Running-Magazine-Logo

ENDOMARCH – Greece RUN&MARCH 2016 – 3 Απριλίου | Αττική

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Αγώνας δρόμου στον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού κατά της Ενδομητρίωσης.

Αγώνα δρόμου μήκους 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2,5 χιλιομέτρων διοργανώνεται στις 3/4/2016 στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού Αττικής.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με το ENDOMARCHWORLDWIDE (www.endomarch.org), την Παγκόσμια Κίνηση Ευαισθητοποίησης για την Ενδομητρίωση, μια άγνωστη πάθηση που αφορά εκατομμύρια γυναίκες στην Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο.
Το ENDOMARCH – Greece RUN&MARCH θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας και στόχος του είναι η ενημέρωση και παράλληλα η ευαισθητοποίηση του κοινού για την γυναικολογική αυτή πάθηση. Στα πλαίσια του Κινήματος διοργανώνονται κάθε χρόνο την άνοιξη παρόμοιοι αγώνες δρόμου και δράσεις σε 53 πόλεις ανά τον κόσμο!
Περισσότερες πληροφορίες για την διεξαγωγή του αγώνα ENDOMARCH – Greece στον Δήμο Φιλοθέης – Ψυχικού, καθώς επίσης και για τη διαδικασία υποβολής δήλωσης συμμετοχής θα ανακοινωθούν το προσεχές διάστημα.
Τρέξε μαζί μας και στήριξε τη μάχη κόντρα στην Ενδομητρίωση, η οποία προσβάλει εκατοντάδες εκατομμύρια νέες γυναίκες σε όλο τον πλανήτη.
Facebook: Endomarch Greece
Instagram: endomarch_greece
Τι είναι η Ενδομητρίωση;
Η Ενδομητρίωση είναι μια γυναικολογική πάθηση, η οποία προσβάλλει  1 στις 10 γυναίκες αναπαραγωγικής ηλικίας παγκοσμίως. Ενοχοποιείται για προβλήματα υπογονιμότητας και συχνά δεν δίνει ορατά συμπτώματα! Η διάγνωση δεν είναι εύκολη και η ασθένεια εντοπίζεται συνήθως μόνο μετά από αποτυχημένες προσπάθειες σύλληψης.
Στις περισσότερες περιπτώσεις όμως η ασθένεια ή/και η λάθος διάγνωσή της μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα υγείας, όπως ισχυρούς πόνους, ανεπάρκεια οργάνων και άλλες παρενέργειες που ενδέχεται να αποδειχθούν απειλητικές ακόμη και για την ίδια τη ζωή μιας νέας γυναίκας!

Η Πόλη Φιλοθέης – Ψυχικού

Η Πόλη Φιλοθέης – Ψυχικού, είναι από τα πιό παλιά οργανωμένα προάστια της Αθήνας το οποίο χτίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα. Την χαρακτηρίζει η αραιή δόμηση, οι εντυπωσιακές κατοικίες, οι δεντροφυτεμένοι δρόμοι, οι πλατείες και τα άλση. Ενημερωθείτε για το φυσικό και αστικό περιβάλλον της, τις εκπαιδευτικές δομές, τα πολιτιστικά & αθλητικά της κέντρα. Βρείτε πληροφορίες για την ποικιλία των προγραμμάτων που προσφέρονται στους μικρούς και μεγάλους κατοίκους του δήμου, τα υπέροχα διατηρητέα κτίριά της, και επισκεφθείτε τα “εκθέματα” της θεματικής επιλογής “Υπαίθρια Γλυπτά”.  Στον “Περίπατο στο χθές” ανακαλύψτε την ιστορία της πόλης, περιεκτική και ευσύνοπτη, που συνέχεια εμπλουτίζεται, μέσα από τις δικές σας φωτογραφίες εποχής.

Δείτε ένα βίντεο :

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X