Running-Magazine-Logo

3 Αγώνες που δεν πρέπει να χάσει κανείς το Σεπτέμβρη

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η νέα δρομική σεζόν για το 2018-19 ξεκινάει με τον πιο εμφατικό τρόπο, με τρεις κορυφαίους αγώνες δρόμου – βουνού να φιγουράρουν στο δρομικό και ορεινό καλεντάρι για τον Σεπτέμβρη!

Το δρομικό ταξίδι μας για τον Σεπτέμβριο ξεκινάει από την Ίο, περνά μέσα από την Αράχωβα και καταλήγει στα Ιωάννινα. Όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για το πρώτο Ios Adventure 2018, το Arachova Trail Race 4 και το 12ο Ioannina Lake Run.

Ας τα δούμε αναλυτικότερα!

Ios Adventure 2018 – 7, 8 & 9 Σεπτεμβρίου

Με το μότο «Μία εμπειρία και όχι απλά ένας αγώνας», το νησί της Ίου ετοιμάζεται να υποδεχτεί δρομείς και απλό κόσμο που θέλει να γνωρίσει την Ίο σε μία διοργάνωση που έχει 7 συνολικά αγώνες!

Για εγγραφές πατήσε εδώ.

Οι αγώνες θα γίνουν στο βουνό και στη θάλασσα, κάτι που δύσκολα μπορεί να σε αφήσει ασυγκίνητο. Επίσης πρόκειται για τον πρώτο Ios Adventure και αυτό αποτελεί από μόνο του έναν πολύ καλό λόγο να τρέξετε στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων.

 

Arachova Trail Race 4 – 9 Σεπτεμβρίου

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά η Αράχωβα θα υποδεχθεί το Arachova Trail Race, έναν αγώνα βουνού που τείνει να γίνει η αγαπημένη φθινοπωρινή συνήθεια των δρομέων. Μέσα από τους ορεινούς αγώνες της διοργάνωσης θα έχεις την ευκαιρία να δεις από μία άλλη οπτική γωνία τον -έναν εκ των κορυφαίων- χειμερινό προορισμό της χώρας.

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Σκοπός του Αγώνα είναι να φέρει τους νέους κοντά στον αθλητισμό, η ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής καθώς και η διάδοση του Ορεινού Τρεξίματος.

Οι ντόπιοι από τη μεριά τους στηρίζουν με κάθε τρόπο τον αγώνα και το ακόλουθο βίντεο είναι ένα plus κίνητρο για να τρέξεις στην Αράχωβα την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου!

 

12o Ioannina Lake Run – 22 & 23 Σεπτεμβρίου

Οι περισσότεροι το χαρακτηρίζουν σαν ένα πολύ καλό… ζέσταμα ενόψει του Αυθεντικού Μαραθωνίου και δεν έχουν άδικο. Για δώδεκα συναπτά έτη, το Ioannina Lake Run αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό event στην Ήπειρο.

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Πρόκειται για ένα διήμερο με συναρπαστικούς αγώνες δρόμου και παράλληλες εκδηλώσεις γύρω από τη λίμνη των Ιωαννίνων, με τον αγώνα των 30χλμ να κλέβει ξεκάθαρα την παράσταση. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι ιθύνοντες έχουν προσέξει την παραμικρή λεπτομέρεια και όλοι περιμένουν το προτελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου για να τρέξουν στη λίμνη Παμβώτιδα.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X