Running-Magazine-Logo

RunGreece Ιωάννινα 2016 – 8 Μαίου

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Μεγάλη ευκαιρία και κίνητρο για άθληση, γνωριμία με τον αθλητισμό, κοινωνικοποίηση και διασκέδαση αποτελεί η σειρά Αγώνων σε Δημόσιο Δρόμο  RunGreece, που καθιέρωσε ο ΣΕΓΑΣ το 2013. Και τα χιλιάδες χαμόγελα των προηγούμενων ετών από δρομείς και θεατές κάθε ηλικίας, μας γεμίζουν αισιοδοξία για τη φετινή 4η διοργάνωση.

Λάρισα 27 Μαρτίου, Ηράκλειο 17 Απριλίου, Ιωάννινα 8 Μαΐου, Καστοριά 15 Μαΐου, Αλεξανδρούπολη 25 Σεπτεμβρίου και  Πάτρα 9 Οκτωβρίου είναι οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν και το 2016 τους αγώνες που διοργανώνει  ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τη Τοπική Αυτοδιοίκηση και με Μεγάλο Χορηγό την WIND.

Στη φετινή διοργάνωση ο ΣΕΓΑΣ θα δώσει και πάλι την ευκαιρία σε χιλιάδες πολίτες, να συμμετάσχουν σε διοργανώσεις υψηλού επιπέδου και να ζήσουν την μοναδική εμπειρία που προσφέρει η παρουσία σε ένα αθλητικό γεγονός- γιορτή για τις πόλεις της περιφέρειας.

Παράλληλα δίνεται η αγωνιστική ευκαιρία σε Έλληνες πρωταθλητές οι οποίοι προετοιμάζονταν για τις κορυφαίες διοργανώσεις της χρονιάς, ενώ καθιερώνονται υλικά και αγωνιστικά κίνητρα για τους τρείς πρώτους άνδρες & γυναίκες των αγώνων 10χλμ.

 Στους επόμενους μήνες θα υπάρξει προκήρυξη του αγώνα
RunGreece Ιωάννινα

Περισσότερα στο http://www.run-greece.gr/

Ιωάννινα

Διοικητικό, οικονομικό και συγκοινωνιακό κέντρο της Ηπείρου είναι τα Γιάννενα, πρωτεύουσα του νομού. Η θρυλική λίμνη Παμβώτιδα, η έντονη νυχτερινή ζωή, η υψηλού επιπέδου πανεπιστημιακή κοινότητα, η αξιόλογη καλλιτεχνική και πνευματική δραστηριότητα, αλλά και τα εργαστήρια λαϊκής τέχνης, αργυροχρυσοχοϊας και ξυλογλυπτικής που αποτελούν δείγματα της μακραίωνης ιστορίας της συνθέτουν την εικόνα της πόλης των Ιωαννίνων.

Επισκεφθείτε τον παραλίμνιο δρόμο, τη μαγευτική λίμνη των Ιωαννίνων Παμβώτιδα που είναι γνωστή και ως λίμνη της Κυρά-Φροσύνης, το πάρκο Λιθαρίτσια στο κέντρο της πόλης, το Γιαννιώτικο Σαλόνι, το τζαμί του Καλού Τσεσμέ στην πλατεία Λάμπρου Τζαβέλα, τον Τετράπλευρο Πύργο, την περιοχή Μάτσικα, τον Μόλο, το Ρολόι κοντά στο κτίριο του Διοικητηρίου της VIII Μεραρχίας, το κτίριο των παλαιών Μαγειρείων, τα κτίρια της εθνικής τράπεζας, του ταχυδρομείου, της νομαρχίας, της Καπλανείου Σχολής, το θέατρο της εταιρείας Ηπειρωτικών Σπουδών και απαραίτητα το γραφικό νησί.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X