Running-Magazine-Logo

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον πρώτο αγώνα του Salomon Mountain Cup

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Οι προετοιμασίες για τον πρώτο αγώνα του Salomon Mountain Cup που θα γίνει στο Κρυονέρι Αττικής την Κυριακή 15.1.2017 συνεχίζονται εντατικά.

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές στην ιστοσελίδα www.trailrpo.gr γίνονται μέχρι και την Δευτέρα 9/1 ενώ για όσους επιθυμούν να δηλώσουν στα εξουσιοδοτημένα καταστήματα θα πρέπει να το κάνουν μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 7/1.

Υπενθυμίζουμε πως την ημέρα του αγώνα δεν γίνονται εγγραφές και θα σας παρακαλούσαμε να επιβεβαιώσετε ότι το όνομά σας βρίσκεται στη λίστα συμμετεχόντων που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του αγώνα την Παρασκευή 13/1. Σε αντίθετη περίπτωση σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail:  info@trailpro.gr

Πολλοί φίλοι που θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά σε ορεινό αγώνα μας ρωτάνε αν χρειάζονται ειδικά παπούτσια. Αν και η διαδρομή χαρακτηρίζεται εύκολη, έχει χαμηλό επίπεδο τεχνικής δυσκολίας και θεωρείται ιδανική για εισαγωγή στο ορεινό τρέξιμο, εμείς θα σας προτείναμε να επενδύσετε σε ένα καλό ζευγάρι Trail παπουτσιών αφού τα ασφάλτινα είναι εντελώς ακατάλληλα.

Είναι σίγουρο ότι το κυρίαρχο στοιχείο της διαδρομής θα είναι η λάσπη αφού τα χιόνια των τελευταίων ημερών που λιώνουν, θα έχουν φροντίσει για αυτό!

Σας ευχόμαστε Καλή Χρονιά, με υγεία και όμορφους αγώνες.

Η οργανωτική επιτροπή

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X