Running-Magazine-Logo

Κάλεσμα του Δημάρχου Β.Β.Β στο 2ο Attika Run στη Βουλιαγμένη

konstantelos

Τρέξε και Βγες πρώτος στην Κατασκευή Ιστοσελίδων και στο Digital Marketing με την iArk Digital Agency!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Γράψου στο Newsletter για να μη χάνεις κανένα άρθρο από το Running Magazine

Κύριε Δήμαρχε συγχαρητήρια κατ΄ αρχήν για την εκλογή σας και καλή επιτυχία στο έργο σας!

Ο Αγώνας του 2ου ATTIKA RUN& FUN Grand Prix διεξάγεται στη Βουλιαγμένη στις 10 Μαΐου 2015.

Ερώτηση:

Πόσο έτοιμοι είστε για τη διοργάνωση;

Απάντηση:

Ο μηχανισμός του Δήμου μας, παρά τις αντίξοες συνθήκες εργασίας που επικρατούν, είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Τα θέματα της διοργάνωσης έχουν ήδη δρομολογηθεί και την ημέρα του αγώνα είμαι σίγουρος για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, αλλά και για την άψογη οργάνωση σε όλα τα επίπεδα.

 

 Ερώτηση:

Είναι αλήθεια ότι το  RUNNING  βοηθά τους πολίτες να εκτονώνονται από το STRESS και να αντιμετωπίζουν καλύτερα τη ζωή. Ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και εσείς προσωπικά πιστεύετε ότι υπηρετείτε αυτό το σκοπό και με την ευκαιρία της διοργάνωσης του 2ου ATTIKA RUN & FUN GrandPrix  τι στοχεύετε με αυτόν τον αγώνα για τους πολίτες σας;

Απάντηση:

Γενικά ο Δήμος μας και ειδικότερα ο ΟΑΠΠΑ, προσπαθεί να προσφέρει στους συνδημότες μας την ευκαιρία να συμμετέχουν σε πολλές αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες. Πιστεύουμε, ότι εκτός από τα οφέλη που αναφέρετε, η διοργάνωση τέτοιων δράσεων δίνει την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να συμμετέχουν σε συλλογικές δράσεις του Δήμου, και να νιώθουν έτσι περισσότερο μέρος ενός κοινωνικού συνόλου. Θέλουμε να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας, στα πρότυπα της παλιάς γειτονιάς. Πιστεύουμε λοιπόν ότι οι δράσεις αυτές συμβάλουν στην κατεύθυνση αυτή.

  

Ερώτηση:

Η ασφάλεια και η φροντίδα των δρομέων που θα λάβουν μέρος στις 10  Μαΐου στη Βουλιαγμένης πόσο ψηλά είναι στην ατζέντα σας και τι πρόνοια έχετε λάβει σε μέτρα φύλαξης;

Απάντηση:

Έχουμε έρθει σε επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς, (αστυνομία, τροχαία, ΕΚΑΒ, κλπ) προκειμένου να πετύχουμε υψηλό επίπεδο ασφάλειας σε όλους τους δρομείς. Παράλληλα ο Δήμος θα κάνει ότι μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια των δρομέων αλλά και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

 

 Ερώτηση:

Τι κάλεσμα απευθύνετε στους πολίτες της Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και όχι μόνον;

Απάντηση:

Καλώ όλους τους συμπολίτες μας να συμμετέχουν στον αγώνα ως δρομείς ή να τον παρακολουθήσουν ως θεατές. Τους καλώ να συμβάλουν με την παρουσία τους σε μια ακόμα μεγάλη γιορτή του αθλητισμού που διοργανώνει ο Δήμος μας.

 

Ερώτηση:

Κύριε Δήμαρχε είναι γνωστή η αγάπη σας για τον αθλητισμό πείτε μας πόσο χρόνο αφιερώνεται για την προσωπική σας άθληση και για την υγεία;

Απάντηση:

Δυστυχώς οι υποχρεώσεις μου στο Δήμο δεν μου επιτρέπουν να ασχολούμαι όσο θα ήθελα με τον αθλητισμό. Προσπαθώ ωστόσο, ακόμα και αργά το βράδυ, να κάνω κάποιες ασκήσεις στο σπίτι, προκειμένου να διατηρήσω μια ελάχιστη φυσική κατάσταση. Παλιότερα ο αθλητισμός έπαιζε σημαντικό ρόλο στη ζωή μου, κάτι που απαιτεί άλλωστε και το επάγγελμα μου, του χειριστή αεροπλάνων, όπου είναι σημαντικό να διατηρούμε υψηλού επιπέδου φυσική κατάσταση.

 

 Κύριε Δήμαρχε Ευχαριστούμε για τη συνέντευξη που μας παραχωρήσατε, ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο 2ο ATTIKA RUN&FUN Grand Prix, με μεγάλη συμμετοχή και άψογη διοργάνωση έτσι ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι όλοι οι μετέχοντες δρομείς!

Αφήστε μας τα σχόλια σας

Διαβάστε επίσης

Η πρόταση του μήνα

Τρέξε πρώτος με την iArk Digital Agency : Premium Κατασκευή Ιστοσελίδων & Digital Marketing

Διάβασε επίσης

X