Running-Magazine-Logo

6ος Βαλλιάνειος Αγώνας δρόμου 2016 27 Μαρτίου

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

6ος Βαλλιάνειος Αγώνας δρόμου 27/3/2016 10 κμ πιστοποιημένα από την ΙΑΑF και παιδικοί αγώνες
Διοργάνωση: (Η οργανωτική επιτροπή σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ και τον Σύλλογο Δρομέων Κεφαλονιάς)

Η γνωστή πιστοποιημένη από την ΙΑΑF, προσφιλής διαδρομή των 10 κμ αποτελεί τον 1ο δρομικό σας στόχο για την νέα χρονιά. Τις 27 Μαρτίου 2016 , κατά παράδοση την τελευταία Κυριακή του μήνα, θα αγωνιστούμε ξεπερνώντας τις επιδόσεις μας και θα διασκεδάσουμε οικογενειακά σε ένα θεσμοθετημένο γεγονός που αναμένεται και φέτος να προσελκύσει έμπειρους και μη δρομείς, κοινό και παιδιά.

Φέτος νέα πρόσωπα θα πλαισιώσουν με την παρουσία τους την διοργάνωση, η οποία υποστηριζόμενη με ηλεκτρονική χρονομέτρηση, θα ακολουθήσει την παραδοσιακή πλέον «συνταγή» της ελεύθερης συμμετοχής και της προσφοράς μεταλλίων σε όλους, διατηρώντας τόσο το ψυχαγωγικό της προφίλ όσο και την σοβαρή αγωνιστική της αξίωση για υψηλές επιδόσεις και διακεκριμένες αθλητικές παρουσίες.

Στην 6η προσπάθειά μας, οι παιδικοί αγώνες μας, διανθίζονται με χρώμα «σχολικό» καθώς η ατομική διάκριση των παιδιών κάθε ηλικιακής κατηγορίες θα συνοδεύεται και με ανάδειξη και επιβράβευση της τάξης και του σχολείου στο οποίο ανήκει, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα ότι το κίνητρο της υγιούς άθλησης και της ευγενούς άμιλλας καλλιεργείται, αναπτύσσεται και ενισχύεται στο σχολικό περιβάλλον.
Το σύνθημα «αγωνίζομαι για μένα και το σχολείο μου» θέτει τον στόχο της διάκρισης σε ατομική αλλά και ομαδική βάση ώστε η εκγύμναση να λάβει την δίκαιη επιβράβευσή της τόσο για τα παιδιά όσο και για τους διδασκάλους κάθε σχολικής μονάδας.

Μικροί μεγάλοι λοιπόν προπονηθείτε !!!!

Η οργανωτική επιτροπή
ΦΩΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
ΦΩΚΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΑΜΟΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

 

Κεφαλονιά

Ένα πραγματικά κατάφυτο νησί που περιτριγυρίζεται από τα σμαραγδένια νερά του Ιονίου Πελάγους, η Κεφαλονιά είναι το νησί του μυστηρίου και των παράξενων φαινομένων. Εδώ το νερό της θάλασσας εξαφανίζεται κάτω από το Αργοστόλι, την πρωτεύουσα του νησιού, στις αποκαλούμενες Καταβόθρες, και καταλήγει στο ατμοσφαιρικό σπήλαιο της Μελισσάνης όπου το νερό της λίμνης δημιουργεί τιρκουάζ αντανακλάσεις στα τοιχώματα του σπηλαίου. Ο μύθος λέει ότι κάθε χρόνο τον δεκαπενταύγουστο ακίνδυνα φιδάκια πηγαίνουν στην εκκλησία της Παναγίας στο Μαρκόπουλο και ότι ο Άγιος Γεράσιμος, ο προστάτης του νησιού, έχει μερικές φορές φύκια στα πόδια του επειδή επισκέπτεται τα γειτονικά νησιά.

Δείτε ένα βίντεο :

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X