Running-Magazine-Logo

2ο Patras City Trail 2016 – 3 Απριλίου |Πάτρα

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας (Σ.Μ.ΑΧ.) Φειδιππίδης διοργανώνει στις 3 Απριλίου 2016 το 2Ο  Patras City Trail με διεξαγωγή 2 παράλληλων αγώνων 12,5χλμ  & 5,5χλμ.
Ο αγώνας αυτός συνδυάζει  εναλλαγές : τρέξιμο στην πόλη , στο δάσος του Δασυλλίου με τη φανταστική θέα (βλέποντας την πόλη, τη θάλασσα και την γέφυρα Ρίου Αντιρρίου) ,περνά  πάνω από το τελευταίο τούνελ της Περιμετρικής,  μέσα από το Γηροκομείο, από το παλαιό υδραγωγείο και από το Κάστρο της Πόλης .
Η διαδρομή είναι συνολικά 12,5 χλμ. Παράλληλα, με ταυτόχρονη εκκίνηση θα διεξαχθεί ο μικρότερος αγώνας 5,5χλμ. Η διαδρομή των 12,5 & 5,5 χλμ είναι  κοινή μέχρι το ύψος του Δασυλλίου 2,6  χλμ, όπως και τα τελευταία 2,5 χλμ.
Η μεγάλη απόσταση  12,5χλμ περιλαμβάνει περίπου 1,5 χλμ χωμάτινης διαδρομής, ενώ η μικρή περίπου 0,5 χλμ. Και οι δυο διανύουν  περίπου 1,2 χλμ μέσα στο Δασύλλιο.
Η διαδρομή σε σχέση με την περυσινή περιλαμβάνει λιγότερα σκαλοπάτια δεδομένου ότι ανεβαίνει τις σκάλες της Πατρέως και έχει εξομαλυνθεί η άνοδος μέχρι το ύψος  του Δασυλλίου, καθιστώντας παράλληλα προσιτή και για απλούς δρομείς την συμμετοχή στην μικρότερη απόσταση.
Συνοπτικά. Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

  1. Επωνυμία: Patras City Trail
  2. Ημερομηνία: Κυριακή 3 Απριλίου 2016
  3. Μήκος της μεγάλης διαδρομής 12,5 χλμ κ της μικρής  5,5χλμ
  4. Τόπος Διεξαγωγής: Πάτρα
  5. Ώρα έναρξης: 11:00 πμ.
  6. Κόστος Συμμετοχής 5,00 €

Περισσότερα εντός ολίγων ημερών
Τηλέφωνο επικοινωνίας
Παπαϊωάννου Γιώργος : 6977887888
Κομπορόζος  Ανδρέας : 6936691172
Διαδρομή 12,5 Χιλιομέτρων

2ο Patras City Trail

2ο Patras City Trail

Διαδρομή 5,5 Χιλιομέτρων

2ο Patras City Trail

2ο Patras City Trail

 Πάτρα

Η Πάτρα, μια εντυπωσιακή παραθαλάσσια πόλη, με ιστορία που χάνεται στα βάθη των αιώνων, με φιλόξενους κατοίκους, με απαράμιλλη φυσική ομορφιά, με πλούσια πολιτιστική παράδοση, προκαλεί τον επισκέπτη να ζήσει στους ρυθμούς της, να την ανακαλύψει και να επιστρέψει ξανά. Οι βόλτες στο λιμάνι, το μοναδικό ηλιοβασίλεμα, οι πανέμορφες παραλίες σε απόσταση αναπνοής από την πόλη, το κέφι που κρατάει μέχρι το πρωί είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που θα θέλετε να τη γυρίσετε από τη μια άκρη στην άλλη για να νιώσετε τελικά σαν να είστε στο σπίτι σας. Σε μια πόλη που μοιάζει με απέραντο μουσείο αξίζει μια βόλτα στο Φάρο, που αποτελεί σύμβολο για την Πάτρα, αλλά και στο Κάστρο του Ρίου, ένα από τα ομορφότερα της Πελοποννήσου, μια επίσκεψη στα μουσεία της πόλης, αλλά και στην επιβλητική γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου.

Δείτε ένε βίντεο :

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X