11 Προγράμματα προπόνησης 5,10km , Ημιμαραθωνίου και Ορεινού τρεξίματος από το Running CoachΤρέξε 1ος στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency

Lanes Running Team : Πήραμε θέση στον Αγώνα!

Με το πλήθος των συμμετοχών να ξεπερνά τους 35.500 εγγεγραμμένους δρομείς, ολοκληρώθηκε  με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 ο 9ος αγώνας δρόμου Greece Race for the Cure®,  μία διοργάνωση του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» η οποία έχει καθιερωθεί ως θεσμός στα αθλητικά δρώμενα της χώρας.

Και φυσικά, σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για το θάρρος, την ελπίδα και τη δύναμη για ζωή δε θα μπορούσε να λείπει η Lanes, στέλνοντας το δικό της ξεχωριστό μήνυμα: Παίρνουμε Θέση στον Αγώνα!

Η Lanes Running Team, απαριθμώντας 100 και πλέον άτομα, παρέμεινε πιστή στο αγωνιστικό της ραντεβού. Φορώντας τα tailor-made μπλουζάκια της Lanes, με αφετηρία το Ζάππειο η Lanes Running Team έτρεξε στις διαδρομές των 2 χλμ. και των 5 χλμ., με αποφασιστικότητα και δυναμισμό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, η Lanes με χαρά υποδέχθηκε όλους τους παρευρισκόμενους στο περίπτερό της στο οποίο υπήρχε μία έκπληξη! Ένας σάκος του μποξ που αντιπροσώπευε τον «Φόβο, την Άγνοια και την Προκατάληψη» καλούσε τους παρευρισκόμενους να τον χτυπήσουν όσες φορές μπορούσαν! Για κάθε 30’’ άσκησης  στο σάκο, η Lanes χάριζε 1 ευρώ στο Άλμα Ζωής. Η Lanes μέσω αυτής της δράσης της, φρόντισε με πολλή αγάπη και μεράκι να χαρίσει πολλά χαμόγελα, αλλά και να παράσχει έμπρακτη βοήθεια στη διοργάνωση! Παράλληλα, όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να «συμπληρώσουν» ιδανικά την προθέρμανση και την αποθεραπεία τους με προϊόντα Lanes ειδικά γι’ αυτούς!

Στο περίπτερο της Lanes το παρόν έδωσε η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία με την παρουσία  της στήριξε αυτή τη σπουδαία προσπάθεια! Ακόμη, η Μάντη Περσάκη με την ομάδα της έδωσε το παρόν, στηρίζοντας με τη σειρά της τις γυναίκες που μάχονται κατά του καρκίνου του μαστού. Μεγάλοι αθλητές επίσης όπως οι Ιάσονας Θανόπουλος, Πάρης Μπατζάβαλης, Λίλη Αλεξούλη, Ελισάβετ Περισίδου καθώς και η Βούλα Παπαχρήστου, δίπλα στους οποίους βρίσκεται σταθερά η Lanes, έτρεξαν παρέα με τη Lanes Running Team για να μεταδώσουν το δικό τους μήνυμα πρόληψης για τη νόσο.Το σύνθημα του αγώνα, Τρέξε, Γιόρτασε, Στήριξε τις γυναίκες που μας χρειάζονται γίνεται πηγή έμπνευσης για τη Lanes, γιατί… όταν τρέχουμε μαζί, τερματίζουμε πάντα πρώτοι!

 

 Photo Credits:

ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΧΑΚΗ

ΛΙΑ ΜΑΓΕΙΡΑ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΑΚΗΣ