Running-Magazine-Logo

Σκυταλοδρομία 3R – Real Road Relays Marathon & Half Marathon στο Lycabettus Run 2016

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Η Οργανωτική Επιτροπή του 2ου Lycabettus Run με την ευγενική υποστήριξη του φημισμένου St. George Lycabettus Hotel είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή και αγώνων σκυταλοδρομίας, οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν με την υποστήριξη της 3R – Real Road Relays Marathon & Half Marathon.

 

Έτσι στο 2ο Lycabettus Run εκτός των περσινών ασφάλτινων διαδρομών 5,5 χλμ. και 11 χλμ. θα υπάρχουν και σκυτάλες απόστασης 22χλμ. (3R – Real Road Relays). Οι ομάδες θα αποτελούνται από 4 άτομα (Άνδρες – Γυναίκες – Μικτές).

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ REAL ROAD RELAYS

 

Να θυμίσουμε ότι η Οργανωτική Επιτροπή έχει ήδη ανακοινώσει ότι φέτος εμπλουτίζει την διοργάνωση και με Trail χωμάτινες διαδρομές (4,5 χλμ. και 9 χλμ.).

 

Τα Real Road Relays Marathon & Half Marathon (3R) είναι μια νέα σειρά αγώνων σκυταλοδρομίας σε δημόσιο δρόμο, που βασίζεται στη φιλοσοφία της ομαδικότητας, ξεπερνά το άγχος της ατομικότητας και των ατομικών επιδόσεων και εισάγει νέα ήθη στο δρομικό κίνημα που τα τελευταία χρόνια έχει μεγάλη ανάπτυξη στη Χώρα μας.

 

Η οργάνωση αυτού του είδους των αγώνων, έχει μεγάλη ανταπόκριση από ομάδες δρομέων σε διάφορες χώρες της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

 

Η ιδέα στο να πραγματοποιηθούν και στη Χώρα μας παρόμοιοι αγώνες, ανήκει στον πρώην πρωταθλητή του Μαραθωνίου δρόμου Κυριάκου Λαζαρίδη, συνεπικουρούμενο από τους επίσης πρωταθλητές Μαραθωνίου Σπύρο Ανδριόπουλο και Χρήστο Παπαχρήστο και η φιλοσοφία είναι απλή:

 

Φτιάξε τη δική σου ομάδα (4 άτομα) αγωνίσου στη σκυταλοδρομία, διασκέδασε μαζί με τους φίλους σου και συνέβαλε στην νίκη της ομάδος σου.

 

Πρόκειται για μια καινοτόμα και πρωτοποριακή ιδέα, αφού δεν πραγματοποιείται κάτι αντίστοιχο στη χώρα μας, ενώ μπορεί ο οποιοσδήποτε να λάβει μέρος, καθώς η απόσταση που θα διανύει ο κάθε ένας θα είναι 5.5χλμ. (δύο στροφές) στον περιφερειακό δρόμο του Λυκαβηττού.

 

Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X