Running-Magazine-Logo

ORLIAKAS RACE & PORTITSA TRAIL 2016 – 17 Απριλίου | Γρεβενά

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Οι Δρομείς Υγείας Γρεβενών πρόκειται να διοργανώσουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος  ORLIAKAS RACE & PORTITSA TRAIL. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στο χωριό Σπήλαιο Γρεβενών. Ο 2os «ORLIAKAS RACE» είναι ένας αγώνας 33 χλμ με 2300 μέτρα θετική υψομετρική διαφορά, ενώ ο «PORTITSA TRAIL» μεγαλώνει και γίνεται περίπου 10 χλμ με 650 μέτρα θετική υψομετρική διαφορά.

Φέτος για πρώτη φορά θα οργανωθεί περιπατητική διαδρομή και ποδηλατοβόλτα στους δασόδρομους του Όρλιακα.

Οι παραπάνω αγώνες είναι αγώνες ορεινού τρεξίματος που προάγουν και αναδεικνύουν τις ομορφιές της περιοχής καθώς χαρακτηρίζεται ως τόπος ιδιαίτερου φυσικού, γεωλογικού και ιστορικού κάλλους.

Είναι ένας τρόπος να έρθουμε όλοι μας ακόμη πιο κοντά στη φύση, να τρέξουμε στα πανέμορφα ξεχασμένα μονοπάτια, στα τοξωτά γεφύρια, στο επιβλητικό φαράγγι της Πορτίτσας, ως και την κορυφογραμμή του Όρλιακα.

Η προκήρυξη του αγώνα και οι τεχνικές οδηγίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Γρεβενά

Σε ποιόν άλλον νομό της Ελλάδος θα μπορούσε να βρει κανείς γιγαντιαία… μαμούθ, την μεγαλύτερη ποικιλία μανιταριών, ένα από τα δημοφιλέστερα χιονοδρομικά κέντρα, έναν Δρυμό που κόβει την ανάσα και δεκαεφτά πέτρινα γεφύρια να συναγωνίζονται το ένα το άλλο σε ομορφιά; Όλα τα παραπάνω και πολλά ακόμα αξιοθέατα έχει την δυνατότητα να απολαύσει ιδίοις όμμασι, επισκέπτης που θα βρεθεί στον νομό των Γρεβενών. Μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές της ορεινής Ελλάδας και must προορισμό για τους fans των χειμερινών διακοπών, πολύ περισσότερο μετά την ολοκλήρωση της Εγνατίας οδού.Είναι πολύ εύκολο να γυρίσεις την πόλη των Γρεβενών, ακόμα και περπατώντας, καθώς είναι αρκετά μικρή σε έκταση. Έχεις προσέξει όμως, τις ομορφιές της; Αυτά τα μικρά πράγματα που δίνουν χρώμα στην καθημερινότητα, αλλά κι εκείνα που μαρτυρούν τη μεγάλη ιστορία της; Μνημεία, λουλούδια, πλατεία, ποτάμι και πολλά ακόμα

Δείτε ένα βίντεο :

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X