Γράψου στο Newsletter για να λαμβάνεις πρώτος τους νέους αγώνες, άρθρα και tips για προπονήσεις και νέα για το τρέξιμο

Συλλέγουμε το Email σου ώστε να σου αποστέλνουμε ενημερωτικά newsletter. Παρακάτω μπορείς να δεις τους όρους χρήσης και την πολιτική συλλογής δεδομένων του Running Magazine
Please wait...

Τα ρεκόρ, οι διακρίσεις και οι δυνατές συγκινήσεις έδωσαν για μία ακόμα χρονιά ξεχωριστό χρώμα στη μεγάλη γιορτή του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη, μία διοργάνωση που άφησε σε όλους τους συμμετέχοντες τις καλύτερες αναμνήσεις.

Χιλιάδες άνθρωποι κάθε ηλικίας, από κάθε σημείο της Ελλάδας και του… πλανήτη, βρέθηκαν στη συμπρωτεύουσα όπου έζησαν την εμπειρία του Μαραθωνίου, σε ένα σκηνικό γεμάτο πάθος, ζωντάνια, προσπάθεια, αλλά και χαμόγελα και αλληλεγγύη.

Στο «δρόμο της προσφοράς», περισσότεροι από 2.000 δρομείς της Stoiximan Running Team, έτρεξαν για καλό σκοπό, στηρίζοντας με τα χιλιόμετρά τους Κοινωνικούς Φορείς της Θεσσαλονίκης μέσα από την εφαρμογή Stoximan Running Team App.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων, τα Ιδρύματα που στηρίχθηκαν και αρκετά ακόμα ενδιαφέροντα στοιχεία για τον Stoiximan.gr 13ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στο Infographic που ακολουθεί: