Running-Magazine-Logo

Το τρέξιμο σε κάνει πιο ελκυστικό στα κουνούπια

kounoupia

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Σύμφωνα με την Susan Paskewitz , διδάκτορα εντομολογίας του πανεπιστημίου του Wisconsin – Madison , τα κουνούπια δαγκώνουν τους ανθρώπους που είναι πιο εύκολο να εντοπίσουν.

Εν τω μεταξύ , γίνεται φανερό ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν “καλύτερη” γεύση στα κουνούπια από άλλους , το πιο πιθανό είναι ότι εκπέμπουν κύματα τα οποία τα προσελκύουν.

” Οι κύριοι παράγοντες είναι πως μυρίζεις και πόσο ζεστός είσαι” αναφέρει η Dr Paskewitz

Το σύνθημα που ενεργοποιεί τα κουνούπια είναι η θερμοκρασία του σώματος και χημικές ουσίες του οργανισμού όπως το γαλακτικό οξύ που παράγεται στο τρέξιμο.Όλα αυτά βοηθούν τα κουνούπια για να βρουν το επόμενο “γεύμα τους”

Το τρέξιμο ωθεί τα επίπεδα αυτών των σημαδιών κάνοντας τους ανθρώπους πιο ευάλωτους στο δάγκωμα των κουνουπιών κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση.

Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα κουνούπια έλκονται περισσότερο στα πιο σκούρα χρώματα. Έτσι κατά τη διάρκεια της άσκησης να προτιμάς λευκό T-shirt

Η Dr Paskewitz έχει ένα website όπου συγκρίνει την αποτελεσματικότητα μερικών προιόντων σε σχέση πάντα με το πόσο ελκυστικός μπορεί να είναι ο ασκούμενος στα κουνούπια.

Δυστυχώς μερικοί μύθοι ότι το σκόρδο και η βιταμίνη B διώχνουν τακουνούπια καταρρίπτονται. Επιπλέον , το αλκοόλ φαίνεται να έχει εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα έλκοντας τα κουνούπια.

 

 

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X