Running-Magazine-Logo

SNF RUN 2016 – 23 Ιουνίου | Παναθηναϊκό Στάδιο

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Την Πεμπτη 23 Ιουνίου, 2016 σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στο βραδινό αγώνα δρόμου 6 χλμ SNF RUN, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των 4ήμερων εκδηλώσεων του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) / Stavros Niarchos Foundation Cultural Center , Metamorphosis: Το ΚΠΙΣΝ στον Κόσμο .

 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, συμβολικά διοργανωμένος, και εφέτος, κατά τον εορτασμό της Ολυμπιακής Ημέρας. Παράλληλα, και για πρώτη χρονιά, θα διεξαχθεί αγώνας 1 χλμ Special Olympics.

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στο Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο) την ώρα της δύσης του ηλίου (20:50), και μέσω μίας διαδρομής που θα μας περάσει από το κέντρο της πόλης και τη Λεωφόρο Συγγρού, θα καταλήξουμε στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος.

Ο αγώνας είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή στην ιστοσελίδα του αγώνα, SNFRUN.org . Οι εγγραφές ανοίγουν, την Δευτέρα 16 Μαΐου 2016, τα μεσάνυχτα. Προσκαλούμε όλους τους δρομείς, από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και από το εξωτερικό, να δηλώσουν «παρών» σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού, εγκαίρως, πριν συμπληρωθούν οι 3.000 συμμετοχές.

Ο αγώνας οργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (Ε.Ο.Ε), υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ) και με τη συνδρομή του ΕΚΑΒ. Το SNF RUN πραγματοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος / Stavros Niarchos Foundations , με την διοργανωτική επίβλεψη της AMKE Αναγέννηση & Πρόοδος.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X