11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Cardio Run 2019 : Μία διοργάνωση που μετράει έξι συνολικά χρόνια και αποτελεί ένα ξεχωριστό και με σκοπό να ευαισθητοποιήσει event επιστρέφει το απόγευμα του Σαββάτου 19 Οκτωβρίου!

Για έκτη συνεχή χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου ο Απογευματινός Αγώνας Δρόμου “CARDIO RUN, μια διοργάνωση η οποία έχει καταστεί θεσμός στο δρομικό κίνημα. Η εκκίνηση θα γίνει στον αύλειο χώρο του σταδίου TAE KWON DO, στο Παλαιό Φάληρο.

Οι προηγούμενοι πέντε αγώνες πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία και συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον χιλιάδων δρομέων και φίλων της άθλησης.

Ο αγώνας με την ονομασία “CARDIO RUN”, είναι αφιερωμένος στην επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς και έχει μήνυμα “Τρέξε με την καρδιά σου… για την καρδιά σου”. Στόχος της διοργάνωσης του αγώνα είναι η ανάπτυξη της μαζικής άθλησης και του Δρομικού Κινήματος στη χώρα μας.

Τα έσοδα του αγώνα διατίθενται κάθε χρόνο για την αγορά απινιδωτών, οι οποίοι θα εγκατασταθούν σε ακριτικές περιοχές της χώρας μας, με φροντίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Είναι δεδομένο ότι, οι άνθρωποι οι οποίοι, καταφεύγουν σε προγράμματα σωματικής άσκησης, ή συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, αυξάνουν την εργασιακή τους διάθεση και την απόδοσή τους, επίσης ασθενούν σπάνια και δεν έχουν απώλεια εργατοωρών.

Παράλληλα, συσφίγγουν περισσότερο τις σχέσεις με τους συναδέλφους τους και αποτελούν ομοιογενέστερα σύνολα έμψυχου δυναμικού.

Τον αγώνα συνδιοργανώνουν η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, η Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής.