισχύει κατά την ημέρα διεξαγωγής της διοργάνωσης. Στις περιπτώσεις που χρησιμοποιούνται οχήματα της διοργάνωσης ορίζεται απαραίτητη η χρήση διπλής μάσκας.

Το σύνολο των εργαζομένων / εθελοντών / κριτών / συνεργατών που θα απασχοληθούν την ημέρα του αγώνα θα είναι πλήρως καταρτισμένο και εκπαιδευμένο αναφορικά με τις διαδικασίες και τους κανονισμούς της διοργάνωσης.

Όλο το ανθρώπινο δυναμικό που συμμετέχει υποστηρίζοντας την διοργάνωση θα έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία του εμβολιασμού ή νοσήσει έως και 15 ημέρες πριν την απασχόλησή τους στις λειτουργίες της διοργάνωσης.

Οι οδηγίες του Υγειονομικού Πρωτοκόλλου του Αγώνα θα ανανεώνονται με κάθε νέα σχετική ανακοίνωση της ΓΓΑ

20.ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Οργανωτικός Εκπρόσωπος της διοργάνωσης ορίζεται ο κ. Πάνου Γεώργιος, Πρόεδρος του Εμ. Παπά

21.ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΓΩΝΩΝ

Τεχνικός Υπεύθυνος της διοργάνωσης ορίζεται ο Τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΑΝΜΘ κ. Ζορμπάς Σταύρος.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X