Running-Magazine-Logo

Αποκλειστική Προσφορά Εγγραφής για το Cardio Run 2019

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Το Running Magazine δίνει τη δυνατότητα σε 30 τυχερούς φίλους του να τρέξουν στο 6ο Cardio Run με €8 από €10 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου.

Προσοχή – Γενικές οδηγίες : Λόγω των περιορισμένων εγγραφών μετά τη συμπλήρωση της εγγραφής η συμμετοχή σας παραμένει ενεργή για 48ώρες ώστε να εξοφληθεί για να κατοχυρώσετε τη θέση σας.

Οι εγγραφές αφορούν τις διαδρομές των 3 και 8 χιλιομέτρων και οι 30 πρώτοι που θα ολοκληρώσουν την εγγραφή τους μέσα από το Running Magazine θα έχουν αποκλειστική έκπτωση.

Πιο συγκεκριμένα και στους δύο αγώνες η εγγραφή θα είναι €8 από €10!

Να σημειωθεί πως η συμμετοχή θα θεωρηθεί έγκυρη από τη στιγμή που θα αποσταλεί το αποδεικτικό της κατάθεσης στο info[@]runningmagazine.gr με Θέμα «Συμμετοχή στο Cardio Run 2019».

Συμπλήρωσε τη φόρμα για να κατοχυρώσεις τη συμμετοχή – Η φόρμα θα παραμείνει ενεργή για περιορισμένο αριθμό εγγραφών!

 

Cardio Run 2019 – Η προκήρυξη

Ο αγώνας με την ονομασία “CARDIO RUN”, είναι αφιερωμένος στην επέτειο της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς και έχει μήνυμα “Τρέξε με την καρδιά σου… για την καρδιά σου”. Στόχος της διοργάνωσης του αγώνα είναι η ανάπτυξη της μαζικής άθλησης και του Δρομικού Κινήματος στη χώρα μας.

Τα έσοδα του αγώνα διατίθενται κάθε χρόνο για την αγορά απινιδωτών, οι οποίοι θα εγκατασταθούν σε ακριτικές περιοχές της χώρας μας, με φροντίδα της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας.

Είναι δεδομένο ότι, οι άνθρωποι οι οποίοι, καταφεύγουν σε προγράμματα σωματικής άσκησης, ή συμμετέχουν σε αθλητικές δραστηριότητες, αυξάνουν την εργασιακή τους διάθεση και την απόδοσή τους, επίσης ασθενούν σπάνια και δεν έχουν απώλεια εργατοωρών.

Παράλληλα, συσφίγγουν περισσότερο τις σχέσεις με τους συναδέλφους τους και αποτελούν ομοιογενέστερα σύνολα έμψυχου δυναμικού.

Τον αγώνα συνδιοργανώνουν η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών, η Πανελλήνια Επιστημονική Φιλογυμναστική Εταιρεία, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X