Running-Magazine-Logo

Garmin Ziria Skyrace – 22 Μαΐου 2016| Ορεινή Κορινθία

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για την 7η Αγωνιστική Διάσχιση της Ζήρειας – Garmin Ziria Skyrace και την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου ανοίγουν οι εγγραφές από το νέο site του αγώνα. Σύντομα θα ανακοινωθούν και κάποια σημεία (καταστήματα) που θα “φιλοξενήσουν” επίσης τις εγγραφές. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν από την γνωστή πια σε όλους πλατεία της Γκούρας στις 22 Μαΐου 2016.

Θα υπάρξουν οι 2 διαδρομές που ήδη γνωρίζουμε:

Scale Race 10χλμ

Διαδρομή που απευθύνεται σε αρχάριους δρομείς του βουνού που θέλουν να αποκτήσουν μια πρώτη ιδέα ορεινού τρεξίματος αλλά και σε πιο προχωρημένους που θέλουν να κάνουν μια γρήγορη κούρσα σε έναν καλό χρόνο.

Skyrace 30χλμ

Διαδρομή η οποία είναι απαιτητική και απευθύνεται σε έμπειρους δρομείς και σε αυτούς που θέλουν να τεστάρουν τις αντοχές, τα όρια τους (sky is the Limit)  και να απολαύσουν την μαγεία της Ζήρειας σε όλο της το μεγαλείο……

Από φέτος όμως η Διοργάνωση του αγώνα αποφάσισε να καλύψει το κενό που υπήρχε ανάμεσα στις 2 διαδρομές βάζοντας στο αγωνιστικό μενού και έναν τρίτο αγώνα σε μορφή Σκυταλοδρομίας. Η διαδρομή είναι η ίδια με αυτή του Skyrace μόνο που τώρα δίνεται η ευκαιρία στους δρομείς να κάνουν τον αγώνα σε μορφή ομάδας των 2 ατόμων. Ο πρώτος θα ξεκινήσει κανονικά από την πλατεία της Γκούρας όπως και στο Skyrace και θα τερματίσει όταν φτάσει στο σαλέ και κεντρικό σταθμό του αγώνα.

Εκεί θα τον περιμένει το δεύτερο άτομο της ομάδας του όπου θα πάρει τη “σκυτάλη” και θα ξεκινήσει τον δικό του αγώνα μέχρι να τερματίσει στην πλατεία της Γκούρας. Η κατάταξη του αγωνίσματος της σκυταλοδρομίας θα προκύψει από το άθροισμα του συνολικού χρόνου της κάθε ομάδας. Σύντομα περισσότερε πληροφορίες.

Φυσικά δεν ξεχνάμε να αναφέρουμε ότι η Αγωνιστική Διάσχιση της Ζήρειας ξεκινάει από την προηγούμενη μέρα του αγώνα με την παραλαβή ενός πλούσιου Start Pack , το καθιερωμένο Pasta Party και φυσικά την Τεχνική Ενημέρωση.

Οι δρομείς μετά τον αγώνα τους θα τους περιμένει ένα μετάλλιο αντάξιο του αγώνα τους και πλούσιος μπουφές με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα της περιοχής.

Σας περιμένουμε όλους για να περάσουμε ένα ευχάριστο και ξεχωριστό Σαββατοκύριακο στην Ορεινή Κορινθία……

Η οργανωτική επιτροπή

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X