Running-Magazine-Logo

Τα παπούτσια της NIKE που κινδυνεύουν με αποκλεισμό από το στίβο!

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Σάλος έχει ξεσπάσει με το Nike ZoomX Vaporfly NEXT καθώς η Διεθνής Ένωση Ομοσπονδιών Κλασικού Αθλητισμού αναμένεται να ανακοινώσει στα τέλη Ιανουαρίου τα ευρήματα μιας έρευνας σχετικά με τις νέες τεχνολογίες στα παπούτσια, η οποία αναμένεται να φέρει αλλαγές σε συγκεκριμένους κανόνες, μετά και τα ρεκόρ που καταγράφονται από αθλητές που χρησιμοποιούν τα Vaporfly της Nike.

Τα παπούτσια Zoom Vaporfly πρωτοεμφανίστηκαν το 2016 και -σύμφωνα με όσα αναφέρει και το Reuters– φορέθηκαν από τους τρεις πρώτους αθλητές του μαραθωνίου ανδρών των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Η Nike έχει αναπτύξει διάφορες εκδόσεις από τότε. Ο Ελιούντ Κιπτσόγκε –φορώντας ένα πρωτότυπο Nike AlphaFly– έγινε ο πρώτος άνθρωπος τερμάτισε τον μαραθώνιο στη Βιέννη με χρόνο κάτω από δύο ώρες (ανεπίσημη κούρσα).

Επίσης, η Κενυάτισσα δρομέας Μπρίτζιντ Κόσγκεϊ κατέρριψε το παγκόσμιο ρεκόρ του Μαραθωνίου στις γυναίκες τον προηγούμενο Οκτώβριο, βελτιώνοντας το χρόνο κατά 81 δευτερόλεπτα.

Μια τέτοια απόφαση δεν θα είναι η πρώτη στο χώρο του αθλητισμού. H σειρά αθλητικών μαγιό LZR της Speedo είχε αποκλειστεί επίσης από τους αγώνες, κρίνοντας ότι τα μαγιό αυτά λειτουργούσαν άνισα υπέρ των κολυμβητών που τα χρησιμοποιούσαν.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X