Running-Magazine-Logo

DAY RUN 2016 – 21 Φεβρουαρίου |Τατόι

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016 θα πραγματοποιηθούν στην Αεροπορική Βάση Δεκελείας στο Τατόι, οι αγώνες Ανωμάλου Δρόμου των Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας με την ονομασία «Day Run 2016», στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Στρατιωτικού Αθλητισμού, όπως καθιερώθηκε από το Διεθνές Συμβούλιο Στρατιωτικού Αθλητισμού (ΔΣΣΑ – CISM).

Οι εν λόγω αγώνες, θα διεξαχθούν ταυτόχρονα με τον 62ο Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου της Πολεμικής Αεροπορίας.

Στους αγώνες θα διεξαχθούν οι αποστάσεις 8.000 μέτρων για τους άνδρες και 4.000 μέτρων για τις γυναίκες και θα υπάρξουν ξεχωριστές κατατάξεις για κάθε κατηγορία αγώνα – πρωταθλήματος.

Επίσης θα υπάρξει βαθμολογική κατάταξη για Βετεράνους αθλητές και αθλήτριες από 40 ετών και άνω (δηλαδή γεννημένοι νωρίτερα  την 1 Ιαν 1976. Οι δρομείς της κατηγορίας Βετεράνων (άνδρες και γυναίκες), κατατάσσονται σύμφωνα με το σύστημα ηλικιακής διαβάθμισης που έχει θεσπιστεί από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Βετεράνων Αθλητών (World Masters Athletics Association), όπου νικητές αναδεικνύονται οι τρεις πρώτοι αθλητές – αθλήτριες που επιτυγχάνουν την μεγαλύτερη ποσοστιαία απόδοση που προκύπτει βάσει της επίδοσης σε συνάρτηση με την ηλικία και το φύλλο.

Οι δηλώσεις συμμετοχής, θα πρέπει να αποσταλούν μέχρι στις 12 Φεβρουαρίου 2016, στην ηλεκτρονική διεύθυνση  http://runner.polldaddy.com/s/day-run-2016, για κάθε συμμετέχοντα ξεχωριστά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – DAY RUN 2016

Ώρα:           09:45                Πέρας Προσέλευσης Αντιπροσωπειών

Ώρα:           10:00                Πέρας Προσέλευσης Προσκεκλημένων

Ώρα:           10:10                Πέρας Προσέλευσης Επίσημων

Ώρα:           10:15                Τελετή Έναρξης

Ώρα:           10:45                Εκκίνηση Δρόμου 4.000 μέτρων Γυναικών / Μαθητριών

Ώρα:           11:15                Εκκίνηση Δρόμου 8.000 μέτρων Ανδρών / Μαθητών

Ώρα:           12:45                Τελετή Λήξης – Απονομή Επάθλων

Τατόι

Η Δεκέλεια ήταν περιοχή και αρχαίος δήμος της Αττικής, στην περιοχή του σημερινού Τατοΐου, το οποίο ανήκει στο δήμο Αχαρνών . Εκεί είναι εγκατεστημένη η Πολεμική Αεροπορία και η Σχολή Ικάρων. Επίσης εκεί κοντά βρίσκονται το Ολυμπιακό χωριό και τα πρώην βασιλικά ανάκτορα. Σύμφωνα με τον Θουκυδίδη η Δεκέλεια βρισκόταν περίπου 120 στάδια βόρεια των Αθηνών και άλλα τόσα τη χώριζαν από τη Θήβα -ίσως και λίγο παραπάνω, όπως γράφει ο ίδιος. Αυτή η απόσταση σήμερα αντιστοιχεί στα 20-22 χιλιόμετρα. Το Τατόι απέχει από το κέντρο της Αθήνας 15 χιλιόμετρα και άρα η Δεκέλεια απλωνόταν λίγο βορειότερα.

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X